Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

W kuponie brakuje jednego kółeczka. U mnie jest jedno, brakuje dwóch. Polska przegra wszystkie mecze na MŚ. Krytyków uspokoję. Nie ma to żadnego związku z moimi sympatiami. Kurs wydał mi się atrakcyjny. 37:1

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 1

(...) Fajnie jakby ktos nowy wygral, ale ciagle Hiszpania, Francja i Niemcy jednak faworytami.

Nie wierzysz w Naszych? Ja jeszcze mam nadzieję, że Pan Nawałka pójdzie po rozum do głowy i w kolejnym meczu nie wystawi drewnianego "Mulika" i bezmyślnego "Ścinka". :angry:

I tak szanse niewielkie, co tu dużo gadać, nasza kadra to średnio ponad 28-letni emeryci. W kadrze Górskiego najstarszy wiekiem Deyna miał 27 lat.

Jeśli trzeba przed sobą pchać "balkonik", to trudno dosięgnąć piłki. :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

Nie wierzysz w Naszych? Ja jeszcze mam nadzieję, że Pan Nawałka pójdzie po rozum do głowy i w kolejnym meczu nie wystawi drewnianego "Mulika" i bezmyślnego "Ścinka". :angry:

I tak szanse niewielkie, co tu dużo gadać, nasza kadra to średnio ponad 28-letni emeryci. W kadrze Górskiego najstarszy wiekiem Deyna miał 27 lat.

Jeśli trzeba przed sobą pchać "balkonik", to trudno dosięgnąć piłki. :(

O faworytach pisalem  :D

Hiszpania pierwsza 11 ma pewnie kolo 30 lat. Cristiano 33 lata a gra. Wiec wiek to raczej nie jest najwazniejszy wyznacznik.

• Like 1

Ale już kondycja ma duże znaczenie, a jeszcze większe chęć do gry. U niektórych z naszych zawodników największym argumentem są widocznie pieniądze, boją się kontuzji i przerwy gry w macierzystym klubie.

Po cholerę więc pchali się do kadry? Przecież to chyba nie jest przymus, to nie wojsko...

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

A kojarzysz z reklam piłkarza spoza kadry?

Emerytura blisko a z czegoś żyć trzeba.

Obecność w reklamach jest w realiach polskiego sportu dobrą prognozą wyników na dużych imprezach. Czy w piłce nożnej, ręcznej, siatkowej, skokach... jak jest cisza reklamowa przed imprezą zdarzają się zaskakująco dobre wyniki, jak strach otworzyć lodówkę, żeby sportowiec nie wyskoczył, w ciemno można obstawiać blamaż.

• Like 1

Po prostu w Polsce mamy slabosc do aniolow...i mocna w nich wiare...jeden taki z ul. Alternatywy 4 na zjezdzie aniolow zostal nawet wybrany archaniolem ????

Ekspertow nie brakuje. Ostatnio gdzies gwiazdorzyl na tym poletku imc Krecina.

Nieciekawie to wyglada - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-tomasz-wlodarczyk-o-reprezentacji-polski/crkzgxj

Edytowane przez coloumb

No właśnie "trupy z szafy" - pierwszy "Mulik", drugi "Scinek", kto będzie trzeci? Kto w następnym meczu będzie się oszczędzał i unikał jakichkolwiek akcji, które mogłyby grozić kontuzją, kto popisze się efektownym strzałem kolanem do własnej bramki?

Proszę obstawiać kandydatów do zaszczytnego miana najgorszego zawodnika reprezentacji RP?

PS

Jutro jadę na ryby i wracam po zmroku. O haniebnej porażce dowiem się po powrocie. Wolę żeby mnie olały ryby, niż nasze "orły" z podciętymi skrzydłami.

Edytowane przez Alexspin

Kontrowersyjną?!!! Faul w czystej postaci. Karny i czerwona kartka. "Naszemu sędziemu powierzono sędziowanie meczu wysokiego ryzyka. To świadczy o tym, że dobrze się spisał w poprzednim meczu." Ta łysa pała nie przyznała ewidentnego karnego Argentynie. Teraz powtórka ze Szwecją. Infantino może być zadowolony ze swojego człowieka. Specjalista drukowanych losowań LM znalazł specjalistę od drukowania meczów. Na boisku pojawił się właśnie ulubiony zawodnik Erdogana.