dzinek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 2:0 dla Azjatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 to moje typy przed Mundialeiro : 1. z ogromnymi nadziejami.... 2. jeszcze mamy szanse... 3. o honor.. ;) i Daniec będzie miał robotę .... w meczu o honor stawiam ,że wygra POLSKA W zależności od klubu i czasu. W przypadku syna mojego znajomego było to tylko 3500zł za 1.5 roku...Ps. Jako "darczyńca " płacił 100zł miesięcznie przez te 18 miesięcy.niezła jazda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 W dniu meczu z Kolumbią przyśnił mi się wynik 1:1. Obudziłem się i powiedziałem, do żony, że przegramy 3:0. Po tym co widziałem dotąd myślę, że 4:0 dla Japonii jest bardzo prawdopodobne... Aż żałuję, że nie postawiłem pieniędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Hmm, cóż mam powiedzieć. Skontaktujemy się po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Złośliwości pod jego adresem nie szczędziły mu niemieckie media."Bild" napisał, że po tak słabym wystepie "Lewy"... powinien się cieszyć, że ma ważny kontrakt z Bayernem Monachium! wpisz w googleniemcy śmieją się z Polski i Lewandowskiego w takich przypadkach ważna jest chronologia To nie jest złośliwość tylko stwierdzenie faktu. Lewandowski na tym mundialu wygląda gorzej niz napastnicy z ligi okręgowej - kompletny piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Hmm, cóż mam powiedzieć. Skontaktujemy się po meczu Pamiętasz jak rozmawialiśmy o typach...? Postawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 W końcu maja. Chyba najbardziej na przekór balonowi, którego rozmiary wydawały mi się niewspółmierne do tego co widziałem przez ostatnie dwa lata. Zobaczymy, czy bukmacherzy nie dali się zwieść tej histerii. Bo grubo pojechali. Ale mistrzostwa nieprzewidywalne, więc trzeba poczekać dwie godzinki. Z ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A jak tam dzisiaj obstawiacie ?ja 1:3 dla Samurajów A ja taki tekst usłyszałem dziś w sklepie. Panie najlepiej jakby tym Japończykom w awansie nie przeszkadzali to może ta Japonia coś tam więcej ugra, aniżeli wyjście z grupy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 I znowu tylko do tyłu gramy i stoją jak te pały Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Bednarek i gooool! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Czyżby Japończycy chcieli wyjechac wcześniej Może brakuje rak do skladania stelli ???? Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Jożin z bażin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 prawdziwy cud , nasi strzelili bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Aj szkoda tej zepsutej setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) .... no , Lewy się nie popisał będąc "sam na sam" Edytowane 28 Czerwca 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Teraz to oni w dziada grają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 mogliśmy wygrać ten mundial, z każdym meczem gramy coraz lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Końcówka to kpina jakaś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Masakra , tragedia . Poprostu pozwolili na wygrać bo im taki wynik pasował . A my gramy tragicznie, nie chcemy nic pokazać. Katastrofa Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 o co tu kaman ??? w tej końcówce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Żenada Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Q... 3 ostatnich minut to nie rozumiem..?!?!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Niech ktoś powie Japończykom, że mecz z nimi jest o HONOR. Oni takie sprawy traktują naprawdę poważnie... Gówno wiem o Świecie Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Marvin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 I Senegal jedzie w p..du ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Japońce olali końcówkę meczu i tylko czekali na wynik meczu Senegal - Columbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi