Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

W Wołgogradzie nie szło wysiedzieć na plaży tak meszki atakowały, ale najgorzej było w drodze do Astrachania na stepach  :D Nadbużańskie robactwo to przy tym pikuś  :D Więc coś w tym może być ;) Ze środkiem odstraszającym też mogę potwierdzić. Kupiliśmy w sklepie coś na komary i meszki, działające tylko 4 godziny i nic tak skutecznego jeszcze nie widziałem. Nic nie chciało podlecieć, ale też aż się dusiliśmy pryskając się tym  :lol:  :lol: 

Przywieź tego parę beczek to Ci się koszty wyjazdu zwrócą i jeszcze zarobisz :rolleyes:

• Like 1

Tym razem trafiłem z wynikiem 2-1 dla Urugwaju :D. Oby tylko Cavanni nie miał kontuzji i żeby mógł na 100% grać w następnym meczu

Niepiłkarska siostra poprosiła mnie o pomoc w obstawianiu meczy u nich w firmie. Na 1020 uczestników póki co doradzam jej całkiem dobrze :) 

post-48511-0-56713900-1530437584_thumb.jpg

Zatem gdyby ktoś nie był pewny następnych wyników - śmiało można pytać experta

• Like 1

Pewniej zapytac Inoussa ????

A to jest ciekawe takze w odniesieniu do wiadomego ewentualnego wielkiego transferu na Wyspy - https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/763672/mundial-2018-kamila-grosickiego-nie-chca-w-hull-ale-mistrzostwa-mu-nie-pomogly - nie da sie stac tylko z przodu.

Edytowane przez coloumb

Kurde 

Ale trzeba przyznać, że mądrze się bronią

Prawie jak mądrze chlać!   :D  :D  :D

Edit:

Już widzę te teksty po hipotetycznym meczu Polska - Rosja: 11 patałachów, którym przez niemalże 90 minut Rosjanie nie pozwolili wyjść ze swojej połowy. 

Ramosowi nie wybaczę, ale Hiszpanom wyższość przyznaje!

Edytowane przez Koincydencja