CLAUDIO Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak przygotowania to moze cos o nowej przynecie!Mysle ze moze byc dobre na BOLKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak przygotowania to moze cos o nowej przynecie!Mysle ze moze byc dobre na BOLKA. Na całe 11min. filmu, a?ź 7sek. pokazana praca przynęty w wodzie - rewelka . Gdybym nie wiedział, ?źe to zamierzona reklama przynęty to pomyślałbym, ?źe chodziło o wędkę, kołowrotek, ubi?łr, statki w tle, a nawet zęby ryby (dłu?źej pokazane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 a mnie wkur@#$ą Ci chinczycy i japonczycy:D piszczą tylko tukurazoooooo konoooo ssiiii tekwwwwoooooooo boze... Sry za offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Przecie?ź to podr?łba uklei Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 tylko ma gł?łwkę ścięta po obu stronach dlatego tak na boki odskakuje przy szarpaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bo to RH tylko wersja na Japonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak przygotowania to moze cos o nowej przynecie!Mysle ze moze byc dobre na BOLKA. Jak Ty to znalazłeś? Znasz japoński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jak Ty to znalazles?Znasz Japoñski?JAKO TAKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Japońce nie są takie głupie. Robią parę przynęt mogących się przydać na bolki. Tak dla przykładu: http://www.duel.co.jp/english/products/lineup/d_saltwater/ad agio/index.html A tak swoją drogą to ja wyznaję zasadę, ?źe lepiej znać przynęty na kt?łre się łowi. Nakupienie trzydziestu r?ł?źnych wobk?łw od r?ł?źnych strugaczy skutkuje jak dla mnie praniem m?łzgu. Wolę poświęcić czas na opanowanie w stopniu mnie zadowalającym kilku wabik?łw a ewentualne pr?łby pozostawiam na czas beznadziei. Większość ryb łowię na ten sam rodzaj woblera. Dlatego, ?źe ryby na niego biorą i dlatego, ?źe wiem jak go prowadzić. Jak przestaną brać to się będę zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Od niedzieli 1 maja się zacznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 U mnie ostatnie przygotowania, a raczej ich początek. Stradic 4000FG przygotowany, jeszcze tylko ?źyłkę nawinąć. W pudełku tylko pustka, chyba zam?łwię jakieś wobki z allegro, o kt?łrych mowa w temacie( Fafik, Gloog, Lipińskiego). Natomiast 1 maja Wisła pod Krakowem i poszukiwania bolk?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Teraz to ju?ź tylko odliczanie godzin, nie dni Pozdrawiam wszystkich nieźle zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mam pytanko do kolegi JOZI, mozesz mi powiedziec gdzie lapiesz bolki.... widze ze kolega jest z bieszczad wiec to moje rejony:-) szczerze powiedziawszy to nigdy nie lapalem bolenie celowo wiec, moze mnie wprowadzisz troche???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 witam a ja tak trochę z innej beczki mam zamiar w tym roku za tą rybką pochodzić ale boleniasz ze mnie ?źaden i dopiero mam plan poznać ten gatunek nie co bli?źej ,wędkował będę gł?łwnie na środkowej Wiśle ,mam kilka pytań czy jest r?ł?źnica między plecionką a ?źyłką i co będzie korzystniejsze na początek , z wytypowaniem miejsca powinienem sobie poradzić i kwestia prowadzenia przynęty pr?łbował będę gł?łwnie na woblery chodzi mi czy jakie r?ł?źnice między expresem a średnim,a i jeszcze czy na początek m?łgłby być kijek cormoran black star 5-25 długość 240 da radę za sugestie z g?łry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam ja mysle ze na poczatek,_______________________________ http://allegro.pl/bolen-moje-techniki-polowu-jacek-stepien-n owa-krk-i1553213488.html------------------------------------------------ http://allegro.pl/wedkarstwo-rzeczne-marek-szymanski-i157474 6844.html__________________________jak na srodkowej wiśle to polecam ta 2 ksiązke,naprawde warto,brdzo przyjemne ksiegi,ale przede wszystkim ,jak najwiecej nad wodą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zetika masz bolki na Sieniawie, większe stado jest na Solinie najlepiej byłoby poszukać na SanieGeneralnie do bolk?łw to się dopiero pzymierzam, a wiodącą rybą jest ten nieobliczalny sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 bolki na sieniawie?? kurcze tyle razy tam bylem ale nigdy stycznosci nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 __________________________jak na srodkowej wiśle to polecam ta 2 ksiązke,naprawde warto,brdzo przyjemne ksiegi,ale przede wszystkim ,jak najwiecej nad wodą,dzięki za odpowiedz nie omieszkam poczytać ,jutro pierwsze podejście choć nie na wiśle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zaledwie kilka godzin dzieli nas od rozpoczęcia sezonu Życzę sukces?łw i wytrwałości w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Startuje nad wodę o 03:45 Te?ź ?źyczę wszystkim owocnych łow?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Na południu będzie z tego pewnie wielka lipa bo ma lać i jakieś 8-10 stopni w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Wisła w wawie te?ź skoczyła (http://www.armator.com.pl/stan_wod/Wisla/Warszawa/11) i z tego co widziałem dziś i wczoraj na spacerze bolki całkowicie ucichły.. ale trzeba być dobrej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 To, ?źe ucichły nie znaczy ?źe nie biorą <_<...Wystarczy ukleja zejdzie 0.5m w d?łł i woda wygląda na martwą ... a rzeźnia ma miejsce w toni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi