BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zobaczysz, wpierdol z Japonią odbierzesz na luzie i z uśmiechem politowania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 To wszystko pikuś, ani się czym ogolić ani umyć. Żona do śmieci wyrzuciła wszystkie gilety i szołdersy Ty pilnuj lodówki bo za chwile Berlinki wywali [emoji23] Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na szczęście chyba nie będzie musiał na to patrzeć ze względu na prace. Uffff. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nie wiem ja Wy ale ja nie będę oglądał Polska-Japonia, kolejnego meczu o honor nie zniosę dosyć tych bzdur i głupiego bełkotu komentatorów, mediów itp , tym bardziej że nie maja o co grać po tym co pokazali z Senegalem. Kolumbie bym wybaczył ale Senegal no sory... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Powinni oddać walkowerem. .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dac panienka więcej kasy i żelu,to może się zdopingują.Zenada,obstawialem,że przegrają.Chociaz w pierwszej połowie mnie zaskoczyli.Ale w drugiej juz było po naszemu.Dlatego ich pier...le i z zasady nie oglądam.Po co się denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Życzę reprezentacji Meksyku, żeby wygrali turniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A na giełdzie lądują już patriotyczne koszulki, co z tego że nie wędkarskie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Powinni oddać walkowerem. .. Chyba jedyne sensowne rozwiązanie jeżeli chcą myśleć o jakimkolwiek honorze, nie powinni wychodzić murawę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Moim skromnym zdaniem nie ma co wieszać psów na Lewandowskim, przecież dzisiejsza ofensywa Polaków to... nie wiem jak to nazwać. Jak miał chłop grać, jak jego kontakty z piłką w całym meczu można chyba zliczyć na palcach obu rąk. Zaznaczam - nie jestem jakimś wielkim fanem Lewandowskiego. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFaktycznie, Lewy odcięty od podań i walczący często w obronie i pomocy. On moim zdaniem na tle innych i tak się wyróżniał.Może jeszcze Pazdan i Góralski.A obsada bramki moim zdaniem to błąd . Fabiański byłby lepszym wyborem. Teraz to i tak musztarda po obiedzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ty pilnuj lodówki bo za chwile Berlinki wywali [emoji23] Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu TapatalkaNie pomyślałem o tym idę szukać łańcucha puki z teściową gada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kur..a, o jakiej walce do końca mówił Nawałka ?! Do końca to grali Irańczycy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Chyba jedyne sensowne rozwiązanie jeżeli chcą myśleć o jakimkolwiek honorze, nie powinni wychodzić murawę. Teraz wyjdą, wygrają z Japonią 5-1 i Nawałka powie, że nie trafili z formą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ... a w przekazie medialnym, mecz z Japonią ma być "nowym początkiem " naszej reprezentacji! To mistrzostwo, aby totalną klęskę, przekuć w spektakularny sukces 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Co łączy reprezentację i komentatorów_bylych piłkarzy ? Każdy z nich grał w meczu o wszystko. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kur..a, o jakiej walce do końca mówił Nawałka ?! Do końca to grali Irańczycy !!Do końca to grali Niemcy... Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Adam Nawałka dokonując zmian pokazał, że ma bardzo wyrównany skład. Polacy biegali, grali tak jakby im zależało, wymieniali podania. Przeciwnik był niezwykle wymagający. Strzelał w kierunku naszej bramki. Trzy razy. Nasza drużyna jest jeszcze młoda i należy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Za cztery lata kolejne mistrzostwa. Uzbrojmy się w cierpliwość. Z tym selekcjonerem, geniuszem taktycznym, można mieć nadzieję na spełnienie marzeń kibiców. Baza w Soczi była wybrana trochę niefortunnie. Naszym orłom było za ciepło. Za cztery lata mundial odbędzie się zimą. Jest realna szansa na dublet. Polska mistrzem świata, a Piotrek Żyła wygra Turniej Czterech Skoczni!!! Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Maciej W. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zresztą, jak to mówi mój kolega ''Na wałka nam taki trener ''!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 "Strzelał w kirunku naszej bramki" celne spostrzeżenie Napoleonie. To nas faktycznie zaskoczyło i zgubiło. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Staliśmy się jak San Marino ,czyli chłopcy do bicia, żenada i upokorzenie to najdalikatniejsze słowa jakich można użyć,bo cisną się na usta inne które w tym przypadku były by bardziej odpowiednie. Brak ataku ,brak obrony ,były tylko chęci ale to za mało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Adam Nawałka dokonując zmian pokazał, że ma bardzo wyrównany skład. Polacy biegali, grali tak jakby im zależało, wymieniali podania. Przeciwnik był niezwykle wymagający. Strzelał w kirunku naszej bramki. Trzy razy. Nasza drużyna jest jeszcze młoda i należy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Za cztery lata kolejne mistrzostwa. Uzbrojmy się w cierpliwość. Z tym selekcjonerem, geniuszem taktycznym, można mieć nadzieję na spełnienie marzeń kibiców. Baza w Soczi była wybrana trochę niefortunnie. Naszym orłom było za ciepło. Za cztery lata mundial odbędzie się zimą. Jest realna szansa na dublet. Polska mistrzem świata, a Piotrek Żyła wygra Turniej Czterech Skoczni!!!Bardziej prawdopodobne,że Piotrek wygra TCS jak nasi kopacze MŚ Edytowane 24 Czerwca 2018 przez fox mulder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1973 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Robert, prawie Ci się udało,,,,,,,,,, Gratulacje, masz nosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Do końca to grali Niemcy... Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTak to prawda ale chodziło mi o zaangażowanie Iranu w ost. meczu - oni naprawdę gryźli trawę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Tak to prawda ale chodziło mi o zaangażowanie Iranu w ost. meczu - oni naprawdę gryźli trawę !Wiele zespołów pokazało charakter i walczyło do końca. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi