witeg Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Słaba liga, słabą ligą, ale chyba jedynym piłkarzem, który grał i wstydu nie przyniósł jest Michał Pazdan. Chłop na obronie robił co mógł, a w końcu brał się za rozgrywanie, bo nie było komu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Pitu pitu Argentyna do domu :-))))))) i brawo dla sędziego. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 A jeszcze piłka ligowa w Chorwacji,Belgii,Szwecji...Mocna?Chyba nie...[emoji57] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 W Nigerii liga musi byc mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Świetni są kibice Islandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Był karny według Was dla Nigerii? Var nic nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Psy wiszaliscie na Marciniaku... To co powiedzie po wczorajszych meczach? I chyba był karny dla Nigerii teraz... Ooo i 2-1, czyżby Messi grać będzie dalej?.... Edytowane 26 Czerwca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Żal/ smutek. Wczoraj Portugalia ..dziś Argentyna.Widać uczciwe sędziowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jak dla mnie to ewidentna "jedenastka"...Argentyna trafia na Urugwaj.Ciekawie... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jak dla mnie to ewidentna "jedenastka"...Argentyna trafia na Urugwaj.Ciekawie... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaChyba na Francję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Bardzo nieprzekonywujące zwycięstwo Argentyny-fuksem uciekli spod topora-zasługa sędziego. Chorwacja już lepiej ale też nie do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Islandia moc walki, walczyli do końca. Patrząc na te mecze to jesteśmy najsłabszą drużyną MŚ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 I Portugalia i Argentyna żegnają się w następnej rundzie turniejem...Cudów już nie będzie... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Chyba na Francję ...Zgadza się. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 I Portugalia i Argentyna żegnają się w następnej rundzie turniejem...Cudów już nie będzie... To zależy jak uzna sędzia :-)Skoro potafi ręki nie zobaczyć to później całkiem oślepną :-))) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Co tam w Nigerii, w Islandii to musi byc mocna liga! Kto twierdzi, ze nasi slabo graja, bo mamy slaba lige, bladzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 @coloumb widzę że chyba jako jedyny masz pojęcie o Úrvalsdeild i Premiere League Nigerii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Gdyby Mercado mial dośrodkować, a Rojo tak trafić... To na 20 prób, nieważne czy z obrońcami i bramkarzem czy bez, żadna nie zakończyłaby się piłką w siatce. Ot fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Piekne pożegnanie Islandii , fajny mecz . Umieli sobie stworzyć kilka dobrych sytuacji z Chorwacją . Gdzie my do nich , ambicja , wola walki [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Nota bene zaraz oba posty zostaną "wycięte" bo to przecież POLITYKA... mówisz i masz Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Chyba już wracają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 "Wąski" i "Siara" zobaczyli bociana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nota bene zaraz oba posty zostaną "wycięte" bo to przecież POLITYKA... mówisz i masz No proszę, nie przypuszczałem że jestem prorokiem... Chyba już wracają. Też do "wycięcia"? bo przecież Pan Rewiński był niegdyś posłem z listy "Partii Piwa"... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) PPPP ???? Dla odmiany w 3 Programie PR w Powtorce z rozrywki przewijala sie PPP...Polska Partia Protestujaca, protestuje zawsze do konca, w swych protestach nieustajaca, pe pe pe! ???? Ja tez protestuje do konca. Przeciwko chalturnikom! Edytowane 27 Czerwca 2018 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Z występu chałturników możemy być zadowoleni z jednego powodu. Możemy ocenić go według kryteriów czysto sportowych. A to już jest coś. Inaczej twierdzi chyba tylko Dariusz Szpakowski, ale on dla osób znających się na piłce chyba już od dawna nie jest autorytetem. Co do innych drużyn i ich występu, wciąż wałkowany jest udział osób trzecich. Poniedziałek i wtorek przyniosły apogeum dyskusji na ten temat. Nic dziwnego. Kibic oglądający mecz oczekuje, że sędzia będzie bardziej suflerem niż pierwszoplanowym aktorem. Dopóki temat sędziowania nie znika chociażby z tego wątku, trudno będzie dopingować tę czy ową drużynę. Bo co to za rozrywka, mieć świadomość, że w każdej chwili możesz być zrobiony w balona? VAR tak naprawdę przyniósł odwrotny skutek. Miał uwiarygodnić sędziowanie jako uczciwe. Tymczasem stał się handicapem dla uczestników, którzy w światowej piłce więcej znaczą. Może została nam tylko rozrywka w chodzenie do STS-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi