Artek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wygrana Senegalu... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaAle patrząc na układ spotkań, możemy jeszcze zająć 1 miejsce w grupie. Wiem, wiem...... ale cuda się zdarzają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...MMA W MMA nie wali się w tył głowy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To ja bardzo przepraszam. Pozostaje mi już tylko porównanie do debaty parlamentarnej! Tam można: w tył głowy, w jaja i w macicę!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 W MMA nie wali się w tył głowy ! Tia ... W takim razie oglądamy inne sporty walki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1-1 wydaje mi sie ze japonia wygra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tia ... W takim razie oglądamy inne sporty walki ...Jeśli już się zdarzy, jest to niedozwolone i są za to punkty karne lub wykluczenie...P.S Jeśli już mówimy, o uderzeniach w głowę to w każdym sporcie jest to możliwe, ale taka dyskusja nie ma sensu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1-1 wydaje mi sie ze japonia wygra...Na to liczę Remis też będzie super Żeby tylko nie przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Jeśli już się zdarzy, jest to niedozwolone i są za to punkty karne lub wykluczenie...P.S Jeśli już mówimy, o uderzeniach w głowę to w każdym sporcie jest to możliwe, ale taka dyskusja nie ma sensu... Parter w mma. Przeciwnik pokonywany leży po ciosie czy też ciosach na brzuchu. Zwycięzca okłada go dalej po głowie siedząc mu na plecach i celując w bok głowy zgodnie z regulaminem, ale i tak olbrzymia część ciosów spada na tył głowy przeciwnika. Po jakimś tam czasie sędzia rzuca się na atakującego. Tak się kończy bardzo wiele pojedynków. To tak, tytułem wyjaśnienia nt. uderzeń w tył głowy zwłaszcza w mma i dyskusji nie mającej sensu ... Edytowane 24 Czerwca 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Po części jestem temu winien, ale Panowie...zakończcie te dysputę albo załóżcie nowy wątek Edytowane 24 Czerwca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Parter w mma. Przeciwnik pokonywany leży po ciosie czy też ciosach na brzuchu. Zwycięzca okłada go dalej po głowie siedząc mu na plecach i celując w bok głowy zgodnie z regulaminem, ale i tak olbrzymia część ciosów spada na tył głowy przeciwnika. Po jakimś tam czasie sędzia rzuca się na atakującego. Tak się kończy bardzo wiele pojedynków. To tak, tytułem wyjaśnienia nt. uderzeń w tył głowy zwłaszcza w mma i dyskusji nie mającej sensu ...W bok głowy, okolice uszu, a nie bezpośrednio w tył głowy. Równie dobrze, jeśli już kolega podiął temat można grać w turnieju szachów i od zdenerwowanego rywala dostać pionkiem w tył głowy...P.S Myślę, że dalsze prowadzenie tej nic nie wnoszącej dyskusji nie ma sensu, tu "leci" piłka nożna ;p Edytowane 24 Czerwca 2018 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) W bok głowy, okolice uszu, a nie bezpośrednio w tył głowy. Równie dobrze, jeśli już kolega podiął temat można grać w turnieju szachów i od zdenerwowanego rywala dostać pionkiem w tył głowy...P.S Myślę, że dalsze prowadzenie tej nic nie wnoszącej dyskusji nie ma sensu, tu "leci" piłka nożna ;p Sam Maciek sprowokowałeś mnie do tej dyskusji pisząc wcześniej po prostu głupoty, a teraz dopiero dodajesz istotne szczegóły ... Na dodatek pogrążasz się dalej włączając do tematu szachy ... Cóż, można i tak. A w temacie Japończycy ostro atakują bramkę Senegalu choć i oni mieli swoje kilka minut w drugiej połowie ... Całkiem ciekawy mecz i dobrze się ogląda. Wynik trudny do przewidzenia Edytowane 24 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2:1 dla Snegalu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 no i lipa moze senegal czarny kuń turnieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Remis 2:2 ! Samuraje walczą do końca Edytowane 24 Czerwca 2018 przez fox mulder 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Sam Maciek sprowokowałeś mnie do tej dyskusji pisząc wcześniej po prostu głupoty, a teraz dopiero dodajesz istotne szczegóły ... Na dodatek pogrążasz się dalej włączając do tematu szachy ... Cóż, można i tak. A w temacie Japończycy ostro atakują bramkę Senegalu choć i oni mieli swoje kilka minut w drugiej połowie ... Całkiem ciekawy mecz i dobrze się ogląda. Wynik trudny do przewidzenia Nie bądź nie poważny, sprowokowałem Cię tym, że napisałem, iż w MMA nie bije się w tym głowy, bo jest to niedozwolone i napisałem, że za to są punkty karne lub po prostu sędzia może przerwać i atakujący przegrywa walkę ? Uważasz, że napisałem głupoty i się pogrążam? Sławku wybacz, ale Ty piszesz głupoty. W każdym sporcie jak nie postępujesz według z góry ustalonych reguł popełniasz faule... Edytowane 24 Czerwca 2018 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Japończycy ładnie grali, nie będzie z nimi lekko. Walczą jak przystało na samurajów ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No i o to chodziło 2:2 Teraz niech nasze orły pokażą czy mają jaja Ten mecz trzeba wygrać bo jak nie to definitywnie lecim do domu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dobry meczyk A teraz parzymy meliskę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dobry meczyk A teraz parzymy meliskę Albo zupka chmielowa na uspokojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja walne 100 na początek... A potem się zobaczy... Resztę z żalu, czy radochy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Chłodzą się jeszcze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie cała godzinka do meczu więc Panie i Panowie! typujemy wynik? Śmiało!!! Ja , programowy pesymista 3:1 niestety nie dla nas ... i abym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Remis 1-1 i z Japonią o wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2-1 dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2:1 dla naszych ORŁÓW [emoji111] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi