grzegorzyk Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 A obstawiłem 3-2 dla Francji, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ...dont cry... Argentina . Jeden z głównych kandydatów do zdobycia Pucharu Świata objawia się w pełnym anturażu ?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) No, no, no ⚽⚽⚽???? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ku....... ale mecz , takie coś można poogladać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Najlepszy mecz na mundialu.Brawo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak na razie chyba jedno z najlepszych spotkań ... BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ależ mecz ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽7 bramek i piękna walka do końca ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Spektakl przed duże S. Aż się chce oglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Najlepszy mecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Brawo i szacunek dla obydwu drużyn :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Bez duch zdań . Numer jeden mistrzostw!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Przegrać w takim stylu to żaden wstyd - mega mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Genialne spotkanie. Francja zasłużenie w ćwierćfinale. Dopiero dziś pokazali siłę. Szkoda mi Argentyny. Jak zawsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Myślę, że Francję stać na więcej. Argentyna już lepiej nie mogła przy takim przeciwniku. To był ich max ....Ciekawe jak zaprezentuje się Portugalia z CR7, o Urugwaj jakoś jestem spokojny... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Brawo Francuzi!! Mecz na bardzo wysokim poziomie. M'Bappe zapowiada się świetnie, jeśli tylko dołoży do tego ciężką pracę, nie tylko fizyczną, ale i mentalną to będzie z niego gwiazda, która zapisze się w historii futbolu. Aha, Otamendi to skur... jakich mało! Koleś ma konkretnie nasrane pod kopułą.. Brat bliźniak Pepe..No to o 20 mamy kolejny hit.. oby nie gorszy od Fra vs Arg. Kibicuję CR7 i Portugalii, ale gdybym miał obstawić cały swój sprzęt to jako ćwierćfinalistę wybrałbym Urugwaj. Jakie są wasze typy? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez dzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Argentyńczycy to czuby, wywołać awanturę kiedy ma się jeszcze minutę lub dwie na doprowadzenie do remisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Argentyńczycy to czuby, wywołać awanturę kiedy ma się jeszcze minutę lub dwie na doprowadzenie do remisu...Zostawię to bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Typowałem 1-0 dla Francji . Faktem jest, że wygrali, ale takiego pięknego meczu z taką ilością bramek z obydwu stron dawno nie widziałem i szczerze nie spodziewałem się, szczególnie po Argentynie. Odpadli, ale pokazali pazur.W drugim meczu obstawiłem 2-1 dla Urugwaju, ale coś nie trafiam z wynikami na Mundialu . Kibicuję Urugwajowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Messi to jest jednak Bóg piłki. Reszta to tło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Brawo Urugwaj.Wynik otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Piękna akcja Urugwaju okraszona jeszcze piękniejszym golem... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cavani 1CR7... Co on ma na podbródku? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Fajnie, już Urugwaj temperuje Portugalczyków... mam nadzieję, że karma wróci i się pożegna Portugalia z mundialem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Szybko bramki padają dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi