coloumb Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 No i znowu wynik lepszy od gry...no ale przynajmniej jakas gra byla ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Taki komentarz mi się nasuwa po wczorajszym meczu. Szkoda że Lewego piłka tak nie szukała jak tego pudlarza. Edytowane 5 Września 2017 przez wujek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Najważniejsze, że go szuka , a szuka go bardzo, dla mnie skuteczność może mieć na MŚ, teraz niech ćwiczy Wolę takiego co szuka piła, niż takiego przed którym ucieka Edytowane 5 Września 2017 przez silurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Najważniejsze, że go szuka , a szuka go bardzo, dla mnie skuteczność może mieć na MŚ, teraz niech ćwiczy Wolę takiego co szuka piła, niż takiego przed którym ucieka A ja wolę takiego co szuka gola jak go piłka znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Szuka dla tego że kryją Lewego, więc on ma trochę luzu, niestety nie przekłada się to na skuteczność. Dziwię się że refleksu starczyło żeby ruszyć do tej główki. No nic, nie ma co psioczyć, ważne że wywalczyli Rosję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mozna kupowac bilety, wizy zalatwiac? Mozna dwa mecze sobie przebimbac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ważne że wywalczyli Rosję.Widzę że jesteś pełen optymizmu... Może to i dobrze,ale ja tego awansu jeszcze pewny nie jestem... Mozna kupowac bilety, wizy zalatwiac? Mozna dwa mecze sobie przebimbac?Lepiej na zimne dmuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mozna kupowac bilety, wizy zalatwiac? Mozna dwa mecze sobie przebimbac?Ja tam jednak po cichu liczę ze Rosja zniesie wizy na czas mistrzostw.Białoruś na okres mistrzostwa świata w hokeju w 2014 roku zniosla wizy. Kazachstan w związku z expo 2017 tez zniosł, wiec kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jesli po takim meczu nie przejedziemy sie po Czarnogorze, do konca zycia chyba juz pilki nie bede ogladal ???? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Ja licze na to ze Duńczycy razem z Czarnogorcami zrobią nam prezent i w niedziele bez stresowo wyjdą na stadion dopełnić formalnosci Edytowane 5 Października 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jest juz jakis wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jest juz jakis wynik?Dania prowadzi z Czarnogóra 1:0 jeżeli o to pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ale Czarnogórcy teraz przestrzelili dobrą okazję, byłoby 1:1 i pewny awans dla nas jakby zostało do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 No to cała zabawa zakończy się na Narodowym w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oby tylko nasi nie świętowali za wczasu i nie wyszli na boisku z przekonaniem, że należy im się zwycięstwo ustawowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dach zamkniety...co bedzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dach zamkniety...co bedzie dalej?Marudzący columb ale to już w sumie jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Moze i warto pomarudzic, dlaczego wciaz tylko 2:0, a Lewy bez gola? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mnie rozwalają komentarze Hajty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Hajto...sredni pilkarz, fatalny trener, genialny komentator ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mnie rozwalają komentarze Hajty.. "To był błąd murawy a nie zawodnika" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ja oglądam na polsacie, Hajto nie komentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Chyba jednak warto troche ponarzekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Prezenty trzeba przyjmowac, nawet dwa ???? Hajto nie komentuje? 'Nic tylko gratulowac'! Edytowane 8 Października 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mamy "to" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi