Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Miły kolego,musisz zmienić środowisko.Wśród wielu moich znajomych nie ma ludzi o których piszesz.I ja także,dodam po cichutku,jestem normalny.Zastanawiam się trochę co Ty i koledzy którzy Cie zalajkowali robicie w kraju.Przeciez granic praktycznie już nie ma,po co tu siedzieć.Nie wspomnę już o tym że wrzucając wszystkich do jednego wora sam postawiłeś się w roli typowego Polaka którego powyższym stekiem populistycznych bzdur piętnujesz.

Bez odbioru,bo poczułem się mocno urażony w imieniu swoim i wielu swietnych i dobrych  ludzi których znam.

Zgadzam się w 90%, te 10% odmiennego zdania to taka niezaprzeczalna prawda:

(…) Głosujemy na idiotow i klamcow. (…)

Edytowane przez Alexspin

Panowie gramy w Rosji, dlatego nie miejmy żadnych złudzeń że wygramy jakikolwiek mecz,a tym bardziej że wyjdziemy z grupy.

… a co to ma do rzeczy? Nikt nie przeszkadzał poza brakiem umiejętności, brakiem chęci do gry i własną bezmyślnością niektórych Milików, Ścionków i Bednarków... :angry:

Nawet jeśli Mundial odbywał by się w Polsce, to z taką grą nie udałoby się pokonać nawet reprezentacji Watykanu (800 mieszkańców). Przecież to nie oni wygrali, tylko my przegraliśmy... :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 4

Tu w wątku u niektórych znów wtorek...

A tymczasem na mundialu już czwartek :)

Dziś interesujące spotkanie o 20.

Argentyna - Chorwacja.

Tych wcześniejszych dzisiejszych nie planuje oglądać, ale na tamten się zasadzam. Francja moze daleko dojść na tej imprezie, więc jeszcze zdążę ich obejrzeć w akcji nieraz.

A jakieś pomysły odnośnie wyniku Argentyna - Chorwacja ?

Ktoś się odważy ?

2-1 dla Arg ? ;)

Edytowane przez Guzu
  • Like 1

Nawałka musi zrobić zmiany w podstawowym by wyszło dobrze, co powiecie o drugiej lini Grosicki, Zieliński, Kownacki, Bereszynski? Kurzawa oczywiście powinien się pojawic na zmianę bo musi to być mecz na pełnym gazie! ....Sorki zapomniałem że pisze o naszej reprezentacji???? zmiany muszą byc, inaczej w niedziele będą już się pakować...Pazdanowi trzeba puścic kilka akcji z udziałem Roberto Carlosa by wyjeżdżał pod samo pole karne, mają być żółte kartki, walka, presing!

Polska do boju!!!

Edytowane przez Wedkarz 1987
  • Like 1

Ten mecz wygra silniejszy psychicznie. To mecz najwyższego ryzyka dla Argentyny. Mogą się postawić w sytuacji, gdy w trzecim meczu będą zależni od innych. Gdybym miał obstawiać prawie wszystko przemawia za Chorwacją. Lepiej poukładany taktycznie zespół. Trzy punkty na koncie, więc noża na gardle nie mają. Nie są faworytem. Mają świetnego rozgrywającego. Mogą grać na remis. Mogą grać z kontry. O wyniku zadecyduje jeden człowiek i to co się będzie działo w jego głowie. Nie pierwszy i nie ostatni raz. To facet, który obala tezę, że piłka nożna jest grą zespołową. Wóz albo przewóz Argentyno. Trzymam kciuki. 

A jakieś pomysły odnośnie wyniku Argentyna - Chorwacja ?

Ktoś się odważy ?

2-1 dla Arg ? ;)

Całe życie wiernie kibicowałem Argentynie, ale po pierwszych meczach uważam Chorwację za drużynę o klasę lepszą.

Jak widzę Mascherano nieśpiesznie podprowadzającego Messiemu piłkę do linii środkowej, to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.

Niech wyszarpią jakieś 0:0. Bo jak Chorwacja wygra, to w trzecim meczu gotowa się położyć.

Oczywiście, bez żalu odszczekam ;)

Edytowane przez Marvin

Całe życie wiernie kibicowałem Argentynie, ale po pierwszych meczach uważam Chorwację za drużynę o klasę lepszą.

Jak widzę Mascherano nieśpiesznie podprowadzającego Messiemu piłkę od obrońców do linii środkowej, to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.

Niech wyszarpią jakieś 0:0. Bo jak Chorwacja wygra, to w trzecim meczu gotowa się położyć.

Oczywiście, bez żalu odszczekam ;)

Argentyna twierdzi, ze poszla po rozum do glowy i dzis zagra SWOIM ustawieniem i maja pomysl .

Zobaczymy, czy dobry.

W kazdym razie 3 w obronie. Dwoch wahadlowych i zageszczony srodek pola.

Brzmi znajomo ? Tak.

Brzmi sensownie ? Oby tak :)

Argentyna twierdzi, ze poszla po rozum do glowy i dzis zagra SWOIM ustawieniem i maja pomysl .

Zobaczymy, czy dobry.

W kazdym razie 3 w obronie. Dwoch wahadlowych i zageszczony srodek pola.

Brzmi znajomo ? Tak.

Brzmi sensownie ? Oby tak :)

No tak, o takie Argientyne walczylim.

Zanetti i Sorin na wahadłach, Simeone zagęszcza środek w pojedynkę!

Aczkolwiek ja i tak ruszam na ryby :rolleyes:

• Like 2

Drużyna chorwacka zamykająca dostęp do bramki w tylnym sektorze i uruchamiająca diagonalnymi podaniami świetnie wyszkolonych pomocników kontrataki szybkich napastników. Takie założenia taktyczne selekcjonera mogą przynieść naszym bałkańskim przyjaciołom jakże ważne trzy punkty mogące dać awans do dalszej fazy rozgrywek. Argentyńscy gracze nie mogą się dać związać w środkowym sektorze i oskrzydlającymi podaniami powinni przy pomocy rykoszetów przedrzeć się pod bramkę rywala, licząc jednocześnie na to, że arbiter przy pomocy gwizdka wskaże na środek boiska. Oczywiście wykorzystując technologię VAR. Szkoleniowiec drużyny amerykańskiej na pewno będzie pamiętał o tym, że przeciwnik jest bardzo wymagający i uzupełni w przerwie braki pierwiastków śladowych swoich zawodników podając im odżywki i suplementy. Są one gwarancją osiągnięcia sukcesu we współczesnej piłce nożnej. Reasumując szykuje nam się pasjonujące widowisko, które powinno być nieodłącznym elementem każdej imprezy na poziomie mistrzowskim.            

• Like 1

(…) Aczkolwiek ja i tak ruszam na ryby :rolleyes:

To najlepszy kierunek postępowania, popieram zwłaszcza w niedzielę od godziny 20-tej. Uchroni to od zawału serca, skrętu kiszek i marskości wątroby... :P

Takie porównania mają sens. Peru miało mniej niecelnych podań niż Arkadiusz Milik. Peru gryzło trawę. Peru ma zero punktów po dwóch meczach, a kibice mają powody do dumy. Peru ma na papierze gorszych zawodników od Polski, a Polska mogłaby się obawiać konfrontacji z Peru. Przed Peru mecz o przysłowiową pietruszkę. Polska od tygodnia zdaje się być na wakacjach.

• Like 7