slawek_2348 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W Wołgogradzie nie szło wysiedzieć na plaży tak meszki atakowały, ale najgorzej było w drodze do Astrachania na stepach Nadbużańskie robactwo to przy tym pikuś Więc coś w tym może być Ze środkiem odstraszającym też mogę potwierdzić. Kupiliśmy w sklepie coś na komary i meszki, działające tylko 4 godziny i nic tak skutecznego jeszcze nie widziałem. Nic nie chciało podlecieć, ale też aż się dusiliśmy pryskając się tym Przywieź tego parę beczek to Ci się koszty wyjazdu zwrócą i jeszcze zarobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Przywieź tego parę beczek to Ci się koszty wyjazdu zwrócą i jeszcze zarobisz Skupiłem się na przemyceniu salami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No i koszty wyjazdu sie zwrocily? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tym razem trafiłem z wynikiem 2-1 dla Urugwaju . Oby tylko Cavanni nie miał kontuzji i żeby mógł na 100% grać w następnym meczu Niepiłkarska siostra poprosiła mnie o pomoc w obstawianiu meczy u nich w firmie. Na 1020 uczestników póki co doradzam jej całkiem dobrze Zatem gdyby ktoś nie był pewny następnych wyników - śmiało można pytać experta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Zatem gdyby ktoś nie był pewny następnych wyników - śmiało można pytać expertaPowiedz proszę, ze Hiszpania wygra z Rosyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Pewniej zapytac Inoussa ???? A to jest ciekawe takze w odniesieniu do wiadomego ewentualnego wielkiego transferu na Wyspy - https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/763672/mundial-2018-kamila-grosickiego-nie-chca-w-hull-ale-mistrzostwa-mu-nie-pomogly - nie da sie stac tylko z przodu. Edytowane 1 Lipca 2018 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hiszpania vs Rosja 2-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Hiszpania vs Rosja 2-0 I Rosjanie wracają do domu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No to 1 dla Hiszpanów już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 ObstawiamHiszpania Rosja 2:1Chorwacja Dania 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Rosja jest mocno uprzywilejowana . Nawet jeśli przegra ( a taką mam nadzieję), to nie musi wracać do domu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) 1:1 Moze się w końcu mecz rozkręci Za pasywność Hiszpania została ukarana Co nie zmienia faktu że dalej im kibicuje Edytowane 1 Lipca 2018 przez Jożin z bażin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Niepotrzebnie Rosje nakrecili tym karnym..Zeby nie zalowali takiej nieprofesjonalnej zagrywki Pique. Moze przerwa im pomoze i ostudzi Rosjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Lewandowski został wybrany do drużyny największych porażek tego mundialu według La Gazzetta dello Sport. Nie jest tam oczywiście jedynym Polakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Lewandowski został wybrany do drużyny największych porażek tego mundialu według La Gazzetta dello Sport. Nie jest tam oczywiście jedynym Polakiem.A już wybrali hipotetyczną idealna 11tke Włochów na ten turniej ? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nudą wieje, to i cicho w wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nudny ten mecz jak flaki z olejem W sumie to Ruskie mogły by to wygrać bo Hiszpanie jakoś nic tu nie pokazali Rosjanie w sumie strzelili 2 gole tylko wynik nie taki Zobaczymy Wyglada no to ze będzie dogrywka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No to teraz mam nadzieję że chociaż rzuty karne z tego będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 No to teraz mam nadzieję że chociaż rzuty karne z tego będą.Mam nadzieję że z korzyścią dla Rosjan bo Hiszpanie swoja grą nie zasłużyli na awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 A ja mam nadzieję, że nie wygra zespół, który gra jak Grecja w 2004. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ale trzeba przyznać, że mądrze się bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ale trzeba przyznać, że mądrze się broniąI za ta obronę dal bym im plus Może na ćwierćfinał też nie zasłużyli ale chyba bardziej jak hiszpańskie gwiazdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Gwiazdą meczu znów sędzia. Mówiłem że oślepną.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Kurde Ale trzeba przyznać, że mądrze się broniąPrawie jak mądrze chlać! Edit:Już widzę te teksty po hipotetycznym meczu Polska - Rosja: 11 patałachów, którym przez niemalże 90 minut Rosjanie nie pozwolili wyjść ze swojej połowy. Ramosowi nie wybaczę, ale Hiszpanom wyższość przyznaje! Edytowane 1 Lipca 2018 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Będą karniaki, kto wypije więcej, ten wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi