Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (...) Wygrala druzyna lepsza (...).Zgadzam się w pełni. W przeciwieństwie do meczu Polska-Senegal... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Piotrze, oglądałeś mecz i sytuację z 12 minuty? Czy znasz przepisy gry w piłkę nożną? Czy potrafisz wyobrazić sobie, że drużyna którą nazwałeś lepszą osiągnęłaby korzystny wynik odrabiając trzy bramki w 49 minut? Czy Niemcy zrobiliby to grając przez 83 minuty w dziesiątkę? Czy gra Szwedów nie wyglądałaby inaczej gdyby wyszli na drugą połowę z dwubramkową przewagą i jednym zawodnikiem więcej. Czy na wynik meczu i dalsze losy obu drużyn w turnieju miała wpływ jedna błędna decyzja człowieka nazwanego sędzią? Czy sędzia, jak sama nazwa wskazuje, powinien stać na straży przepisów, czy powinno mu się wydawać? Czy VAR wprowadzono, żeby sędzia podjął decyzje zgodne z przepisami, czyli uczciwe? Czy VAR wprowadzono, żeby kibicom się wydawało, że sędziowanie jest zgodne z przepisami, czyli uczciwe? Może zamiast siedzieć przed telewizorami idźmy na ryby. W tym czasie niech Infantino rozpisze grupy, ustali terminarz, powpisuje wyniki w tabelce. 15 lipca na uroczystej gali zaprosi wypoczętą i nie posiniaczoną reprezentację i ogłosi: wygrała drużyna lepsza. Oto mistrz Świata. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (...) Może zamiast siedzieć przed telewizorami idźmy na ryby. (...)Oto najmądrzejsza konkluzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Przyznam się, że nie oglądałem początkowych minut bo kąpałem i usypiałem syna.Jestem za to pewien, że na 10 spotkań 7-8 wygraliby nasi sąsiedzi. Być może akurat wczoraj przy idealnym sędziowaniu by przegrali, ale drużyną są lepszą. Mistrzostwa zyskają na atrakcyjności.Ja sam rozpocząłem oglądanie od kibicowania Szwecji (zawsze przeciwko Niemcom), ale denerwowała mnie ta obrona Częstochowy. Nie lubię takich spotkań i takich drużyn. To mało przyjemne do oglądania. Cenię za to zaangażowanie i walkę do samego końca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Przyznam się, że nie oglądałem początkowych minut bo kąpałem i usypiałem syna.Jestem za to pewien, że na 10 spotkań 7-8 wygraliby nasi sąsiedzi. Być może akurat wczoraj przy idealnym sędziowaniu by przegrali, ale drużyną są lepszą. Mistrzostwa zyskają na atrakcyjności.Ja sam rozpocząłem oglądanie od kibicowania Szwecji (zawsze przeciwko Niemcom), ale denerwowała mnie ta obrona Częstochowy. Nie lubię takich spotkań i takich drużyn. To mało przyjemne do oglądania. Cenię za to zaangażowanie i walkę do samego końca.Też byłem za Szwecją, ale Niemcy nawet w 10 cisnęli na swoim wysokim poziomie. Pierwsza połowa dla Szwecji, druga decydująca dla Niemiec i biorąc pod uwagę walkę do samego końca oraz słupek, należało im się to zwycięstwo. Szwed zachował się jak amator i w ostatnich sekundach w okolicach 16 metra głupio sfaulował i drużyna została skarcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Na taką imprezę jedzie się nie po to, żeby wygrywać bo się zasłużyło. Ma się do dyspozycji swoich najlepszych zawodników i wyżej się nie podskoczy. Drużynie o większych piłkarskich umiejętnościach można się przeciwstawić lepszą taktyką, walką i zespołowym graniem. Najlepszym przykładem jest Grecja z ME. Zęby bolały patrząc na ich grę, ale osiągnęli wielki sukces wykorzystując na maxa to czym dysponowali. Szwedzi zrobiliby wczoraj to samo, gdyby nikt z zewnątrz im w tym nie przeszkodził. Komentatorzy w Niemczach są zdania, że Marciniak to zrobił. Ale jest po ptokach. Wynik poszedł w świat. Dorobi się do niego legendę i za kilka dni nikt nie będzie pamiętał. Nikt z wyjątkiem szwedzkich piłkarzy i kibiców. O drugiej Panama z Anglią . Show must go on. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dostali za Potop Marciniaka, karma wraca. A co wazniejsze, na gazeta.pl pisza, ze nawet jak dzis przegramy, to mamy jeszcze szanse ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dostali za Potop Marciniaka, karma wraca. A co wazniejsze, na gazeta.pl pisza, ze nawet jak dzis przegramy, to mamy jeszcze szanse ????Dobrze że nie piszą ,że jak wygramy dwa mecze to możemy odpaść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Eeee Pique gra w Hiszpanii Coma, Xherdan Shaqiri ...taki żarcik to był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Coma, Xherdan Shaqiri ...taki żarcik to był..No z mojej strony też, ale nie sądziłem, że będę go musiał tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 po tym karnym ,sercem jestem za Panamasedzia niezle fantazjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) A tymczasem Anglia - Panama 5:0. Pogrom... Edytowane 24 Czerwca 2018 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...hokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...raczej boks. Drugi karny przyznany za uderzenie w tył głowy. Wali się w szczękę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...MMA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Noooo Anglia lub Belgia przyszli nasi rywale ???? po wyjściu grupy ich ogrywany i gramy dalej...jak to by powiedział prezes...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...a piłka jest okrągła i bramki są dwie. Na razie moim numerem jeden na boisku jest Fidel Escobar. Piękne połączenie romantycznych poglądów politycznych ze smykałką do robienia ogromnych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Noooo Anglia lub Belgia przyszli nasi rywale po wyjściu grupy ich ogrywany i gramy dalej...jak to by powiedział prezes...Chyba w kolejnych eliminacjach do mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 O tym meczu za wiele napisać się da ... Przewaga Anglików bezdyskusyjna. Panamczycy od samego początku skazani na pożarcie bramkę strzeli na czym mi osobiście najbardziej zależało Można jeszcze dodać, że Anglicy jakby się zaczynali rozkręcać powoli choć faktem jest, że jak już to zostało napisane przeciwnik zbyt wymagający nie był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja juz jestem przygotowany na Kolumbię. ..[emoji3] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kuźwa ja takiej skrzynki nie widziałem jeszcze ... Widocznie niewiele widziałem ... Jak wygramy, a jeszcze lepiej z zakładanym przeze mnie wynikiem to mam trunku ciekawego i całkiem smacznego odrobinę przygotowane i nie zawaham się go wykorzystać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lepiej zapodaj sobie przed meczem, o ile alko Ciebie uspokaja, bo jesli podnosi cisnienie, to...idz na ryby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jaki wynik będzie bardziej korzystny dla Polski? Remis, czy wygrana Senegalu? Oczywiście przy wygranej naszych z Kolumbią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wygrana Senegalu... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lepiej zapodaj sobie przed meczem, o ile alko Ciebie uspokaja, bo jesli podnosi cisnienie, to...idz na ryby Wszystko zależy od sytuacji Generalnie wolę być świadomy tego się dzieje Dziś jest mecz reprezentacji i ja w przeciwieństwie do niej bardzo poważnie do tematu podchodzę rezygnując nawet z wyjazdu na rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi