Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Zelowy Pajac to jeden z najwybitniejszych futbolistow w historii. Taki przykry dla wielu fakt ????

Trafilem wynik Portugalii, wczesniejszy mecz o tyle, ze zwyciezyli Francuzi...ale tylu bramek sie nie spodziewalem. Dobrze, ze z grup wyszly w wiekszosci druzyny zdeterminowane i rozumiejace, o co w tym sporcie chodzi ????

• Like 1

Lewy już w domu, Messi spakowany i żelowy pajac tez się musi pakować.

Jednak bez Cavaniego słabo widzę Urugwaj.

Trzeba poczekać na diagnozę. Napastnik a do tego obrońca , mega zawodnik. [emoji20]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Slyszalem teorie spiskowa mowiaca, ze na stadion wpuszczana jest jakas meszka czy inne komary, ktore tna niemilosiernie, nie dajac sie skupic na grze...ale gospodarzy nie ruszaja, bo gospodarze wysmarowani odpowiednim repelentem ???? Serio ktos mi to serio opowiadal ????

A ze w kazdej plotce jest troche prawdy, to jeszcze sie okaze, ze Hiszpanie wroca do domow juz dzis ????

To nie byla niespodzianka. To bylo niespotykane posmiewisko. Wstydzic sie bede dlugie lata, az do jakiegos znaczacego sukcesu, ktory zmyje plame na narodowym honorze

Długo tak możesz?

Patrz a o tego wg was "miernego człowieka" itd Menchester i Chelsea się upomina he he :-)))

https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/media-manchester-united-chce-kupic-lewandowskiego-or-transfery/q1cte9q

• Like 1

Slyszalem teorie spiskowa mowiaca, ze na stadion wpuszczana jest jakas meszka czy inne komary, ktore tna niemilosiernie, nie dajac sie skupic na grze...ale gospodarzy nie ruszaja, bo gospodarze wysmarowani odpowiednim repelentem Serio ktos mi to serio opowiadal

W Wołgogradzie nie szło wysiedzieć na plaży tak meszki atakowały, ale najgorzej było w drodze do Astrachania na stepach  :D Nadbużańskie robactwo to przy tym pikuś  :D Więc coś w tym może być ;) Ze środkiem odstraszającym też mogę potwierdzić. Kupiliśmy w sklepie coś na komary i meszki, działające tylko 4 godziny i nic tak skutecznego jeszcze nie widziałem. Nic nie chciało podlecieć, ale też aż się dusiliśmy pryskając się tym  :lol:  :lol: 

I moze lepiej eliminacji nie przechodzic, jesli to ma byc sukcesem samym w sobie i wystarczajacym dla zespolu osiagnieciem? I moze lepiej poszukac kapitana, ktory potraktuje gre w reprezentacji przynajmniej tak powaznie, jak swoj ewentualny transfer? I moze lepiej stawiac na zawodnikow w formie, grajacych dobrze w dobrych klubach, robiacych w kadrze nie tyle 'atmosfere', a wszystko co w ich mocy, zeby osiagnac sportowy wynik? I selekcjoner moze by sie przydal profesjonalny i nieulegajacy naciskom?

Co do eliminacji...mecz z Dania byl dzwonkiem ostrzegawczym, byl chyba czas wyciagnac wnioski ????

Przemo, onetowymi artykulikami mozemy zonglowac do woli - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-brytyjskie-media-o-robercie-lewandowskim/6fvndtc

Edytowane przez coloumb
  • Like 1