okonek2u Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja przerzuciłem z bratem około 20 Hermes?łw i większość straciła ster. Nie twierdzę, ?źe konstrukcyjnie to zła przynęta (znam nawet jej pierwowz?łr kt?łry mam do dziś), lecz wykonanie i uzbrojenie pozostawia wiele do ?źyczenia. Je?źeli chodzi o Magi to są r?ł?źne ich rozmiary (mam nawet 3,5cm) i jak wszystkie nie jest to przynęta działająca cuda !!! Dlatego w pi?łrniku dobrego łowcy powinno znaleźć się kilka rodzaj?łw przynęt imitujących zachowanie jedzenia bolesława w r?ł?źnych warunkach - ukleja to nie jedyny pokarm (chętnie zjadane są r?łwnie?ź krąpiki,leszczyki, owady!).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 witam.Ale mag-ach te?ź niekiedy sie zmienia ster bo na orginal nic nie idzie.Tak wiec to niejest tak idealna przyneta a zobacz sobie czy ukleja jest taka wyblakła jak sk?łrkowe magi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam! Nie ma przynęty idealnej!Ja te?ź podrasowuję przynęty.Tak apropos widział ktoś wobka boleniowego z dwoma sterami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Posiadam za to woblery do kt?łrych producent dokłada w komplecie zapasowe stery ( musiałem i tak zam?łwić kolejne ) i wcale nie uwa?źam ich za złe , a wręcz za jedne z lepszych moich przynęt a taka mała wada mi w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gloog te?ź powinien dawać zapas . Wiadomo, ?źe przy wobach boleniowych stery często się ułamują (kąt prosty, lub zbli?źony) ale Gloog to inna sprawa - niech sprzedają go bez wklejonego steru i bez kotwiczek będzie jeszcze tańszy (ka?źdy rozsądny wymienia w nich kotwice) - po co dawać ludziom towar wątpliwej jakości <_< .Widać w firmie Gloog mają gdzieś kontrolę jakości i liczne reklamacje klient?łw! Jaki producent dodaje stery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mam tam fotkę tych Sendala to p?łźniej wrzucę na neta... Albo niedopatrzylem przegladajac posty, albo niema faktycznie. A chetnie bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tak apropos widział ktoś wobka boleniowego z dwoma sterami? Ja widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 I tylko tyle? Jak mo?źna wiedzieć u kogo? Jeden ster odpowiada za głębokość, a drugi za pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Hmmmmmm....mogę to napisać bo.....mo?źna go zobaczyć publicznie (ksią?źka A.Stępnia) - to wobek A.Lipińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Boleniowe Sendale Fafik długo musi się jeszcze od J?łzka uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Robert nie ma nic wsp?łlnego z woblerami Sendala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tak Ci się tylko wydaje Pozdrowiania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 To chyba Darek Mleczko tez powiela Sendala.. Co?ź to sie porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pozdrawiania r?łwnie?ź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Co to sie porobilo Ja ostatnio na jesieni tez sie naciełem. Kupilem Fafiki na all....o i dupa zbita nie pracowaly wcale. Musialem wymienic stery i korygowac podgiecie oczka. Tak wiec mozna trafic na idealnie zrobione podrobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tylko czy to były podr?łbki? <_< Ju?ź nawet Strike Pro produkuje ten sam model a sprzedawał to perfekt-sulech?łw na all...o, ale nagle zniknął podobnie jak całe archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witajcie teraz wszyscy podrabiaja na okolo co sie da a ponoc kitajce byli w tym najlepsi Na polaka nie ma cwaniaka Teraz na alle... perfect sulechow wystawia Gusmany. Kupilem zeby sprawdzic czy sa takie same co orginaly i wedlug mnie raczej to nie to samo A dzisiaj dotarła do mnie partyjka samego mistrza Karola Chmielewskiego. Ba nawet dorzucil dwa bananki na lorbaski Teraz uzbroic i czekac do 1 maja A wobki pstragowe przetestuje niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 zgadzam sie z Toba okonek2! wystarczy przylozyc boleniowe sendale do boleniowek Darka Mleczki a takze jego klubowego koleegi Fafika. I od razu widac, ze ktos kogos przynety skopiowal lecz wiadomo z jakim skutkiem. Dobre zostawiaja dla siebie i kolegow a komercha na handel i po 20zl! pozdro koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Kolego Zander jeśli masz boleni?łwki Darka Mleczki i uwazasz ze sa nie łowne badz Ci nie pasuja odkupie kazda ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A słyszałeś kolego o wobkach MaG - Rewelka!!! Je?źeli chodzi o Hermesy Gloog to badziewie !!! Nikt nie przyznaje się do u?źywania bezsterowc?łw Tarnus? Jestem ciekaw opinii na temat wob?łw Tomy - wyglądają ładnie a jak z pracą i skutecznością?Z opiniami to bywa r?ł?źnie,przed kupnem auta kiedyś tam sprawdzałem opinie o Rover 200 SDI i zgłupiałem:dobre,niedobre super,syf,awaryjne,zajebiaszcze itd.Kupiłem i byłem b. zadowolony dośc ?źe max oszczędne to jeszcze mnie nigdy nie zawiodło.Najlepiej wyrobić sobie opinię samemu.Tu te?ź mo?źesz poczytać na co padł bolesław http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16502&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nikt nie przyznaje się do u?źywania bezsterowc?łw Tarnus? Ja się przyznam, łowisko środkowa Odra. Jeśli idzie o bezsterowce. Bardzo dobre wobki, wg. mnie jedne z najbardziej niedocenianych. Bardzo fajnie lusterkują w opadzie. Przy jednostajnym ściąganiu machają ogonkiem przy wolnej aplitudzie. Zdarzały się te?ź przyłowy sandaczowe, w warstwach dennych. Lotne, nie wywijają koziołk?łw. Jest teraz sporo wobk?łw, kt?łre kopiują to co te wobki mają od lat.Nie wszędzie skuteczne, i nie zawsze, wiadomo same nie łowią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja nabyłem Tarnusy u samego producenta .Więcej do niego nie jadę bo jak przyni?łsł pudełka to dostałem małpiego rozumu przy zakupie.Kierowca z kt?łtym byłem na delegacji w Tarnowie powiedział kr?łtko za tą cenę mam ryb na cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 A ktoś startuje w tym roku z muchą na bolenia?Jak przygotowania? Jakie muszki na wiosennego, majowego? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ja popr?łbuję muchy nie wiem zobaczy się co jest w pudelku po zeszłorocznym pr?łbowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Rzeczywiście Tarnusy bezsterowe są bardzo niedoceniane. Łowi się nimi podobnie jak ukleją RH - rzut w poprzek nurtu, zamknięcie kabłąka i delikatne podrzucanie do g?łry , przewa?źnie na połączeniu nurtu i warkocza BRANIEEE! Ale są odstępstwa ..... Co do podrabiania wobler?łw to lepiej zakończyć dyskusję - szkoda jęzora strzępić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi