Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

I Szwecja wygrała

I będzie ciekawie

Jeszcze za wcześnie na wróżenie fusow odnośnie rozwiązań w tej grupie...ale jest ciekawiej niż planowane ;)

O tak ????

Ciekawa będzie opcja:

Meksyk wygrywa z Koreą

Niemcy remisują ze Szwecją

A Szwedzi zagrali moim zdaniem lepszy mecz niż Niemcy do tej pory...zresztą teraz zaczną się dobre mecze...wszyscy się rozgrzeją na dobre ????

• Like 1

O tak ????

Ciekawa będzie opcja:

Meksyk wygrywa z Koreą

Niemcy remisują ze Szwecją

A Szwedzi zagrali moim zdaniem lepszy mecz niż Niemcy do tej pory...zresztą teraz zaczną się dobre mecze...wszyscy się rozgrzeją na dobre ????

Pozostaje pytanie czy Brazylia wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie.

Bo pierwsza Brazylia w swojej, a Niemcy drudzy w swojej...

I mamy konfrontacje sztuk walki

• Like 1

Bardzo ładnie sobie Tunezyjczycy radzą :) Niespodzianki zapewne nie będzie, ale nie ma mowy o łatwym meczu dla Anglików, którzy notabene raczej za wiele na tym mundialu nie zdziałają.

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 1

Ja chyba o 17 pójdę na ryby, bo mój lekarz nie zalecał mi nerwowych sytuacji.

Przypuszczam, że dzisiaj będzie ich wiele :D  :D :D  :D . 

O ile nie wybierasz się na te ryby za granicę to łowienie w naszych wodach również można zakwalifikować do nerwowych sytuacji :D

Polecam delikatne znieczulenie.  Zarówno przed łowieniem jak i oglądaniem ;)

• Like 1

Dotychczasowy przebieg meczu Japonia - Kolumbia pokazuje, ze w "naszej" grupie bedzie "rumble in the jungle" :D

post-45573-0-40596800-1529410635_thumb.jpg

Kazdy z kazdym i wszelkimi metodami :)

Oby nasze Orly odnalazly sie w takich okolicznosciach i na koniec tego tygodnia mialy conajmniej 4 punkty na koncie.

• Like 1

Dotychczasowy przebieg meczu Japonia - Kolumbia pokazuje, ze w "naszej" grupie bedzie "rumble in the jungle" :D

Nie wiem bo może się mylę ale czy nasi nie grają bardziej statycznie i wolniej biegają od Japończyków i Kolumbijczyków ? Jedni i drudzy jacyś tacy mocno zawzięci.

Masz rację, łatwo nie będzie. Murzynków z Senegalu też się obawiam ale liczę na naszych.

Ja chyba o 17 pójdę na ryby, bo mój lekarz nie zalecał mi nerwowych sytuacji.

Przypuszczam, że dzisiaj będzie ich wiele :D  :D :D  :D . 

A po co się denerwować podwójnie ... ? :D Przecież nie będziesz zacinał w tempo ... ?  :D A może się mylę ...