Onufry kocipała Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Przecież "mamy jakość i znamy swoja wartosc"... KUPA I TYLE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 i znowu wszystko złożą na Putina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 ... jednem słowem : KOMPROMITACJA !!!!!!!!!!!!! I WSTYD NA CAŁY ŚWIAT !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Podtrzymujemy tradycję w meczach otwarcia, czyli 0:2 i juz wiadomo na kiedy bookować bilety powrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nawałka powie po meczu że przegrali bo berlinek nie dowieźli :-) Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 11 milionerów ogranych przez 11 poganiaczy kóz Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaChciałaby pewnie połowa naszej reprezentacji grać w klubach, w których grają przeciwnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Brawo nasi !!! Edytowane 19 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Pany to teraz lecimy na 2:2!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jeszcze tylko jeden !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kiedyś w jakimś innym wątku o piłce kopanej, napisałem, że nasza reprezentacja to bardzo przeciętna drużyna europejska (teraz jakieś dziwne statystyki wywindowały nas bardzo wysoko?). Za takie twierdzenie, dostałem "kilka kopów".Obawiam się, że ten turniej to udowodni ... obym się mylił. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Krycha sie troche rehabilituje. Szkoda tylko, ze za pozno ???? Edytowane 19 Czerwca 2018 przez coloumb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zostały mecze o wszystko i o honor Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No i wyjście z grupy poszło w pi.... A już myślałem że będzie powtórka z euro a tu dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Brawo brawo brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Też juz nie mam nadziei. Nie wierzę, że z taką gra jesteśmy w stanie wygrać z Kolumbia. Brak jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 I te kretynskie gole. Za darmo. Lewy nic nie gral, ale Milik to turysta chyba ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Narazie zasługujemy na miano ogona tych mistrzostw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jedno pewne za Milika, Kownaś w następnym meczu. Szkoda Cionka bo mimo niepewnej pierwszej połowy zostawił serce na boisku. Zabrakło mi rajdów Grosika. Gdyby tak obiektywnie patrzeć to Senegal wcale nie zagrał jakiegoś super meczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 I te kretynskie gole. Za darmo. Lewy nic nie gral, ale Milik to turysta chyba [emoji52]Grają. W reklamach .... Nie znam się na kopanej, ale życia u naszych na boisku nie widziałem za wiele.... Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Lewy był potrajany bo większość piłek na niego gramy od paru lat. Wystarczy go wyłączyć i siła ataku spada o 80 procent.I te kretynskie gole. Za darmo. Lewy nic nie gral, ale Milik to turysta chyba [emoji52]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie da się wygrać meczu podając piłkę między obrońcami. Z tym, że gra się tak jak przeciwnik pozwala. Senegal całkowicie obnażył słabości polskich kopaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Teraz przez 5 dni w TV mądre „głowy” będą przeprowadzały kalkulacje my wygrywamy z Kolumbią Senegal przegrywa z Japonią następnie wygrywamy z Japonią a Senegal...itd ręce opadają.... już się prezes wypowiedział wygrywamy następne 2 mecze i nikt nam nie odbierze wyjścia z grupy...???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wniosek jest jeden. Trzeba było iść na ryby! =) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wniosek jest jeden. Trzeba było iść na ryby! =)Nie jest to głupi pomysł, najbardziej oblegane miejscówki będziesz miał dla siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) zakoczony nie jestem.polski standard od wielu juz lat w turniejach.wtopa - mecz o wszystko- mecz o honor.zasrani gwiazdorzy, naprawde szkoda na nich czasu Edytowane 19 Czerwca 2018 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi