Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

O juz sa wyniki.

Dzieki !

Podejde do bookow przy okazji.

A'propos wyników . Jakoś początek lat 90, kanadyjska prowincja Ontario. W totalizatorze można było obstawiać NBA, NFL i NHL. No i w któryś weekend wprowadzono ligi piłkarskie Włoch, Anglii, Hiszpanii i Niemiec. Można było obstawiać do 20:00. Tyle że o 18:00 na którymś z włoskich czy hiszpańskich kanałów był przegląd meczów rozegranych. Jakoś nikt w totalizatorze nie wpadł na to że .......... 20:00 w Ontario to dobrze po północy w Europie i dawno jest po meczach. Starty totalizatora to 17 mln $cad ale wygrane były nieduże, bardzo dużo osób obstawiło właściwe wyniki :P

• Like 1

A propos...

Rok 2001 albo 2000...cos takiego.

Gram sobie regularnie w profesjonalnu

I jest mecz ligi argentyńskiej na niedzielę w rozpisce

A ja w sobotę znam wynik...

Bo się pomylili w PL

Nie wiem ile osób zagrało, ale zdaniem babki z okienka nikomu nie wypłacili

Mieli w regulaminie coś o błędzie technicznym i cofnęli kupony puszczone w niedzielę rano czasu polskiego.

Nie wygrałem wtedy chyba 800 PLN.

Ale wygrałem parę miesięcy później lepsza pulę ;)

Nie wygrałem wtedy chyba 800 PLN.

Mnie się zdarzało grać w NHL. 6 spotkań i 6 faworytów grających u siebie, proste jak budowa cepa. W sumie o ile pamiętam to wychodziło coś za 50 wychodziło jakieś 60 czy 65$. Wypełniłem ale nie wiedzieć czemu w meczu Buffalo Sabres (którzy lali wszystkich) a debiutantem Ottawa Senators postawiłem na ....... Ottawę. 14 czy 15 meczów bez wygranej. No i Senatorowie wygrali :rolleyes: . W sumie niecały 1000 wyszło B) a to było ponad 2 tygodnie pracy.  

I tak najlepiej jak się ulalo trenerowi Portugalii jak mu wylosowali Hiszpanów ;)

Później mu się jeszcze bardziej ulało ale ze szczęścia jak dolosowali Maroko i Iran :) Ja wolałbym żeby Polska też miała podobną grupę, dwa silne zespoły i dwa ogórki :) Fajnie byłoby być na miejscu Portugalii lub Belgii  ^_^

Jak czytam w necie komentarze to jestem pewien, że większość tych komentujących to ogląda mecze tylko naszej reprezentacji, gdybyśmy trafili na Hiszpanię lub Anglię to byłaby panika a tak to luzik Kolumbia? Gdzie to jest, tam to pewnie na pastwiskach grają, Senegal? Ci to już w ogóle w buszu za świńskim pęcherzem latają, no jedynie Japonia ale w sumie oni maluścy są więc spokojnie sobie z nimi poradzimy przecież mamy Lewego :)

Niby dobrze, optymistycznie ale hurraoptymizm już nie jednego zgubił, Gramy z egzotycznymi drużynami, jednymi z lepszych w swoich konfederacjach. 

Ja wolałbym trafić na jedną z drużyn z Europy nawet Anglię, a najlepiej Serbię niż na szybkich i zwinnych Senegalczyków czy Kolumbijczyków ale najgorzej nie jest, Niemcy ciekawiej trafili chociaż w ich grupie to większego pecha miał Meksyk,Szwecja i Korea Płd. :D Moim zdaniem to grupa śmierci.

Edytowane przez Tomek1988

Lepsza pule to 'wygrali' gospodarze...jak w lotto

Wcale się nie zdziwię jak z tej grupy awansuje Urugwaj i Egipt :) My też w 2012 mieliśmy grupę marzeń a jak się skończyło to chyba nie musze przypominać a Ruscy wcale nic wielkiego nie grają, mieli lepszą reprezentację kilka lat temu  :P

Edytowane przez Tomek1988

Lekceważyć Senegal to może mistrz świata, albo Brazylia.

I to też z umiarem.

Wystarczy zobaczyć kto tam gra i gdzie gra na co dzień.

Także oby nie było powtórki z Ekwadoru ;)

O Kolumbii to wogole chyba nie trzeba za wiele pisać :)

Polska ma szansę na 1,2,3 i 4 miejsce w grupie.

A potem drabinka wygląda naprawdę ciekawie :)

Coś czuję, że to będą dobre mistrzostwa.

Mimo że Made in Russland