SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 I 400 zł wpadnie :-)Jeśli... PozdrawiamDaniel Każdy gra jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A wróciłem do starych przyzwyczajeń - zawsze obstawiałem przegraną naszych i raz na 10 razy przegrywałem :-)Widzę, ze warto znowu tak cykać [emoji23] PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Szybkości i dokładności w zagraniach nam bardzo brakuje. Ale nadzieja umiera ostatnia, jeszcze 45 minut by coś zmienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jak myślicie,Nawałka poda się do dymisji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie zauważyłem zawodnika który grałby naprawdę dobrze [emoji20]. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tak naprawdę patrząc na to, to faktycznie jest nie miło. Jak dla mnie jedyną osobą która może zrobić jakąś przewagę jest Grosicki. Może mu ta ławka na ambicję wjedzie....Lewy faktycznie strasznie słabo. Falcao potrafi przyjąć zastawić się, kurcze Lewemu tego brakuje. Nie daj Boże porównywać go z Krystyną lub Messim. Z drugiej strony ten drugi też nic nie pokazał, póki co. Ja jeszcze w Naszych wierzę!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 @chlodnica z taką drużyną marzeń jaką przedstawiłeś to byłby dopiero spektakl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Lewy do ligi wloskiej sie nada, teatralnie padac juz potrafi. Szkoda tylko, ze nic nie gra ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jak myślicie,Nawałka poda się do dymisji? On tylko na to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 K...wa! Panowie, to ja miałem być programowym pesymistą ... pozytywnie rozczarowanym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dobrze że straciliśmy bramkę. Może w końcu zaczną coś biegać i atakować, bo z taką kopaniną na gola szans nie ma..., tzn. Kolumbia ma tą szansę cały czas. Mam nadzieję że zaatakują nieco, otworzy się pole i następna jakaś bramka padnie, komukolwiek. Bo na taką zachowawczą obronę niczego patrzeć się nie chce. Polska gra wygląda, jakbyśmy prowadzili 3:0 i niechlujnie bronili wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie mogą zacząć biegać bo tlenu im brakuje[emoji57] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jeden juz jest. Teraz 3 dlanas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zamiast atakować to dalej grają w dziadka na swojej połowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kurde ale schudłem od tego stresu! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jeden juz jest. Teraz 3 dlanasA jak mają to zrobić ? 2-3 podania i im piłkę zabierają . Grają tak jak z Senegalem, podania na boki i do tyłu, żadnego celnego strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...O Boże, rannych wystawiamy do boju!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tylko Pazdanowi chce się grać reszta by już chętnie pewnie na basen poszła Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Co my robimy na mundialu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Probowalem liczyc celne podania do przodu i nie doczekalem sie na 3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...O Boże, rannych wystawiamy do boju!!!Po za nimi zostali tylko starcy i emeryci na ławce trenerskiej Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Najwazniejsze, ze zdobylismy cenne doswiadczenie ktore zaprocentuje juz za 4 lata Edytowane 24 Czerwca 2018 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi