Bajzi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Trochę wiary panowie, jak wygrywają to ich kochacie a jak wtopa to najlepiej by ich zaj.. to takie narodowe cechy. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Bajzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mam więc więcej czasu na wieczorne wędkowanie albo dokończenie modelu HMS Victory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Szczęsny tez się nie popisał. Byłem i jestem zwolennikiem Fabiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Tak obiektywnie spojrzeć to ani ci, ani ci nie zachwycili. Senegal strzelił po naszym błędzie i samobójczym trafieniu. Myślę że remis byłby sprawiedliwy. Szkoda pkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Przegrali mecz. Szkoda meczu, szkoda kibiców którzy wierzyli, szkoda czasu. Ale najbardziej szkoda Lewandowskiego Jego cena na rynku transferowym pewnie spadnie od tej wtopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Najbardziej to szkoda Pazdana, który chyba jako jedyny dziś pokazał jak się powinno grać od początku do końca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Trochę wiary panowie, jak wygrywają to ich kochacie a jak wtopa to najlepiej by ich zaj.. to takie narodowe cechy. W kazdym kraju jest tak samo, czy to Polska, Anglia czy Brazylia. Wystraczy tylko wejsc na podobne watki zagraniczne Nie roznimy sie od innych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Przegrali mecz. Szkoda meczu, szkoda kibiców którzy wierzyli, szkoda czasu. Ale najbardziej szkoda Lewandowskiego Jego cena na rynku transferowym pewnie spadnie od tej wtopy to ze ktos tam cos myslal o nim w Realu M . nie swiadczy ze juz go ktos tam kupi.problem jego jest taki jak wielu napastnikow,jesli nie strzelasz bramek w waznych meczach,to jestes kupa i cena twoja sama spadniektos go kiedys na jego nieszczescie porownywal z Krystianem,mysle smialo ze dziela ich lata swietlnea myslac o naszej druzynie,nie da sie grac dobrego turnieju kiedy polowa druzyny grzeje lawe we wlasnych klubach,fizyki sie nie da oszukac,choc sa i tacy naiwni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Daliśmy Senegalowi dwa gole na tacy. Nie wypracowali sobie akcji, to my im wszystko nagraliśmy. Sami jesteśmy sobie winni. Przypadkowy gol Cionka i kiks Krychowiaka. W składzie spodziewam się wielu zmian - Kownacki, Góralski, Bereszyński, Linetty, Kurzawa może Glik? Jeszcze możemy wyjść z tego dołka. Ale nie z takimi błędami jak dziś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 to ze ktos tam cos myslal o nim w Realu M . nie swiadczy ze juz go ktos tam kupi.problem jego jest taki jak wielu napastnikow,jesli nie strzelasz bramek w waznych meczach,to jestes kupa i cena twoja sama spadniektos go kiedys na jego nieszczescie porownywal z Krystianem,mysle smialo ze dziela ich lata swietlnea myslac o naszej druzynie,nie da sie grac dobrego turnieju kiedy polowa druzyny grzeje lawe we wlasnych klubach,fizyki sie nie da oszukac,choc sa i tacy naiwniNie gadaj głupot, to nie wina Lewandowskiego, często miał czterech Senegalczyków na plecach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 nie winie Lewego ,odpowiedzialem na posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Prawda taka, że wcześniej graliśmy z ogórami i się tym zachwycaliśmy. A jak pojechaliśmy na mundial, gdzie trzeba robić wszystko dwa/trzy razy szybciej no to widzieliśmy...Taki Krychowiak po przyjęciu piłki, żeby podać prostą piłkę do stopera na trzy metry (nie piszę o bardziej ryzykownych podaniach do przodu), średnio poprawia ją dwa razy. Kto liznął piłki, wie, że ta gra polega na tym, że zanim się ją przyjmie to już trzeba wiedzieć co się z nią zrobi. Dlatego np. dobrze wyszkoleni piłkarze wykonują przyjęcie kierunkowe żeby zgubić przeciwnika i ogólnie jak najwięcej grają z pierwszej piłki żeby przyśpieszyć grę. Wystarczy takiemu kolesiowi dać grać i czekać na jego stratę. Nie dziwię się, że jak poszedł do PSG, to koledzy z szatni się z niego śmieli. To tak, jakby najlepsi wędkarze nie umieli zawiązać agrafki do żyłki.. Zieliński 0 podań do przodu. Milik z Lewandowskim wymienili między sobą przez cały mecz, jedno celne podanie. Nie chcę mi się tego nawet analizować, bo to jest żart. A Nawałka? Niestety przywiązanie do nazwisk, zero ryzyka, twórczości, tylko stawianie na coś, co się kiedyś sprawdziło. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Bartas93 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) wieksza wine za druga bramke ma bednarek,to jego brama,krychowiak mysle ze zagral calkiem niezle spotkanie Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Nories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Bednarek zszedł na bok bo widział, że Szczęsny wyszedł (według mnie niepotrzebnie) i chciał mu zrobić miejsce. Zobacz powtórkę. Według mnie wina Krychowiaka i Szczęsnego. No i braku komunikacji obrońca - bramkarz. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 chyba zarty sobie robisz, ze obronca robi miejsce bramkarzowi i to nawet nie w polu karnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Prawda jest taka że cały zespół zagrał w h.j źle.Wszyscy dali ciała.Może po takim zimnym prysznicu się obudzą...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No tak się nie gra, jakby Bednarek się nie zatrzymał to spokojnie doszedł by do piłki pierwszy. A jeśli pomyślał tak jak piszesz to znaczy że źle ocenił sytuacjię i jest to jego błąd.Bednarek zszedł na bok bo widział, że Szczęsny wyszedł (według mnie niepotrzebnie) i chciał mu zrobić miejsce. Zobacz powtórkę. Według mnie wina Krychowiaka i Szczęsnego. No i braku komunikacji obrońca - bramkarz.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 chyba zarty sobie robisz, ze obronca robi miejsce bramkarzowi i to nawet nie w polu karnym prawda jest taka że Krycha źle dograł piłkę to był główny powód,straty bramki. Nie chcę bronić Bednarka,ale jak widać w powtórce Nianga nie było na boisku kilka sekund wcześniej, może chłop się nie spodziewał że Niang zaraz będzie na boisku, no i Szczęsny mógł sobie odpuścić to wyjście. A nóż Bednarek mógłby bardziej Niangowi przeszkodzić w zdobyciu bramki. Takie jest oczywiście moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No tak się nie gra, jakby Bednarek się nie zatrzymał to spokojnie doszedł by do piłki pierwszy. A jeśli pomyślał tak jak piszesz to znaczy że źle ocenił sytuacjię i jest to jego błąd.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalkaproste,jak bycie prawdziwym rasowym obronca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) prawda jest taka że Krycha źle dograł piłkę to był główny powód,straty bramki. Nie chcę bronić Bednarka,ale jak widać w powtórce Nianga nie było na boisku kilka sekund wcześniej, może chłop się nie spodziewał że Niang zaraz będzie na boisku, no i Szczęsny mógł sobie odpuścić to wyjście. A nóż Bednarek mógłby bardziej Niangowi przeszkodzić w zdobyciu bramki. Takie jest oczywiście moje zdanieale bednarek byl ostatnim obronca i powinien wiedziec co sie dzieje na boiskuKrycha tak naprawde chyba nie wiedzial gdzie ta pilka wyladuje po jego podaniu,ale i tak do pewnego momentu tragedi nie zrobilobronca nie sadzil ze napastnik z przeciwnej druzyny moze byc tak szybki,niestety Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Nories 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 ...Bednarek. Chyba, że tak go nie szanujesz pisząc przez "b"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ok, niby tak. Z drugiej strony Krycha mógł lepiej podać i nie byłoby problemu. Tym bardziej że nikt go nie naciskał, zresztą widać to na powtórce. Mógł tą piłkę spokojnie przyjąć. Bednarek może faktycznie ciutke za pasywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) jak prysznic? kreatywna ksiegowosc nawalki ( nie granie z silnymi druzynami meczow towarzyskich ) wywiyndowala reprezentacje na 8 meisce w rankingach.fakty natomiast sa takie ze polacy sa po prostu za slabi na mundial.koledzy z afryki grajacy bardzo slabo zdolali naszych ograc. to co tu mowic o silnych druzynach? Edytowane 19 Czerwca 2018 przez peresada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 BOB1,nie pedzzwykle przeoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi