Nories Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 napisze tylko tyle,pakowac sie i wyp......c,grac to wy gracie w h..a a tym co znowu napisza ze to hejt lub Polacy nic sie nie stalo,powiem ze .uja znaja sie na pilce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wiele zespołów pokazało charakter i walczyło do końca. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaMnie jakoś najbardziej zaimponował Iran,który mimo nie najlepszej techniki,stylu gry,na murawie zostawił serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 napisze tylko tyle,pakowac sie i wyp......c,grac to wy gracie w h..a a tym co znowu napisza ze to hejt lub Polacy nic sie nie stalo,powiem ze .uja znaja sie na pilce Dołóż trochę wulgaryzmów, bo do wszystkich może nie dotrzeć. .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 IMG-20180624-WA0045.jpgSan Escobar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Panowie,a może byś my tu na Jerkbaicie znaleźli 11 chętnych do kopania piłki i stworzyli własną drużynę ? Skoro dali radę ,,rybacy,, z Islandii to dlaczego nie wędkarze z Jerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Takie tam Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Panowie,a może byś my tu na Jerkbaicie znaleźli 11 chętnych do kopania piłki i stworzyli własną drużynę ? Skoro dali radę ,,rybacy,, z Islandii to dlaczego nie wędkarze z Jerka ? Ja chętnie, tylko musicie mi mniej więcej powiedzieć o co chodzi, ew. pożyczyć Fifę 18 na Xboxa na parę dni. A i nie che reklamować robaków, coś innego, mogą być wodery. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ###@\/##### W następnym meczu zwalą wszystko na muchy i inne insekty bo tam plaga jest w stalingradzie. Kibicowałem im z serducha Ale moja dobroć się wyczerpała. W czwartek kibicuję samurajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No to kto będzie mistrzem świata ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ja sie tylko dziwie sponsorom, ze nie uzaleznili honorariow od wynikow na Mundialu. Bo przeciez jak ja spojrze na ta te chipsy czy szampon reklamowany przez danego bohatera Polskiego fubolu to z czym mi sie to teraz kojarzy? Nie kupie nawet gdybym tego chcial bo glowa sama sie odwaca z obrzydzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No to kto będzie mistrzem świata ?Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No to kto będzie mistrzem świata ?San Marino!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Mam to w dupie luzik (za cztery lata to wiadomo) Edytowane 24 Czerwca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A ja się nap... I idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Panowie byłem cztery dni na rybach bez TV, dopiero zjechałem - czy coś przegapiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Panowie byłem cztery dni na rybach bez TV, dopiero zjechałem - czy coś przegapiłem...Nic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ...Nie, i nie pytaj więcej ...szczęściarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Trzeba było się tego trzymać przed wyjazdem Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Może się uda Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 I tak kończymy niestety Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi