Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem ja Wy ale ja nie będę oglądał Polska-Japonia,  kolejnego meczu o honor nie zniosę dosyć tych bzdur i głupiego bełkotu komentatorów, mediów itp , tym bardziej że nie maja o co grać po tym co pokazali z Senegalem. Kolumbie bym wybaczył ale Senegal no sory...

• Like 3

Moim skromnym zdaniem nie ma co wieszać psów na Lewandowskim, przecież dzisiejsza ofensywa Polaków to... nie wiem jak to nazwać. Jak miał chłop grać, jak jego kontakty z piłką w całym meczu można chyba zliczyć na palcach obu rąk.

Zaznaczam - nie jestem jakimś wielkim fanem Lewandowskiego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Faktycznie, Lewy odcięty od podań i walczący często w obronie i pomocy. On moim zdaniem na tle innych i tak się wyróżniał.

Może jeszcze Pazdan i Góralski.

A obsada bramki moim zdaniem to błąd . Fabiański byłby lepszym wyborem. Teraz to i tak musztarda po obiedzie.

• Like 3

Adam Nawałka dokonując zmian pokazał, że ma bardzo wyrównany skład. Polacy biegali, grali tak jakby im zależało, wymieniali podania. Przeciwnik był niezwykle wymagający. Strzelał w kierunku naszej bramki. Trzy razy. Nasza drużyna jest jeszcze młoda i należy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Za cztery lata kolejne mistrzostwa. Uzbrojmy się w cierpliwość. Z tym selekcjonerem, geniuszem taktycznym, można mieć nadzieję na spełnienie marzeń kibiców. Baza w Soczi była wybrana trochę niefortunnie. Naszym orłom było za ciepło. Za cztery lata mundial odbędzie się zimą. Jest realna szansa na dublet. Polska mistrzem świata, a Piotrek Żyła wygra Turniej Czterech Skoczni!!!

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 6

Staliśmy się jak San Marino ,czyli chłopcy do bicia, żenada i upokorzenie to najdalikatniejsze słowa jakich można użyć,bo cisną się na usta inne które w tym przypadku były by bardziej odpowiednie. Brak ataku ,brak obrony ,były tylko chęci ale to za mało.

• Like 3

Adam Nawałka dokonując zmian pokazał, że ma bardzo wyrównany skład. Polacy biegali, grali tak jakby im zależało, wymieniali podania. Przeciwnik był niezwykle wymagający. Strzelał w kirunku naszej bramki. Trzy razy. Nasza drużyna jest jeszcze młoda i należy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Za cztery lata kolejne mistrzostwa. Uzbrojmy się w cierpliwość. Z tym selekcjonerem, geniuszem taktycznym, można mieć nadzieję na spełnienie marzeń kibiców. Baza w Soczi była wybrana trochę niefortunnie. Naszym orłom było za ciepło. Za cztery lata mundial odbędzie się zimą. Jest realna szansa na dublet. Polska mistrzem świata, a Piotrek Żyła wygra Turniej Czterech Skoczni!!!

Bardziej prawdopodobne,że Piotrek wygra TCS jak nasi kopacze MŚ ;)

Edytowane przez fox mulder