Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Na weszło.pl faworyzują...Urugwaj. I podali całkiem ciekawy argument. Doskonała obrona zbilansowana z silnym atakiem. Ciekawe. Występ Polaków skomentowali słowami: bardzo państwa przepraszamy.

Urusi moga jeszcze namieszac, jak dobrze wejda w mecze. Portugalie powinni polknac.

Anglia - Belgia, mecz ktorego nikt nie chce wygrac  ;)

Najgorszy mecz, jaki oglądałem na tych mistrzostwach.

Ciężko coś sensownego napisać, strasznie źle graliśmy. Senegal nie dużo lepiej, wystarczyło.

Długo brak zaangażowania, wolniejsi do każdej piłki, połowa zawodników wyglądała, jakby się bała.

Drugi gol pięknie oddał postawę naszej drużyny. Krychowiak byle gdzie, Bednarek nie wiadomo czemu odpuścił (a miał najbliżej do piłki), a Szczęsny jak zwykle niepotrzebnie wybiegł.

Co dalej? Z taką grą to Kolumbii nie przejdziemy. Z taką jak na Euro w meczu z Portugalią w 1 połowie - damy radę.

Jakbym miał postawić pieniądze.

W niedziele raczej przegramy, w ostatnim wygramy kończąc na ostatnim miejscu z trzema punktami.

Kolumbia wygra 2 mecze. Remis Japonii z Senegalem.

Strasznie szkoda, nie tego się spodziewaliśmy.

Wszystko trafiłem

• Like 2

Robert Lewandowski mówi: "Z Japonią pokazaliśmy, że umiemy grać w piłkę". "Wiadomo, że jako ofensywny zawodnik chciałbym, żebyśmy jeszcze zaatakowali, ale mieliśmy wynik" (o ostatnich 8 minutach meczu). " Cieszę się, że wygraliśmy. Drużyna zrobiła swoje". Wojciech Kowalczyk mówi: "Mecz z Japonią był najgorszym w wykonaniu tej drużyny na mistrzostwach, a ostatnie 8 minut było żenujące " "Pojechałbym na Okęcie, ale mnie nie przepuszczą....miałbym ze sobą kamienie". Słowo do Roberta Lewandowskiego: odpruj, proszę to co masz przyszyte na koszulce. Przyszyj w to miejsce logo PZPN-u, zdjęcie małżonki albo Order Uśmiechu. Poproście z trenerem i prezesem, żeby przed meczami puszczali wam z taśmy Rodowicz, Krawczyka ,Łazukę lub jakiś inny fajny kawałek. Nie występujcie w strojach biało-czerwonych, bo to się Polakom kojarzy. Przeczytaj artykuł o kibicach Sportingu Lizbona w kontekście tego co powiedział Kowalczyk. Brak w twojej długiej wypowiedzi jednego słowa. Przepraszam.

• Like 6

.....

Sam Lewandowski meczu nie wygra

A jak reszcie się nie chciało to sam miał zapier...ć ?

A powinien, powinien. Jako kapitan i kandydat do roli gwiazdy powinien dać przykład jak powinno się zapier...ać. Chyba że nie mógł, albo i jemu się nie chciało ...  :huh:

• Like 4

A że niby za co ma przepraszać ?

Że jego koledzy z drużyny to banda biednych zakompleksionych nieudaczników

Sam Lewandowski meczu nie wygra

A jak reszcie się nie chciało to sam miał zapier...ć ?

Nie pozostaje mi nic innego jak samemu przeprosić Ciebie i Roberta. Muszę udać się do lekarza od oczu, bo przez 270 minut nie zauważyłem jak nasz kapitan ciągnie drużynę i wykazując zaangażowanie zostawia serce na murawie. Przepraszam też, że w niewłaściwy sposób odczytałem słowa naszego wybitnego piłkarza. Wszak drużyna jest młoda i perspektywiczna, możemy być pewni, że po tym co zobaczyliśmy przysporzy nam w następnej dekadzie wielu radości i wzruszeń. Szczególnie gdy trenerem jest charyzmatyczny taktyk i mąż opatrznościowy, który poprowadził nasze Orły do jakże przekonującego zwycięstwa z zawsze groźną Litwą. Przepraszam Prezesa Bońka i dziękuję, że zwrócił uwagę tym którzy po dwóch pierwszych meczach bezczelnie krytykowali naszych chłopców. Przecież w meczu z Japonią pokazali lwi pazur ucierając nosa najbardziej zagorzałym malkontentom. Końcówka tego meczu zapisze się w historii futbolu jako przykład walki do końca i pokazania rywalowi gdzie raki zimują. Przepraszam jeszcze raz i proszę o pokutę i wybaczenie.

• Like 2

Nie pozostaje mi nic innego jak samemu przeprosić Ciebie i Roberta. Muszę udać się do lekarza od oczu, bo przez 270 minut nie zauważyłem jak nasz kapitan ciągnie drużynę i wykazując zaangażowanie zostawia serce na murawie. Przepraszam też, że w niewłaściwy sposób odczytałem słowa naszego wybitnego piłkarza. Wszak drużyna jest młoda i perspektywiczna, możemy być pewni, że po tym co zobaczyliśmy przysporzy nam w następnej dekadzie wielu radości i wzruszeń. Szczególnie gdy trenerem jest charyzmatyczny taktyk i mąż opatrznościowy, który poprowadził nasze Orły do jakże przekonującego zwycięstwa z zawsze groźną Litwą. Przepraszam Prezesa Bońka i dziękuję, że zwrócił uwagę tym którzy po dwóch pierwszych meczach bezczelnie krytykowali naszych chłopców. Przecież w meczu z Japonią pokazali lwi pazur ucierając nosa najbardziej zagorzałym malkontentom. Końcówka tego meczu zapisze się w historii futbolu jako przykład walki do końca i pokazania rywalowi gdzie raki zimują. Przepraszam jeszcze raz i proszę o pokutę i wybaczenie.

Wybaczam :)

• Like 1

Ja chciałem tylko przypomnieć ,że we wszystkich ważnych imprezach Pan... Lewandowski strzelił tylko dwie bramki.... , ogólnie to zawsze była wina tych co nie podawali , tych co śmieli bronić no i tego idioty bramkarza  :lol: a tak po za tym  to grał super a inni to lebiegi co tylko symulują grę :P

Ja chciałem tylko przypomnieć ,że we wszystkich ważnych imprezach Pan... Lewandowski strzelił tylko dwie bramki.... , ogólnie to zawsze była wina tych co nie podawali , tych co śmieli bronić no i tego idioty bramkarza :lol: a tak po za tym to grał super a inni to lebiegi co tylko symulują grę :P

A ile mial 100 procentowych sytuacji do strzelenia bramek

Eliminacyje mecze to nie były ważne tylko o pietruszkę dlatego zostal królem strzelców tak ?

• Like 1

A jeszcze zapomniałem o super bramkarzu koledze naszego "snajpera" niejakim Szczęsnym na 6 strzałów oddanych w światło naszej bramki obronił....  JEDEN !!! :lol:  :lol:  :lol:  w pięciu pozostałych przypadkach wyjmował piłkę z siatki :P nasz Pan trener upodobał sobie kilku zawodników których poziom gry zmniejsza się odwrotnie proporcjonalnie do wieku i takie potem mamy skutki

No jak ktoś traktuje sport tylko przez pryzmat kasy to takie są tego skutki.... kolego Przemku

Edytowane przez seiken
  • Like 2