Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

A nasza nie pracowała? :) Tylko mieli mniej płacone za godzinę, stąd taki efekt. :lol: :D

Skoro już wracasz do delikatnie rzecz ujmując przegranego meczu to jedyna osobą, która pracowała cały mecz był Pazdan i gdyby reszta drużyny dała od siebie tyle co Michał to wynik i cały meczy byłby zgoła inny. A Iran wytrzymał ataki i jeśli pokuszą się o odrobinę ryzyka, a zapewne tak się w drugiej połowie stanie to ... W każdym razie mecz jest ciekawy, a druga połowa z pewnością będzie o wiele bardziej interesująca.

• Like 1

Wyszkolenie techniczne zawodników Iranu imponujące.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Imponujące to mocne słowo, ale na pewno bardzo dobre z plusem. Gdyby tak jeszcze przyspieszyli o ile siły pozwalają to jak śpiewa Anita wszystko się może zdarzyć ...

• Like 1

Zakończone spotkanie Hiszpanów z Iranem powinno być szkoleniowym materiałem dla naszej reprezentacji - jak grać z bebechów, jak zostawić serce, jak można z dumą patrzeć wszystkim w oczy - nawet po porażce...Zero gwiazdorstwa tylko ciężka robota z dużo silniejszym na papierze przeciwnikiem. Najlepszy mecz mundialu jaki widziałem  :good: Kibicuję Iranowi :)

• Like 4

Zakończone spotkanie Hiszpanów z Iranem powinno być szkoleniowym materiałem dla naszej reprezentacji - jak grać z bebechów, jak zostawić serce, jak można z dumą patrzeć wszystkim w oczy - nawet po porażce...Zero gwiazdorstwa tylko ciężka robota z dużo silniejszym na papierze przeciwnikiem.

100/100 ☺

Imponujące to mocne słowo, ale na pewno bardzo dobre z plusem. Gdyby tak jeszcze przyspieszyli o ile siły pozwalają to jak śpiewa Anita wszystko się może zdarzyć ...

Porównaj to do Naszych nie do Hiszpanii [emoji57]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Polacy też sprzątali ...w latach 80/90-tych w Niemczech, ale filmów nam nie robili :( Za to drużynę mieliśmy wtedy chyba mocniejszą?

Na początku lat '80 zapewne mocniejszą, ale później?... Podobno w latach '90 na zgrupowaniach reprezentacji zdarzało się, że piłkarze wlewali wieczorami do wiadra różne wysokoprocentowe trunki, wszystko co kto przywiózł, mieszali i raczyli się tym. Trenerzy udawali, że nie wiedzą, jak się kadra bawi.

A efekty? Brak awansu do wielkiej imprezy od 1986 do 2002 r. (Barcelony nie liczę, bo to młodzieżówka), wymęczone 1:0 z San Marino po golu strzelonym ręką (1993), zdejmowanie koszulek w trakcie meczu (Bratysława 1995), strojenie fochów i rezygnacje z gry w kadrze (Moskwa 1996) i inne takie tam... Znaczna część piłkarzy tak się prowadziła, że po przekroczeniu trzydziestki nie nadawali się już do gry na poziomie reprezentacji.

Przepraszam, zwracam honor naszym Orłom z lat '90. To z wiadrem było zdaje się po 2000 roku  :rolleyes:

Ale ci z lat '90 też święci nie byli.

https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski/kadra-ugrzeczniona/bkpymzx

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 2