Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Niespecjalnie interesuje się piłką. Oburza mnie natomiast, ze już niektóre środowiska polskie(?) zastanawiają się czy kibicować Polakom (SIC!) albowiem w razie wygranej uciszą się inne środowiska.

P.S.: Zabawię się w proroka Przypuszczam że Rosjanie dostaną sie co najmniej do pół albo i finału bo taki był "prikaz"  Polacy natomiast przegrają, no chyba że zabrali ze sobą wszystko łącznie z mydłem i wodą

do gotowania i mycia się, o żywności nie wspominając. Inaczej mogą osłabnąć, stracić kondycję i koncentracje  ;) Obym sie mylił !

Niespecjalnie interesuje się piłką. Oburza mnie natomiast, ze już niektóre środowiska polskie(?) zastanawiają się czy kibicować Polakom (SIC!) albowiem w razie wygranej uciszą się inne środowiska.

P.S.: Zabawię się w proroka Przypuszczam że Rosjanie dostaną sie co najmniej do pół albo i finału bo taki był "prikaz"  Polacy natomiast przegrają, no chyba że zabrali ze sobą wszystko łącznie z mydłem i wodą

do gotowania i mycia się, o żywności nie wspominając. Inaczej mogą osłabnąć, stracić kondycję i koncentracje  ;) Obym sie mylił !

Musisz się interesować piłką chyba nawet trochę mniej, niż niespecjalnie, skoro uważasz, że Mistrzostwa Świata w piłce nożnej to w gruncie rzeczy starcie między odwiecznymi arcywrogami, Polską i Rosją :D

Edytowane przez Marvin
  • Like 3

Słabo na razie wygląda ten Mundial :(  Mecz otwarcia na niskim poziomie i dzisiejsze starcie Egiptu z Urugwajem tez nie stało na wysokim poziomie. Teraz oglądam Maroko-Iran do przerwy 0-0 trawy tez nie gryzą, na mundialu oczekuje się jednak gry na pełnych obrotach, może hitowe starcie Portugalia-Hiszpania w końcu dostarczy trochę emocji.

Co do awansu Rosji do półfinału - bardzo prawdopodobne - w końcu Rosja jest dużo bogatsza od Korei, a pamiętamy co tam się działo :blink:

Moim zdaniem takie coś już nie przejdzie, w takim wypadku system VAR całkowicie by się skompromitował. Ruscy wychodzą z grupy i prawdopodobnie trafiają na Portugalie lub Hiszpanię i w tym miejscu żegnają się z turniejem.

Edytowane przez Tomek1988

Rosja być może wyjdzie z grupy... pomimo wygranej w pierwszym meczu mogą mieć ciężko. Arabia będzie dostarczała wszystkim punkty. Tak słabej drużyny jeszcze nie widziałem na mistrzostwach.

I wisienka dnia dzisiejszego już za chwilkę ????

Edytowane przez jabadaon