SlawekNikt Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) 3 : 0 i zasłużona wygrana, a kanonadę rozpoczął bramkarz Argentyny Edytowane 21 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 A nie wychodzi im okrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Brawo Chorwacja... tak trzymać ???? Bałkany górą...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 pięknie im wyszło ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Brawo dla Chorwacji !!! Argentyńska gwiazdeczka jedzie do domu ???????????? To samo będzie w niedzielę z naszą reprezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Tak się tylko zastanawiam czy po takim meczu Messi zasługuje jeszcze na grę w Barcelonie. To tak apropo komentarzy na temat Lewego po meczu z Senegalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie rozumiem, dlaczego zwycięstwo Chorwacji jest takim zaskoczeniem Argentyna ledwo co awansowała na ten mundial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Diego chyba wróci do nałogu po tym mundialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Tak wygląda egzekucja Messiego i spółki-brawo Chorwacja ! Ten bandyta ,który kopnął leżącego Chorwata powinien zostać wyrzucony z boiska na zbity pysk ! Edytowane 21 Czerwca 2018 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Mam nadzieję, że Islandia wyjdzie z grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jeszcze tylko Niemiaszki odpadną i będzie komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Na to wygląda, że Europa górą... Prócz Niemców i Polaków. Znając życie zachodni sąsiedzi się podniosą, a i my wyjdziemy z grupy???? czego sobie i Wam życzę ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jak dotychczas z afrykańskich drużyn tylko Senegal grając padakę zdobył punkty. Od Arabów, tylko Iran.Jak Senegal grał padakę, to co nasi grali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jeszcze tylko Niemiaszki odpadną i będzie komplecik A ja mam nadzieję ,że wyjdą z grupy i nieźle zamieszają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Genialna Chorwacja. Argentynie potrzebny nie tylko charyzmatyczny trener, ale przede wszystkim psycholog. Presja jednego miasta to nie presja całego kraju. Oparcie gry drużyny na graczu, który nie wytrzymał presji własnej ambicji i oczekiwań całej Argentyny odbiło się czkawką. To było pewne już w czasie grania hymnu. Panika i spętane nogi. Przykro patrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jak Senegal grał padakę, to co nasi grali?Jeszcze większą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) croatia respect a messi sressi i spółka GO HOME !!! nie wiem czy któryś z was jeszcze raz oglądał nasz mecz z senegalem...ja oglądałem zobaczcie że fizycznie nie mieliśmy szans błaszczykowski, zieliński, grosicki, cionek, lewandowski, milik oni wszczyscy się odbijali od tych....senegalczyków jak piłeczki kauczukowe, brak pomysłu na gre zaowocowało błędami no i tak to się skończyło. Z kolumbią to dopiero będzie jazda jak po worku koki wciągną przed meczem... Edytowane 21 Czerwca 2018 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Chorwacja drużyna kompletna. Mam przeczucie, że daleko zajdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Diego chyba wróci do nałogu po tym mundialu.W Brześciu to co najwyżej w alkoholizm popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 I jak tu nie kibicowac Meksykowi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 I jak tu nie kibicowac Meksykowi Hah ja nawet koszulkę taką mam jak ten pan po lewej z tyłu ale nie wiedziałem, że to Meksyku A tego pana na prawdę ciężko zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 A ja tak czy inaczej czekam na zwycięstwo Polski, bo pamiętam już dramaty na boisku jak np. w meczu z Danią nie tak dawno temu, ale równie mocno czekam na odpadnięcie Niemiec A mieszać to niech miesza na ten przykład biorąc gorące z patelni, taka sprytna reprezentacja Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co to znowu niektórzy z tymi Niemcami wyjeżdżają? Dobry Boże spraw żeby sąsiadowi krowa zdechła, zamiast dobry Boże spraw bym wyhodował więcej krów niż sąsiad! Najważniejsze by mecze były przyjemne dla oka, obojętnie czy tam gra Mozambik, Indonezja czy Niemcy.Oczywiście chciałbym, by nasza repra wygrywała, a jeszcze po widowiskowych meczach, to hoho. Trudno wyrokować co dalej z Polską, może się odmienią na Kolumbię, może nie. Jedno pewne, z takim podejściem i grą jak z Senegalem, to szkoda miejsca w tych MŚ. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 No niestety albo się obudzą albo będzie blamaż. Znamy już - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor. Ktoś musi piłkarzom wytłumaczyć, że w niedzielę to właśnie o honor bedą walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Tak wygląda egzekucja Messiego i spółki-brawo Chorwacja ! Ten bandyta ,który kopnął leżącego Chorwata powinien zostać wyrzucony z boiska na zbity pysk !Zgadzam się z kolegą w 100%. Wg mnie sędzia pozwalał na zbyt duże pyskówki ze strony Argentyńczyków (Otamendi i Mascherano). A to kopnięcie to zwykły pokaz chamstwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi