piotrrd Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Panowie, od dłuższego czasu mam zamiar kupić sobię coś "porządnego" ale wybór jest ogromny, może ktoś czuje się mocny w tym temacie i może pomóc w wyborze;) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jaki profil jazdy ? W jakiej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Szutry/betonowe trasy rowerowe. Rama od 60cm w górę. Ważę 130kg, więc ma być mocne i solidne. http://allegro.pl/jak-nowy-vsf-manufaktur-t500-25crmo4-alfine-8-i6459822674.html Takie coś by mi odpowiadało gdyby cena była trochę niższa (max 2000-2200zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jak chcesz mój brat ma sklep z rowerami i składa również je sam na zamówienie, ogarnialem już komuś z jb jakieś dwa bajcykle i wyszło z fajnym rabatem, kwestia funduszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi