Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Lekceważyć Senegal to może mistrz świata, albo Brazylia.

I to też z umiarem.

Wystarczy zobaczyć kto tam gra i gdzie gra na co dzień.

Także oby nie było powtórki z Ekwadoru ;)

O Kolumbii to wogole chyba nie trzeba za wiele pisać :)

Polska ma szansę na 1,2,3 i 4 miejsce w grupie.

A potem drabinka wygląda naprawdę ciekawie :)

Coś czuję, że to będą dobre mistrzostwa.

Mimo że Made in Russland

Lekceważyć Senegal to może mistrz świata, albo Brazylia...

Guzu w sporcie nie lekceważy się przeciwnika, bo to brak szacunku jest...

Raczej chodziło o to, że na Brazylijczykach czy Niemcach taki Senegal to żadnego wrażenia nie robi...  na nas musi.

Niektórzy po tzw. sukcesie na Euro 2016 zapomnieli, że tam oprócz Niemiec graliśmy w grupie z Irlandią Płn. i Ukrainą a to zespoły dużo słabsze od tych wylosowanych dzisiaj, gdyby powtórzyć ćwierćfinał w Rosji to byłby niezły wyczyn.

Wszystko wyjdzie w praniu jak zwykle i gadać można sobie zdrowo, natomiast Kolumbii może i bym się obawiał, ale Senegal nie pokazywał w eliminacjach nie wiadomo czego, trochę pomogło im szczęście, jakieś poprzeczki przeciwnika, samobóje a Japonia to zagadka i nie wiadomo co pokażą tak naprawdę. Ćwierćfinał to byłby oczywiście sukces, ale ja i tak będę się cieszył jak wyjdziemy z grupy, bo potrafimy zagrać na wysokim poziomie, ale prawie wcale na przestrzeni całego spotkania co może się srogo zemścić na poziomie mistrzostw świata.

"Lekceważyć Senegal to może mistrz świata..."

Daniel

A pamiętasz pierwszy mecz Francuzów 2002 roku

Byli wtedy aktualnymi mistrzami świata i przegrali z Senegalem 1:0

Pamiętam ten meczyk bo zasilił mi portfel o parę stowek A kurs na Senegal był prawie 7

Tak że Senegalu to nawet mistrz świata nie powinien lekceważyć

Prawda jest taka że żadna z tych drużyn na tym turnieju nie znalazła się przez przypadek

Edytowane przez tony1983
  • Like 1

"Lekceważyć Senegal to może mistrz świata..."

Daniel

A pamiętasz pierwszy mecz Francuzów 2002 roku

Byli wtedy aktualnymi mistrzami świata i przegrali z Senegalem 1:0

Pamiętam ten meczyk bo zasilił mi portfel o parę stowek A kurs na Senegal był prawie 7

Tak że Senegalu to i mistrz świata nie pow8nien lekceważyć

Prawda jest taka że żadna z tych drużyn na tym turnieju nie znalazła się tam przez przypadek

Ja pamiętam... Wszyscy w obroni i jeden czekał w ataku... Przeżyte z obrony do ataku na tego jednego... Dużo dużo spalonych.... Aż wreszcie się udało B) i wbili gola...

Pozdrawiam, Tomasz eS

2002 leeeee gramy z Koreą, wciągniemy ich nosem

2006 leeeee gramy z Ekwadorem, wciągniemy ich nosem

Itp itd

Prawda jest taka, że Kolumbia to 3-4 siła Ameryki Płd.

Senegal to top Afryki

A Japonia chyba najsilniejsza w Azji

I taktycznie przygotować będzie ciężko. Oby do "wiosny"!

• Like 2

Selekcjoner pewnie zaprosi ,,Auri" K. na dobre wino lub innego koniaka, na pogaduchy o Senegalu. Zostaje też trzymać kciuki za zdrowie naszych doświadczonych kadrowiczów.

Jak "Auri" K. zostanie doradzą trenera to wypadniemy na mundialu "pozitiwnie"  :lol:  Swoją drogą kto jak kto ale on na Afrykańskiej piłce kopanej się zna  i pewnie coś podpowie;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Odnoszę wrażenie, że kolejne mecze towarzyskie jeszcze bardziej zaciemnią obraz. A w ostanim meczu to już będą takie czary, że Coperfild to małe miki! ????????????

Tylko żeby to czarowanie nie wyszło nam bokiem....po 3 meczach w grupie....

Może teraz optymiści troszkę zweryfikuja swoje opinie....

Pierwsza połowa jak cię mogę. Gdyby nie Szczęsny to już po 45 minutach mogło by być 2:3 dla Korei. Druga połowa to porażka z finałem na otarcie łez. Biegali jak kurczaki z poucinanymi łbami, nikt tam nie myślał. Widać(na tle Koreańczyków), że wielu naszych reprezentantów ma zaległości kondycyjne i kłopoty by grać w podstawowym składzie w swoim klubie. Ostatnie 20 minut oddychali rękawami. Bez solidnej pracy/treningu nie mają co myśleć o wyjściu z grupy. Gdyby się jednak okazało, że to wszystko to pic na wodę fotomontaż i zagrają na mistrzostwach, tak jak na ostatnim euro, to jestem skłonny im to zapomnieć.