coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Do agenta RL9 - w miejsce CR7? nieRealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 coloumb, zależy kto.Ja tam równam do najlepszych. Sporo oczekuję od innych, a jeszcze więcej od siebie.W pracy zawsze zwalczam porównania z Ukrainą i na punkt odniesienia daję Niemców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 W sumie, przetlumaczyc ten watek na angielski, pozmieniac Polska na Anglia.I spokojnie mozna wrzucac na jakis wyspiarski portal Jak widac kibice na calym swiecie sa bardzo podobni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) No i nasi wczoraj tez rownali do Niemcow ???? Wynikiem. Ja kompleksu zachodniego sasiada nie mam. Cenie tamtejsza architekture, sztuke, nauke, przemysl, historie nawet w pewien sposob i w pewnym ograniczonym rzecz jasna zakresie. Ale wspolczesne Niemcy mnie nie zachwycaja. Moze lepiej patrzec na rozwijajaca sie Azje? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Muszę i ja wyrzucić to z siebie . To żadna reprezentacja , a zbór najemników grajacych dobrze lub bardzo dobrze jak im sie słono za to zapłaci - dobrze lub bardzo dobrze ! . Wywaliłbym wszystkich na zbity pysk z trenerem na czele ! Po H... taki cyrk Polsce ps wrażliwych przepraszam , że się uniosłem Mateuszu zgadzam się z Tobą. Ale poczekajmy do niedzieli, no może czwartku. Niech pokażą, czy potrafią się z tego podnieść, chociaż czego by nie zrobili to już chyba gorzej nie będzie. Nie jestem, żadnym ślepo patrzącym optymistą, ale do głowy przychodzi mi mecz otwarcia MŚ 2014 Hiszpania - Szwajcaria 0:1. Po tej wpadce Hiszpanie wygrali wszystko. Owszem, nie jesteśmy Hiszpanią, ale wygranie z Kolumbią i Japonią, też nie powinno być zadaniem nie do wykonania. Jeśli tego nie zrobią, "wypad na zbity pysk" wskazany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Takie sobie porównanie, w swoim meczu stworzyli sporo okazji, przedstawili inną jakość gry i myślę, że awansują.Branie za punkt odniesienia lidera (gospodarka) nie ma nic z kompleksów, myślę, że wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Drag, nic nie poradze, wiekszosc decyduje, demokracja. I o ile lyzka dziegciu zatruje cala beczke miodu, w druga strone to nie dziala Czasami warto zdjac rozowe okulary, mozna wiele zrozumiec. Upraszczajac - pilka nozna to towar, a u nas promuje sie ccc, czyli cena czyni cuda...jest tanio, przasnie i nieprofesjonalnie...tak, nasz futbol jest tani, zwlaszcza mentalnie...najlepiej pokazuje to historia Peszki i jego na Mundial drogi, w tym jednym epizodzie caly upadek pieknie widac Obym musial chlopaka przepraszac, ale to zakrawaloby na cud. Profesjonalizm nie wyskakuje z kapelusza, nie idzie w parze z kieliszkiem, wymaga pokory i ciezkiej pracy. Tak znienawidzony CR7 o tym wie i trenuje ciezko, z pokora. Efekty widac.Przeciez ja się odniosłem do tego co napisales o Narodzie jako ogóle.Nie wspomniałem ani słowem o piłce nożnej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Dzinek, jesli to zrobia, daj Boze, to takze dlatego, ze nikt nie spiewa 'nic sie nie stalo'. Duzo zlej prawdy o sobie uslyszeli. Moze ambitnie podejda do pozostalych meczow i pokaza lepsza strone. Poki co pokazali najgorsza i cala Polska sie za nich wstydzi. Wiedza o tym. To bylo nieznosnie bylejakie, nie ma usprawiedliwienia, postawa tego typu to zdrada i hanba. Dezercja ???? Drag, a co ja nieprawdziwego o kondycji narodowej czy pilkarskiej napisalem? Jesli jestes lyzka miodu, chwala Ci, ale czy nie dostrzegasz beczki dziegciu? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Dzinek, jesli to zrobia, daj Boze, to takze dlatego, ze nikt nie spiewa 'nic sie nie stalo'. Duzo zlej prawdy o sobie uslyszeli. Moze ambitnie podejda do pozostalych meczow i pokaza lepsza strone. Poki co pokazali najgorsza i cala Polska sie za nich wstydzi. Wiedza o tym. To bylo nieznosnie bylejakie, nie ma usprawiedliwienia, postawa tego typu to zdrada i hanba. Dezercja Drag, a co ja nieprawdziwego o kondycji narodowej czy pilkarskiej napisalem? Jesli jestes lyzka miodu, chwala Ci, ale czy nie dostrzegasz beczki dziegciu?Wiesz co?W zasadzie nie mam zamiaru zapraszać moda z miotła do kolejnego tematu.Zostan przy swoim zdaniu,ja zostane przy swoim.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pozdrawiam. Ale Modem prosze nie strasz, bo jednego slowa nie napisalem, ktore trzeba usuwac. Nie musimy sie zgadzac, badz jednak uczciwy w tym zakresie - kulturalne wylewanie zalu nie stoi w sprzecznosci z tutejszym regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Dzinek, jesli to zrobia, daj Boze, to takze dlatego, ze nikt nie spiewa 'nic sie nie stalo'. Duzo zlej prawdy o sobie uslyszeli. Moze ambitnie podejda do pozostalych meczow i pokaza lepsza strone. Poki co pokazali najgorsza i cala Polska sie za nich wstydzi. Wiedza o tym. To bylo nieznosnie bylejakie, nie ma usprawiedliwienia, postawa tego typu to zdrada i hanba. Dezercja Drag, a co ja nieprawdziwego o kondycji narodowej czy pilkarskiej napisalem? Jesli jestes lyzka miodu, chwala Ci, ale czy nie dostrzegasz beczki dziegciu?Zgadzam się z Tobą, jestem ogromnym przeciwnikiem bezpodstawnego "hejtowania", zwanego przeze mnie "januszowaniem", ale w tym przypadku muszą dostać po głowach za to co pokazali, a raczej czego nie pokazali. Konstruktywna krytyka raczej im pomoże, niż zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Nawet Boniek prosil dzis dziennikarzy, zeby 'jechali' rowno i nikogo nie oszczedzali ???? Skrot meczu moze troche rozladuje napiecie - https://m.demotywatory.pl/4859333 - ogladalem sciszone, za ewentualne efekty dzwiekowe nie biore odpowiedzialnosci ???? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez coloumb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pozdrawiam. Ale Modem prosze nie strasz, bo jednego slowa nie napisalem, ktore trzeba usuwac. Nie musimy sie zgadzac, badz jednak uczciwy w tym zakresie - kulturalne wylewanie zalu nie stoi w sprzecznosci z tutejszym regulaminem.O rany,kolego.Ja niczym nie straszę i nie miałem takiego zamiaru.Chodzilo mi tylko o to że odbiegliśmy od tematu watku który jest stricte sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) No to OK ???? Ale nie martw sie, to cafe, do tego jako zalozyciel tematu nie widze problemu. A futbol to wiecej niz sport. W ogole sport na poziomie miedzynarodowym to wiecej niz sport ???? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Nie dość, że wygrali to i kibice pięknie posprzątali po sobie. Dla mnie szacun. https://sport.onet.pl/mundial-2018/mundial-2018-senegalczycy-sprzatali-stadion-po-meczu-z-polakami/m92exwbPrzeciez tam jedna czy dwie osoby sprzata po swoich rodakach, a kilka osob nagrywa propagandę. Onet podaje w swiat za innymi. Gdzie filmy jak 99% senegalczykow sra pod siebie? Te wory smieci znikąd sie nie wzięły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Czy im nie wstyd nosić na piersi polskie godło??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Czy im nie wstyd nosić na piersi polskie godło???A to byś musiał ich zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Spójrzcie panowie jak pracuje reprezentacja Iranu w obronie ... Jak orkiestra pod batutą wytrawnego dyrygenta ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Nie sądziłem Sławku, że z Ciebie taki meloman?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Przeciez tam jedna czy dwie osoby sprzata po swoich rodakach, a kilka osob nagrywa propagandę. Onet podaje w swiat za innymi.Gdzie filmy jak 99% senegalczykow sra pod siebie? Te wory smieci znikąd sie nie wzięły.Jezu człowieku, dla jednych szklanka w połowie pełna będzie zawsze, a dla innych pusta.Szacun, że sprzątają, Ty byś chciał, żeby ich jeszcze policzyli, czy każdy z nich zapewne. Chodzi o gest, tzw. przykład, który idzie w świat. Umieją się bawić, umieją potem sprzątać. Jakoś filmu o Polakach nie zrobili sprzątających.Ja wiem, ja wiem my jesteśmy cacy, zero krytyki, czy zwrócenia uwagi. Tylko w lasach, nad rzekami śmieci masa, ciekawe kto je zostawił. Ale to inny temat.A propagandę też trzeba umieć robić, bo jak się nie umie to wychodzi jakoś żałośnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Słucham baaardzo różnej muzyki ☺ ale coby jasność była melomanem nie jestem ☺ Edytowane 20 Czerwca 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Spójrzcie panowie jak pracuje reprezentacja Iranu w obronie ... Jak orkiestra pod batutą wytrawnego dyrygenta ☺A nasza nie pracowała? Tylko mieli mniej płacone za godzinę, stąd taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Jezu człowieku, dla jednych szklanka w połowie pełna będzie zawsze, a dla innych pusta.Szacun, że sprzątają, Ty byś chciał, żeby ich jeszcze policzyli, czy każdy z nich zapewne. Chodzi o gest, tzw. przykład, który idzie w świat. Umieją się bawić, umieją potem sprzątać. Jakoś filmu o Polakach nie zrobili sprzątających.Ja wiem, ja wiem my jesteśmy cacy, zero krytyki, czy zwrócenia uwagi. Tylko w lasach, nad rzekami śmieci masa, ciekawe kto je zostawił. Ale to inny temat.A propagandę też trzeba umieć robić, bo jak się nie umie to wychodzi jakoś żałośnie. Polacy też sprzątali ...w latach 80/90-tych w Niemczech, ale filmów nam nie robili Za to drużynę mieliśmy wtedy chyba mocniejszą? Edytowane 20 Czerwca 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Takie nowe przysłowie :" Grać na czas jak Pers"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi