Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja polecam du?źo czasu na łowienie ryb, bo bez tego wszystkie przynęty świata są do kitu. Redzi dzisiaj po raz pierwszy byłem porzucać nowym kijem tak na uczciwie czyli nie na pstrągowym stawie ale w miejscu gdzie mo?źna machnąć ile wlezie. Jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 WWoblery z serii RH + oł?łwki RH + łamańce z serii RH, M?łgł byś zademonstrować nam na zdjęciach te wobki ??Bo jestem ciekawy jak to Robert okiełzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 WWoblery z serii RH + oł?łwki RH + łamańce z serii RH, M?łgł byś zademonstrować nam na zdjęciach te wobki ??Bo jestem ciekawy jak to Robert okiełzał Fotki będą jak wobki będą gotowe w całości, nie będę wstawiał wobk?łw testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ok ;D A kiedy mo?źemy się ich spodziewać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Z tego co mi wiadomo to w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Hermesy sa beznadziejne, nie warto ich nabywac... Złej baletnicy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Święte słowa,@wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Widzę, ze większośc obudzila sie z zimowego letargu . A ja lowie i na Hermesy i na Rh i na robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A ja na ?źywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Hermesy sa beznadziejne, nie warto ich nabywac... Złej baletnicy..... Kupiłem obrotowki comet nr 3, nadadza sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Myśle ?źe to będzie boleniowy hit 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Uuuuaa. Biore całą serie w kaczą dup...e przypuszczam ze u mnie na stawie norki amerykanskie biły by w te cudo ze hej Pozdro chlopaki oby do maja w takich humorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Daniel, z pewnością przynęta będzie szła jak przecinak.Patrząc na aerodynamikę, to sądzę, ?źe nie będzie się wykładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Noo niczym kacza uklejka xDWeź ją trochę zleperuj i dodaj chwościki w postaci biało czerwonego krawatu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 idealnie bedzie smurzyła wodę to jest strzał w 10-tkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tak dla rozkręcenia wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A po co ten sam filmik w 3 tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jak w trzech tematach? To gdzieś indziej te?ź ju?ź wstawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ano w bolenie 2010 i woblery boleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 oglądaliście filmy Andrzeja Lipińskiego ??Są bardzo efektywne, przemyślane i zachęcają do wypr?łbowania jego wobk?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 przypuszczam ze u mnie na stawie norki amerykanskie biły by w te cudo ze hej To obowiązkowa przynęta na Drawę w takim razie Sam nie pr?łbowałem, wyczytane w necie PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 A słyszałeś kolego o wobkach MaG - Rewelka!!! Je?źeli chodzi o Hermesy Gloog to badziewie !!! Nikt nie przyznaje się do u?źywania bezsterowc?łw Tarnus? Jestem ciekaw opinii na temat wob?łw Tomy - wyglądają ładnie a jak z pracą i skutecznością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 A słyszałeś kolego o wobkach MaG - Rewelka!!! Je?źeli chodzi o Hermesy Gloog to badziewie !!! Nikt nie przyznaje się do u?źywania bezsterowc?łw Tarnus? Jestem ciekaw opinii na temat wob?łw Tomy - wyglądają ładnie a jak z pracą i skutecznością?Na jakiej podstawie twierdzisz ?źe Hermesy to badziewie , a co jest takiego rewelacyjnego w Magach?Co do wobk?łw Tomy'ego to popatrz na wątki Boleniowe z poprzednich lat zobaczysz czy są skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 MaGi są perfekcyjnie wykonane oklejone sk?łrą, są wersje bez sk?łry, ster konkret i są bardzo łowne. Co do Hermes?łw to ka?źdy kt?łrego miałem skończył bez steru - jak na wobler produkowany w fabryce to chyba nie o to chodzi! Wada wypadania steru dotyczy og?łlnie wielu wyrob?łw Gloog!!! Je?źeli wobler uderzając w wodę traci ster to jak to nazwać??? Co do łowności tej przynęty to tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mam 3 Hermesy i tylko w jednym straciłem ster z powodu własnej głupoty, zaś co do łowności to długo nazywałem je Antywoblerami a?ź przyszedł dzień Hermesa 4 Bolki i 2 Szczupłe z jednej miejsc?łwki, od tamtej pory jest jednym z 3 fabrycznych modeli w kt?łre wierzę .Na Maga jeszcze za to nic nie wyjąłem i się go pozbyłem.Ka?źda przynęta inaczej się spisuje w r?ł?źnych miejsc?łwkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi