Skocz do zawartości

Sezon boleniowy 2011 wkrótce... Przygotowania czas zacząć!!!

daMMka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam du?źo czasu na łowienie ryb, bo bez tego wszystkie przynęty świata są do kitu. Redzi dzisiaj po raz pierwszy byłem porzucać nowym kijem tak na uczciwie czyli nie na pstrągowym stawie ale w miejscu gdzie mo?źna machnąć ile wlezie. Jestem zachwycony.

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A słyszałeś kolego o wobkach MaG - Rewelka!!! Je?źeli chodzi o Hermesy Gloog to badziewie !!! Nikt nie przyznaje się do u?źywania bezsterowc?łw Tarnus? Jestem ciekaw opinii na temat wob?łw Tomy - wyglądają ładnie a jak z pracą i skutecznością?

Na jakiej podstawie twierdzisz ?źe Hermesy to badziewie , a co jest takiego rewelacyjnego w Magach?

Co do wobk?łw Tomy'ego to popatrz na wątki Boleniowe z poprzednich lat zobaczysz czy są skuteczne

MaGi są perfekcyjnie wykonane oklejone sk?łrą, są wersje bez sk?łry, ster konkret i są bardzo łowne. Co do Hermes?łw to ka?źdy kt?łrego miałem skończył bez steru - jak na wobler produkowany w fabryce to chyba nie o to chodzi! Wada wypadania steru dotyczy og?łlnie wielu wyrob?łw Gloog!!! Je?źeli wobler uderzając w wodę traci ster to jak to nazwać??? Co do łowności tej przynęty to tak sobie... :huh:

Mam 3 Hermesy i tylko w jednym straciłem ster z powodu własnej głupoty, zaś co do łowności to długo nazywałem je Antywoblerami a?ź przyszedł dzień Hermesa 4 Bolki i 2 Szczupłe z jednej miejsc?łwki, od tamtej pory jest jednym z 3 fabrycznych modeli w kt?łre wierzę .

Na Maga jeszcze za to nic nie wyjąłem i się go pozbyłem.

Ka?źda przynęta inaczej się spisuje w r?ł?źnych miejsc?łwkach