coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Co byśmy nie powiedzieli to nic nie zmieni. Stało się, czasu nie wrócimy. Trzeba się skupić na następnych meczach, jeszcze wszystko jest możliwe. Wiem, że niektórzy tylko czekali na potknięcie żeby spuścić z siebie jad ale niech przynajmniej zaczekają do końca fazy grupowej. Konstruktywna, kulturalna krytyka - tak ale nie dziki hejt jaki tu niektórzy uprawiają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jak prysznic? kreatywna ksiegowosc nawalki ( nie granie z silnymi druzynami meczow towarzyskich ) wywyndowala reprezentacje na 8 meisce w rankingach.fakty natomiast sa takie ze polacy sa po prostu za slabi na mundial.koledzy z afryki grajacy bardzo slabo zdolali naszych ograc. to co tu mowic o silnych druzynach?Polacy kolego Persada, Polacy. Trochę szacunku do nas wszystkich i samego siebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jak prysznic? kreatywna ksiegowosc nawalki ( nie granie z silnymi druzynami meczow towarzyskich ) wywyndowala reprezentacje na 8 meisce w rankingach.fakty natomiast sa takie ze polacy sa po prostu za slabi na mundial.koledzy z afryki grajacy bardzo slabo zdolali naszych ograc. to co tu mowic o silnych druzynach?Dokładnie.Porównajcie sobie tempo gry innych meczów,jakość rozegrania,presingu.Jakby ich z łańcucha pospuszczali a u nas to takie flaki z olejem.Zawsze mówiłem jeszcze że jaka liga taka reprezentacja???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Polacy kolego Persada, Polacy. Trochę szacunku do nas wszystkich i samego siebie. jakbys nie zauwazyl pisze wszystko z malej. nie podoba ci sie taka forma to trudno.wypraszam sobie ten mentorski ton kolego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Co byśmy nie powiedzieli to nic nie zmieni. Stało się, czasu nie wrócimy. Trzeba się skupić na następnych meczach, jeszcze wszystko jest możliwe. Wiem, że niektórzy tylko czekali na potknięcie żeby spuścić z siebie jad ale niech przynajmniej zaczekają do końca fazy grupowej. Konstruktywna, kulturalna krytyka - tak ale nie dziki hejt jaki tu niektórzy uprawiają.Jaki dziki hejt? Zasadniczo nie było podstaw aby oczekiwać w tym spotkaniu wygranej Polaków i tyle. Ale chyba nie ma tak źle, wg jednego z komentatorów, w tych mistrzostwach liczące się drużyny (czy jakoś tak) mają problemy, czego przykładem jest porażka Niemców. Nieznoszę spiskowych teorii, ale te gole nam strzelone takie jakie dziwne były a selekcjoner drużyny Senegalu wyglądał jak filmowy czarownik woodoo. Czyżby przypadek? ???? Edytowane 19 Czerwca 2018 przez theslut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jakbys nie zauwazyl pisze wszystko z malej. nie podoba ci sie taka forma to trudno.wypraszam sobie ten mentorski ton kolegoAle British Columbia już z dużej. Myślę, że jednak warto się trochę przyłożyć z szacunku dla czytelników i języka polskiego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) przesadzasz kolego coma,po 35 latach ciaglego pompowania wazeliny,jest czas na zwykle rozczarowanie ,nie hejtnie szkoda ci prawdziwych fanow futbolu,nie mow Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Nories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jakbys nie zauwazyl pisze wszystko z malej. nie podoba ci sie taka forma to trudno.wypraszam sobie ten mentorski ton kolegoZauważyłem i zwróciłem Ci grzecznie uwagę. Pewnych rzeczy nie wypada robić, ale skoro nie okazujesz innym szacunku to sam też na niego nie licz. Dziecko w podstawówce zna te zasady, nie trzeba do nich żadnego mentora. Nie tłumacz tego proszę swoim niedbalstwem lub lenistwem w pisaniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 jakbys nie zauwazyl pisze wszystko z malej. nie podoba ci sie taka forma to trudno.wypraszam sobie ten mentorski ton kolego forma jak forma ... zbliżona do dzisiejszego meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 przesadzasz kolego coma,po 35 latach ciaglego pompowania wazeliny,jest czas na zwykle rozczarowanie ,nie hejtRozczarowanie rozumiem, hejtu nie. Sam jestem przybity i rozczarowany. Ale to nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) przesadzasz kolego coma,po 35 latach ciaglego pompowania wazeliny,jest czas na zwykle rozczarowanie ,nie hejtKoLeGa CoMa NiEPrZeSaDzA. AlewsumietoCiwspolczujejaktegonierozumiesz. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Koincydencja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zauważyłem i zwróciłem Ci grzecznie uwagę. Pewnych rzeczy nie wypada robić, ale skoro nie okazujesz innym szacunku to sam też na niego nie licz. Dziecko w podstawówce zna te zasady, nie trzeba do nich żadnego mentora. Nie tłumacz tego proszę swoim niedbalstwem lub lenistwem w pisaniu.nie mam ani czasu ani ochoty dyskutowac z toba o formach, tudziez szacunku.wiec daj sobie na luz i wroc do meritum dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 nie mam ani czasu ani ochoty dyskutowac z toba o formach, tudziez szacunku.wiec daj sobie na luz i wroc do meritum dyskusji Nie podoba mi się Twój mentorski ton Ani siły nie mam ani ochoty na przepychanki. Pokój Tobie Kolego z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Leżącego nie powinno się kopać, ale niestety koledzy, którzy zauważyli naszą nienaturalnie wysoką pozycję w tzw. rankingach mają rację. Jak pompuje się nadmiernie oponę, to ona pęknie. Szkoda, że na imprezie tej rangi. Może ktoś obeznany się wypowie - czy prawdą jest statystycznie, że Lewy nie gra zbyt dobrze o wysoką stawkę? Wiem, że jest wielokrotnie oblegany przez obrońców, ale tak czysto statystycznie to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 pomijając juz czy to wina obrońcy czy bramkarza przy drugim golu, to niech mi ktos wyjaśni po kiego ch.ja było to podanie do tyłu az tak dalekie?? Odrobina mocniejszego wiatru i Krycha sam by tego gola strzelił...Wycofanie spod pola karnego przeciwnika na niemalże własne pole karne??Chyba że mu sie kierunki popier...myliły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wstyd i lipaPierwsza połowa wogole jakby bez naszych.Błędy zawstydzające Zryw za późno i nagle nasrane jest po brzegi i pytanie co dalejO 22 w niedzielę pewnikiem albo Polska albo Kolumbia będą poza mundialem Zobaczymy kto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 P.s.Egipt odpadł pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Rosjanie już 3:0 z Egiptem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Leżącego nie powinno się kopać, ale niestety koledzy, którzy zauważyli naszą nienaturalnie wysoką pozycję w tzw. rankingach mają rację. Jak pompuje się nadmiernie oponę, to ona pęknie. Szkoda, że na imprezie tej rangi. Może ktoś obeznany się wypowie - czy prawdą jest statystycznie, że Lewy nie gra zbyt dobrze o wysoką stawkę? Wiem, że jest wielokrotnie oblegany przez obrońców, ale tak czysto statystycznie to prawda? Macieju według mnie Lewy w Bayernie ładuje tak dużo bramek bo ma kto mu je wykładać jak na tacy, a w Reprezentacji jest często osamotniony w ataku. Nie ujmując Grosikowi, ani Błaszczykowskiemu to nie ten sam poziom co pomocnicy Bayernu, nie wspomnę o Miliku który ani nie grał w ataku ani w destrukcji. Messi też nie zachwycił w pierwszym meczu. Napastnik żyje z podań. No i faktycznie obrońcy Senegalu to nie obrona Litwy czy tam Uzbekistanu. Dziś zabrakło szczęścia oraz pomysłu na grę. Liczyłem bardziej na Grosickiego i jego rajdy bokiem oraz Zielinę że skręci dwóch i albo łupnie brame,albo wyłoży Lewemu. Senegal oddał 1 celny strzał na bramkę i wystarczył to trzeba mieć pecha żeby przegrać z taką drużyną 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 O 22 w niedzielę pewnikiem albo Polska albo Kolumbia będą poza mundialem Zobaczymy kto...Być może, że obie reprezentacje na raz. To też jest możliwe. Dla mnie fatalny mecz Piszczka jak i Kuby. Dortmund i były Dortmund zawiedli na całej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Za to gospodarze radzą sobie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Przede wszystkim to widać było brak ogrania w klubach. Mówię tu o panach Krychowiak, Błaszczykowski i Milik. Piszczek zmęczony, Grosicki też. Liczyłem na więcej od Zielińskiego. Generalnie to Senegal zagrał najmocniejszym presingiem jak do tej pory widziałem na mistrzostwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Najlepsze jest to, że w meczu padły 3 bramki, Polacy strzelili 2 i mecz przegrali. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Mnie dziwi to, ze przez kilkanaście dobrych minut piłka krążyła między Cionkiem, Pazdanem i Krychowiakiem. Komentatorzy się podniecają. Trener nie reaguje. Zasadniczo wszyscy piszą jak to Senegal zagrał źle. Taktycznie zagrali po mistrzowsku i nie pozwolili na nic Polakom, a to że nie zagrali widowiskowo to już inna para kaloszy. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez asp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Za to gospodarze radzą sobie świetnie Tak Ruskie idą jak po maśle, już mają razem 8 bramek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi