Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jaka jest sytuacja, co działo się przed meczami, materacem nie byłem, ale takie uwagi natury ogólnej.

@radek_u czy jak w robocie masz mieć trudny dzień, wymagający maksymalnej koncentracji i sprawności fizycznej, dzień wcześniej robisz imprezę, chlasz, bzykasz i idziesz do pracy niewyspany i na kacu? To że nie jest to kółko różańcowe, nie ulega kwestii, tym bardziej trudna do wyobrażenia jest sytuacja - piwko, numerek i do łózia o 22giej.

Kszysztof - dopóki reprezentacja w rozkroku nie biega, nic nam do tego kto kogo woli.

Tomek a Ty nie pomyliłeś dyscyplin? To nie jest reprezentacja kółka różańcowego zakonnic i dopóki wygrywają a wygrywają to bez sensu jest rozliczanie tym bardziej, że nawet nie wiadomo kto. Zresztą tez lubię piwo i panienki i np mi poprawiają one humor

No właśnie "Dopóki wygrywamy" wszystko jest ok i nie ma problemu? Dopiero jak wszystko zacznie się sypać trzeba reagować? Takie akcje trzeba tłamsić w zarodku i nie wydaje mi się, że pomyliłem dyscyplinę bo chyba w każdej dyscyplinie sportowej trzeba być przygotowanym i skoncentrowanym na 100% swoich możliwości. Wierzę Radku, że lubisz bzykać i pić piwo ale chyba Ty  nie reprezentujesz Polski w najbardziej popularnej dyscyplinie w naszym kraju, więc moim zdaniem porównanie całkiem nie na miejscu. Wiadomo, że nikt by nie robił szumu gdy sie skończyło na piwku czy dwóch ale żeby się od razu schlać i rzygać w hotelu to już lekka przesada.

Wracając do tych naszych wygranych spotkań to zobacz w jakim stylu te punkty zostały zdobyte (pomijając mecz z Danią do 50 minuty) męczarnia z Armenią? Jak to oglądałem to nie wiedziałem o co chodzi, jasne, że trudniej się gra gdy przeciwnicy zaparkują w bramce autobus i bronią się cały mecz ale w podobnej sytuacji Rumuni na wyjeździe rozjechali Armenię 5-0, mecz meczowi nie równy ale coś jest na rzeczy. Drugie połowy w naszym wykonaniu sa tragiczne, nie wiem brak sił, koncentracji czy po zdobyciu 2 bramek w pierwszej połowie nadmierne rozluźnienie? Miejmy nadzieję, ze selekcjoner wszystko uporządkuje a jak ptaszki ćwierkają kierownik Iwan może polecieć ze stanowiska, jeszcze kwestie Teodorczyka i Boruca powinny wyjaśnić się już niebawem.  

• Like 1

Nie piszcie tu o stylu bo to już nie ma znaczenia.Trzeba wygrywać i zbierać punkty. Portugalia zdobyła Mistrza Europy a stylu w jej grze to tam nie było ale nikt już nie pamięta o stylu a o tym że są Mistrzami Europy .

Edytowane przez tony1983

• 4 tygodnie później...

Dobry mecz, nie spodziewałem się, że Rumuni w miarę łatwo dadzą się ograć u siebie, oprócz pierwszych 20-25 minut drugiej połowy to nic nie pokazali. Ale żeby nie było zbyt kolorowo to Krychowiak i Linetty porażka, widać, że Krycha jest pod formą i siedzi na ławie w PSG ruszał się po boisku jakby miał na plechach plecak z kamieniami a Linetty szkoda gadać w skali 1-10 dałbym mu naciągane 2 dziwiłem się, że po 1 połowie nie zszedł z boiska. Dobra zmiana Teodorczyka, jak nie pije to całkiem dobrze wygląda na boisku ;) Fajnie, że mamy 3 punkty przewagi nad Czarnogórą i teraz jeszcze bardziej szkoda 2 punktów z Kazachstanu byłoby 5pkt. do przodu :)

• Like 1