marcinesz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 To dlaczego nie wzięliście tych zielonych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cholercia nie zwróciłem uwagi co tam było.Pływaliśmy na wiosłach a kotwice zrzucał kolega na dziobie to nie patrzyłem co tam za mną leży @Marcinesz one nie są dla obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Alez nawet mieliśmy możliwość wzięcia ziolenej łajby samego szefa przystani! One sa po prostu za małe jak na 3 gości na 3 dni pływania non stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @ Slavecky, Czy Twoim zdaniem ta laminatowa pana Grzesia będzie bezpieczna na rzekę (stabilność)? Nie znam się na łodziach, ale laminat kojarzy mi się z lekką chybotliwą banią... Żeby było jasne - nie chcę być upierdliwy - tylko dopytać się tych, co już stracili łodziorzeczne dziewictwo ... Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 IMHO jest ciężka łódż płaskodenna, konstrukcja, wygląd przenaczenie to jak najbardziej Wisła - jedyne co ją różni to szersze - bardziej płaskie dno no i materiał uzyty do wykonania ofcours @Marcinesz - może uda się jakiś wypad 11 sierpnia (piątek mam wolny) Bądźmy w kontakcie..S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Oki, super - szczegóły kontaktowe wysyłam Ci na priv-a. Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Alez nawet mieliśmy możliwość wzięcia ziolenej łajby samego szefa przystani! One sa po prostu za małe jak na 3 gości na 3 dni pływania non stop! Tak coś kojarzę że tamte były z lekka krótsze i miały jakoś tak bardziej dziób zadarty.Faktycznie na trzy osoby i majdan musi być sporo miejsca. T nie przelewki pływać po Wiśle jakimś małym popierdółem. pozdrawiam spływaczy zamker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://www.artom-yachts.pl/wioslowki.htmApropos łodzi laminatowych spotkałem 2 bardzo fajne konstrukcje na Wisłę. Artom 7,5 (w załączonym linku oraz tzw. Marchwianka robiona przez p. Marchwickiego nad Zalewem ZegrzyńskimJeśli to któraś z tych to nie ma się czego obawiac.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ceny macie zajebiste 70 zł za 12 godzin .To razem z silnikiem. Bez to 20zl. Ceny warszawskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 @Argrabi, ...silnik (już za jakieś 1500 PLN uzywaną szósteczkę mozna zakupić)... - gdzie można kupić tak tanio 6 konny silnik? @Marcinesz, z tego co się orientuję to od Góry Kalwarii aż do Wyszogrodu nie ma podobnej wypożyczalni jak Silurus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 To się chyba nazywa monopol. Na moich zaporówkach też jest monopol tyle że PZW <_< .Na Dziećkowicach i Paprocanach można łowić z łódek ale tylko z przystani PZW ,z własnymi łajbami won . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 @Argrabi, ...silnik (już za jakieś 1500 PLN uzywaną szósteczkę mozna zakupić)... - gdzie można kupić tak tanio 6 konny silnik? Sebastian, trzeba śledzic... Ot, chocby coś takiego.. czy takiegoCzasami w zaprzyjaźnionych portach bywają okazje.. Kilkuletnią Suzukę 15 KM niedawno brat Sołtysa za chyba 1800 PLN kupił.. Ja swoją używaną Hondę za dużo, dużo mniej kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 To się nazywa konkret.Dzięki. A swoją drogą, jak będziesz słyszał o jakiejś kolejnej okazji taniego zakupu silnika to proszę daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi