Skalaar Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Wiem, że na jerku unika się polityki, ale to takie trochę chowanie głowy w piasek - nic nie dzieje się bez polityki. Skoro ostatnio jesteśmy "światowym chłopcem do bicia" i nie długo okaże się, że jesteśmy głównym winowajcą II WŚ. I do tego największy opór z naszej strony jest inspirowany przez środowiska narodowe, z którymi kibice się utożsamiają. Przypomnijcie sobie tylko oprawę meczu na Legii Państwem "na niby" jesteśmy nawet w sporcie Coś w tym jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Bardzo lubię Jacka Laskowskiego i cenię go jako komentatora. Dlatego chciałbym go przestrzec. Żyjemy w czasach, gdy sugestie że Caster Semenya (posiadająca żonę) przebiega 800 metrów z kuśką w majtach, spotykają się z oskarżeniami o rasizm. Tymczasem pan Jacek, po nadepnięciu przez polskiego Otamendiego na dłoń Yerrego Miny powiedział, że czarnoskóry Kolumbijczyk ma "za długie ręce". Panie Jacku, jeśli nie umknęło to uwagi któregoś z autorytetów moralnych... Mam nadzieję, że jeszcze usłyszę Pański głos. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Bardzo lubię Jacka Laskowskiego i cenię go jako komentatora. Dlatego chciałbym go przestrzec. Żyjemy w czasach, gdy sugestie że Caster Semenya (posiadająca żonę) przebiega 800 metrów z kuśką w majtach, spotykają się z oskarżeniami o rasizm. Tymczasem pan Jacek, po nadepnięciu przez polskiego Otamendiego na dłoń Yerrego Miny powiedział, że czarnoskóry Kolumbijczyk ma "za długie ręce". Panie Jacku, jeśli nie umknęło to uwagi któregoś z autorytetów moralnych... Mam nadzieję, że jeszcze usłyszę Pański głos.Przecież się poprawił . Nie Kolumbijczyk miał za długie ręce tylko nasz za długie stopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Kolega go poprawił. Żeby nie usiąść u jego boku na ławie oskarżonych. Zachował czujność i odciął się od wichrzyciela. Dostanie wyrok w zawiasach za to , że siedział za blisko i się znają. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie do końca wywarlismy złe wrażenie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Tego botoksa to juz wszedzie promuja nastepna ustawka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Niech promują, widać, że pozytywny koleś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Niech ktoś powie Japończykom, że mecz z nimi jest o HONOR. Oni takie sprawy traktują naprawdę poważnie... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 [emoji24][emoji24][emoji24] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Przegraliśmy bo:-upał-duża wilgotność-woda w basenie za ciepła-materace niewygodne-zupa za słona-samolot za głośny-buty nie wygodne-gacie źle uszyte /uwieraały w ja...a/-czasu na opalanie za mało-wycieczka do zoo była męczącaPoxza tymi niedogodnościami byliśmy w mistrzowskiej formie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 W tym zoo czy innym delfinarium faktycznie bylo niebezpiecznie, zdaje sie A.M. nawet sie potknal. Cos moze byc na rzeczy, teraz rozumiem wiecej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) http://www.msn.com/pl-pl/sport/mistrzostwa-swiata/skoro-jest-tak-dobrze-to-czemu-wysz%c5%82o-tak-%c5%bale-nawa%c5%82ka-i-boniek-mydlili-nam-oczy-komentarz/ar-AAz7Tbz?ocid=ientp i to jest cała prawda o naszym futbolu... Ale sukces i tak osiągnięty, zostaliśmy ogłoszeni najgorszą reprezentacją na tym Mundialu. "To tyż trza umić"... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Rosjanie - oddajcie nam wrak reprezentacji ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Słucham tej konferencji i uszom nie wierzę .... było super , piłkarze super grali , super wydolni, warunki super, taktyka super, ogólnie ochy i achy a czemu przegraliśmy ? to uj wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Gdyby to Japonia grała mecz o honor wiadomo jak by się to skończyło po przegranym meczu. Pewnie Catane każdy ma w domu. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie ma co tak jechać po tych piłkarzach. Obiektywni kibice, powątpiewający w wyjście z grupy, byli poczytywani za hejterów i antypatriotów. Teraz ci sami megaoptymiści najbardziej się znęcają nad drużyną. Nietrudno zrozumieć, wielkie nadzieje bez żadnych przesłanek i wielkie rozczarowanie.Jako sukces poczytuję sam awans do finałów MŚ, więcej nie oczekiwałem. Może gdzieś tam w kąciku głowy tliła się mała nadzieja, ale pojedynek z Senegalem rozwiał wszystko. Polska gra wczoraj nawet bardziej podobała mi się w drugiej połowie, poszli do walki po stracie pierwszego gola, choć umiejętności i siły zabrakło na to. Ale przynajmniej widziałem jakąś ambicję. Nie mogłem patrzeć na grę "obrony wyniku", przy 0:0 czy nawet 0:1.Grupa Polska, to najbardziej wyrównana na MŚ. Wyjść mógł każdy, choć większe szanse dawałem Kolumbii i Senegalowi. Na dzisiejszej konferencji trener z kapitanem mówią o wczorajszym bardzo silnym i przygotowanym do mistrzostw rywalu. Jeśli Kolumbia wyjdzie z grupy, to następni przeciwnicy pokażą jej miejsce w szeregu, jeśli nie pierwszy to najdalej drugi. Kolumbia to przeciętna drużyna, tylko przy Polsce tak dobrze wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Gdyby to Japonia grała mecz o honor wiadomo jak by się to skończyło po przegranym meczu. Pewnie Catane każdy ma w domu. Katana sie nie popelnia samobojstwa Zreszta ci ktorzy maja katany to raczej w pilke nie graja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Gdyby to Japonia grała mecz o honor wiadomo jak by się to skończyło po przegranym meczu. Pewnie Catane każdy ma w domu. Ja mam trzy,ale żadnej nie oddam nawet "Lewemu", bo na nie łowię!A na pożegnanie dostaną od Japończyków Major crafty bez przelotek,żeby mniej bolało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nie ma co tak jechać po tych piłkarzach. Obiektywni kibice, powątpiewający w wyjście z grupy, byli poczytywani za hejterów i antypatriotów. Teraz ci sami megaoptymiści najbardziej się znęcają nad drużyną. Nietrudno zrozumieć, wielkie nadzieje bez żadnych przesłanek i wielkie rozczarowanie.Jako sukces poczytuję sam awans do finałów MŚ, więcej nie oczekiwałem. Może gdzieś tam w kąciku głowy tliła się mała nadzieja, ale pojedynek z Senegalem rozwiał wszystko. Polska gra wczoraj nawet bardziej podobała mi się w drugiej połowie, poszli do walki po stracie pierwszego gola, choć umiejętności i siły zabrakło na to. Ale przynajmniej widziałem jakąś ambicję. Nie mogłem patrzeć na grę "obrony wyniku", przy 0:0 czy nawet 0:1.Grupa Polska, to najbardziej wyrównana na MŚ. Wyjść mógł każdy, choć większe szanse dawałem Kolumbii i Senegalowi. Na dzisiejszej konferencji trener z kapitanem mówią o wczorajszym bardzo silnym i przygotowanym do mistrzostw rywalu. Jeśli Kolumbia wyjdzie z grupy, to następni przeciwnicy pokażą jej miejsce w szeregu, jeśli nie pierwszy to najdalej drugi. Kolumbia to przeciętna drużyna, tylko przy Polsce tak dobrze wyglądała.A dlaczego zabrakło sił i umiejętności skoro zaplecze do treningów mamy nie gorsze od reprezentacji zachodnich krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Katana sie nie popelnia samobojstwa Zreszta ci ktorzy maja katany to raczej w pilke nie graja Chodziło mi bardziej o Catane w wersji spin, że jeden bierze patyk i napierdziela drugiego po plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 A dlaczego zabrakło sił i umiejętności skoro zaplecze do treningów mamy nie gorsze od reprezentacji zachodnich krajów.Krótko-mentalność.Jeśli piłkarz wybiera grzanie ławy w renomowanym klubie za milion$ więcej, zamiast rozwoju swojej kariery w słabszej, ale ambitnej drużynie i grze "na co dzień" w lidze i pucharach, to czego oczekiwać od takich piłkarzy? Z takim podejściem do tego sportu, nie odnosi się sukcesów. Same treningi i oglądanie meczów z trybun, zamiast gry w polu, to lizanie czekolady przez pazłotko.Mentalność i brak codziennego kontaktu z poważną piłką. Przynajmniej u dużej części reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Chciałbym tylko zauważyć, że to ci sami piłkarze wygrali eliminacje awansując z 1 miejsca w trudnej grupie. W 3/4 to byli ci sami piłkarze którzy wyszli z grupy na Euro 2016 i grali w jej eliminacjach. I w tym chyba tkwi problem. Nawałka przyzwyczaił się, że ma tę grupę i kompletnie przestało mieć znaczenie czy ktoś jest w formie czy gra w swoim klubie etc. Myślał chyba, że jak to grało to będzie grać dalej a tak się nie stało. Łaska kibiców na pstrym koniu jeździ, szybko się zapomina co dobre. Szkoda, że tak wyszło ale chyba inaczej być nie mogło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Krótko-mentalność.Jeśli piłkarz wybiera grzanie ławy w renomowanym klubie za milion$ więcej, zamiast rozwoju swojej kariery w słabszej, ale ambitnej drużynie i grze "na co dzień" w lidze i pucharach, to czego oczekiwać od takich piłkarzy? Z takim podejściem do tego sportu, nie odnosi się sukcesów. Same treningi i oglądanie meczów z trybun, zamiast gry w polu, to lizanie czekolady przez pazłotko.Mentalność i brak codziennego kontaktu z poważną piłką. Przynajmniej u dużej części reprezentacji.Czyli najprościej mówiąc brak chęci gry w reprezentacji . Tylko po co tak znieważać nasze godło narodowe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Kolumbia dobra. Ostatnio wygrali grupę i wyeliminowali Urugwaj. Odpadli (1:2) na Brazylii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Chodziło mi bardziej o Catane w wersji spin, że jeden bierze patyk i napierdziela drugiego po plecach. a chyba ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi