Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy przegrali bo nie mają takiego właśnie Lewandowskiego. Werner i Gomez to nie ta liga co Lewy. Gdyby nasi grali jak Niemcy i tyle razy podawali w pole karne smiem twierdzić że gralibyśmy w finale. Finał rządzi się swoimi prawami.

Edytowane przez pietryk
  • Like 2

Nic się nam nie urodziło, ale chociaż sąsiadowi krowa zdechla.

celna uwaga, komentarze kilku kolegow sa naprawde zenujace

klasyczne "polactwo"

Widac ze pol swiata sie cieszy z tego ze Niemcy przegrali :) Czyli pewnie pol swiata to typowe angolstwo, braziolstwo itd ;)

http://www.goal.com/en/news/mass-schadenfreude-accompanies-germanys-historic-world-cup/1k7235rvzyejk1lwmzbxpz0p2l

• Like 2

Widac ze pol swiata sie cieszy z tego ze Niemcy przegrali :) Czyli pewnie pol swiata to typowe angolstwo, braziolstwo itd ;)

http://www.goal.com/en/news/mass-schadenfreude-accompanies-germanys-historic-world-cup/1k7235rvzyejk1lwmzbxpz0p2l

co innego byc zadowolonym z porazki innej druzyny, a co innego komentowac to w sposob pozalowania godny.

no ale taka nasza tradycja rownac w dol

• Like 1

A tutaj ci fantastyczni Niemcy nabijaja sie ze Swedow, zaraz po koncowym gwizdku... no coz, Szwedzi moga sie posmiac dzisiaj ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jcqcZkmJx5Q

Zapewne  to jest rownanie w gore ;)

widze ze kompletnie nie rozumiesz co mam na mysli.

nic to. nie mam zamiaru juz tu pisac w tym temacie tak czy inaczej

Edytowane przez peresada

Klasyczne niemiactwo drwilo sobie ostatnio z Lewego...to chyba normalna ludzka cecha, bez znaczenia narodowosc

Nie mam korzeni niemieckich ale z Lewego po tym mundialu trudno nie kpić. Król strzelców fiu fiu  :D

Bo Lewy powinien zapi.... po całym boisku wte i nazad.

Poza tym średnio co 5 min rajd z naszego pola karnego pomiędzy co najmniej 8 zawodnikami, kiwka bramkarza i gol....

Pokaż mi 1! tylko 1 który to potrafi...

Król STRZELCÓW = bramkarz, obrońca, pomocnik itd?

Po jaki ciul nam ta reprezentacja? Kupmy 1 prawdziwego króla strzelców i sam bedzie grał, może nawet będzie taniej :-)))))

• Like 4

...w języku sąsiadów jest określenie z nieszczęście kolegi, przyjaciela...Schadenfreude...i jakaś radość z tego..

Zreszta bardzo popularne stwierdzenie, z tego co mi moi niemieccy znajomi mowili. Czyli cieszyc sie z czyjegos nieszczescia. Skads to musialo sie w tych Niemczech wziasc?  ;)

I jak kiedys pisalem, nie roznimy sie znowu tak bardzo od innych nacji  :) Szkoci beda szalec jak Anglia odpadnie, Anglicy juz sie nabijaja z Niemcow, cala Ameyka Poludniowa i Lacinska nabijala sie z Argentyny. 

I tak to sie na calym swiecie kreci ;)

Niemcy przegrali zasłużenie. Ktoś powiedział,że Neuer to najlepszy bramkarz świata - tak,na pewno... Nie pomogło im nawet (naciągnięte do granic możliwości,przyzwoitości) 9min20sek doliczonego czasu gdzie oficjalnie było doliczone 6min.

Edytowane przez fox mulder