Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Genialna Chorwacja. Argentynie potrzebny nie tylko charyzmatyczny trener, ale przede wszystkim psycholog. Presja jednego miasta to nie presja całego kraju. Oparcie gry drużyny na graczu, który nie wytrzymał presji własnej ambicji i oczekiwań całej Argentyny odbiło się czkawką. To było pewne już w czasie grania hymnu. Panika i spętane nogi. Przykro patrzeć.

• Like 1

croatia respect a messi sressi i spółka GO HOME !!!

nie wiem czy któryś z was jeszcze raz oglądał nasz mecz z senegalem...ja oglądałem ;) zobaczcie że fizycznie nie mieliśmy szans błaszczykowski, zieliński, grosicki, cionek, lewandowski, milik oni wszczyscy się odbijali od tych....senegalczyków jak piłeczki kauczukowe, brak pomysłu na gre zaowocowało błędami no i tak to się skończyło. Z kolumbią to dopiero będzie jazda jak po worku koki wciągną przed meczem...

Edytowane przez suhhar

A ja tak czy inaczej czekam na zwycięstwo Polski, bo pamiętam już dramaty na boisku jak np. w meczu z Danią nie tak dawno temu, ale równie mocno czekam na odpadnięcie Niemiec  :lol:  A mieszać to niech miesza na ten przykład biorąc gorące z patelni, taka sprytna reprezentacja Chorwacji   :D

Co to znowu niektórzy z tymi Niemcami wyjeżdżają? Dobry Boże spraw żeby sąsiadowi krowa zdechła, zamiast dobry Boże spraw bym wyhodował więcej krów niż sąsiad! Najważniejsze by mecze były przyjemne dla oka, obojętnie czy tam gra Mozambik, Indonezja czy Niemcy.

Oczywiście chciałbym, by nasza repra wygrywała, a jeszcze po widowiskowych meczach, to hoho. Trudno wyrokować co dalej  z Polską, może się odmienią na Kolumbię, może nie. Jedno pewne, z takim podejściem i grą jak z Senegalem, to szkoda miejsca w tych MŚ.

• Like 4

Tak wygląda egzekucja Messiego i spółki-brawo Chorwacja ! Ten bandyta ,który kopnął leżącego Chorwata powinien zostać wyrzucony z boiska na zbity pysk !

Zgadzam się z kolegą w 100%. Wg mnie sędzia pozwalał na zbyt duże pyskówki ze strony Argentyńczyków (Otamendi i Mascherano). A to kopnięcie to zwykły pokaz chamstwa..