wilczybilet Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Skoro wczoraj słabsze mecze. Dziś lepsze...to jutro ? Ostrze kły na Szwecja - Szwajcaria.Piłkarska uczta nadchodzi wielkimi krokamiKolumbia - Anglia też może być ciekawe ofensywne widowisko. Obstawiam, że wygra Kolumbia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Kolumbia - Anglia też może być ciekawe ofensywne widowisko. Obstawiam, że wygra Kolumbia UważajNa forum jest jednak kilku Anglików więcej niż Kolumbijczykow i Wenezuelczykow razem wziętych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 UważajNa forum jest jednak kilku Anglików więcej niż Kolumbijczykow i Wenezuelczykow razem wziętych To podkulą jutro ogony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) To podkulą jutro ogony Hehe Szkoda że nie jest to ćwierćfinal . Ten Anglia Kolumbia. No ale jest jak jest Edytowane 2 Lipca 2018 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Panowie ja w przepisach nie "siedzę". Na mundialu lub mistrzostwach europy zawodnicy poddawani są kontrolom antydopingowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Japonia za szybko chyba strzeliła te 2 gole. Żal mi teraz samurajów. Pokazali charakter. Szacunek!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Japonia za szybko chyba strzeliła te 2 gole. Żal mi teraz samurajów. Pokazali charakter. Szacunek!!!Za szybko raczej nie, ale Belgowie wykorzystali z premedytacją przewagę fizyczną. W powietrzu Japończycy nie mięli z nimi prawa wygrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Słaba ta Belgia, od razu widać, że byśmy z nimi wygrali 2:0. Potrafiliśmy złamać Japonię psychicznie tak, że poddała w końcówce meczu. A z Belgia walczyła jak równy z równym i pechowo przegrała. Fajne te mistrzostwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Panowie ja w przepisach nie "siedzę". Na mundialu lub mistrzostwach europy zawodnicy poddawani są kontrolom antydopingowym ?Tak. Już jakiś zgrzyt był na samym początku. Jakieś strzykawki czy coś takiego znaleźli u którejś drużyny.7 naszych było poddanych kontroli tylko ich ucelowali już w Arłamowie.Fifa zapewnia że Ruscy nie będą brali udziału w kontrolowaniu i próbki mają być wysyłane do Lozanny.Droga długa więc ....he he :-) Edytowane 2 Lipca 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak. Już jakiś zgrzyt był na samym początku. Jakieś strzykawki czy coś takiego znaleźli u którejś drużyny.7 naszych było poddanych kontroli.A wiadomo dlaczego akurat nasi piłkarze byli sprawdzani ? . Myślę, że nasi nic nie brali, bo ruszali się jak muchy w smole, więc to niemożliwe. Bardziej na Rosjan patrzyłem, bo 120 minut biegali jak nakręceni, jakby od wyniku zależało ich życie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Wszystkich raczej nie zbadają. Tylko wyrywkowo łapią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (…) Bardziej na Rosjan patrzyłem, bo 120 minut biegali jak nakręceni, jakby od wyniku zależało ich życie...… i zapewne tak było, nie każdy może przeżyć syberyjskie mrozy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/764007/mundial-2018-dariusz-tuzimek-nawalka-byl-zamroczony-choroba-selekcjonerow-koment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Po tym co usłyszałem wczoraj z ust byłego reprezentanta, obecnie komentatora, myślę, że temat dopingu możemy odłożyć na bok i przestać się nim zajmować. Rzecze ów gość, że wspomaganie jest powszechne od lat. Podawał nazwiska swoich kolegów, których zastawał w hotelu, podłączonych do dwóch kroplówek w czasie przyjmowania "witamin". Wszystko za wiedzą "góry". Faktycznie, można przyjąć, że w tak popularnym, globalnym i masowym sporcie o dopingu jest cichutko. Obciążenia, jakim zaczęto poddawać zawodników byłyby dla nich nie do wytrzymania bez owych "witamin". Jak się do tego doda zdarzające się tajemnicze zgony na murawie piłkarzy...Wniosek chyba jest prosty. Grając z gospodarzem trzeba się wznieść na wyżyny swoich możliwości, bo o wygraną może być ciężej niz w finale. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A wiadomo dlaczego akurat nasi piłkarze byli sprawdzani ? . Nieoficjalnie mówi się, że już w 2016 roku ustalono, że w Arłamowie zostanie 7 naszych przebadanych https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/doping-w-futbolu-wojna-ktora-jest-nie-do-wygrania/8qhk149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Doping w pilce moze poprawic wydolnosc, ale nie poprawi techniki, zdolnosci przegladu pola, tzw inteligencji na boisku itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Doping w pilce moze poprawic wydolnosc, ale nie poprawi techniki, zdolnosci przegladu pola, tzw inteligencji na boisku itd. A ja się z Tobą nie zgodzę. Kiedy mam wydolność to potrafię wtedy w 100% skorzystać, że swojej techniki i mam większy przegląd pola. Nie masz wydolności,siły to skupiasz się na tym aby utrzymać się na nogach, koncentrujesz się na przyjęciu każdej piłki a nie na tym gdzie możesz ją już rozegrać i w ogóle nie dasz rady równo grać przez cały mecz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A ja się z Tobą nie zgodzę. Kiedy mam wydolność to potrafię wtedy w 100% skorzystać, że swojej techniki i mam większy przegląd pola. Nie masz wydolności,siły to skupiasz się na tym aby utrzymać się na nogach, koncentrujesz się na przyjęciu każdej piłki a nie na tym gdzie możesz ją już rozegrać i w ogóle nie dasz rady równo grać przez cały mecz. Naszpikuj Milika prochami, biegac bedzie szybciej, ale do bramki ciagle trafic nie trafi, podac dokladnie tez nie poda. Bedzie wychodzil na wlasciwe pozycje, ano nie bedzie Roznica jest taka ze ze sredniego biegacza / kolarza prochy moga zrobic mistrza swiata. Ale ze sredniego pilkarza, Messiego nie zrobia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Co jak co, ale wydolnościowo Ruscy wyglądają nadspodziewanie dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ale super! Nawałka odszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Doping w pilce moze poprawic wydolnosc, ale nie poprawi techniki, zdolnosci przegladu pola, tzw inteligencji na boisku itd. Masz rację, ale bez wytrzymałości i siły nie wykorzystasz potencjału nawet jeśli jesteś dobry technicznie i masz super przegląd pola. Jak jesteś przemęczony, pojawiają się głupie błędy, myślisz o przetrwaniu na boisku, a nie o kreatywnym rozgrywaniu. A ja się z Tobą nie zgodzę. Kiedy mam wydolność to potrafię wtedy w 100% skorzystać, że swojej techniki i mam większy przegląd pola. Nie masz wydolności,siły to skupiasz się na tym aby utrzymać się na nogach, koncentrujesz się na przyjęciu każdej piłki a nie na tym gdzie możesz ją już rozegrać i w ogóle nie dasz rady równo grać przez cały mecz. Z tym się zgadzam. Naszpikuj Milika prochami, biegac bedzie szybciej, ale do bramki ciagle trafic nie trafi, podac dokladnie tez nie poda. Bedzie wychodzil na wlasciwe pozycje, ano nie bedzie Roznica jest taka ze ze sredniego biegacza / kolarza prochy moga zrobic mistrza swiata. Ale ze sredniego pilkarza, Messiego nie zrobia.Ale, jeśli przykładowo wspomniany Milik nie zmagałby się z kontuzjami, był wytrzymalszy i silniejszy fizycznie, miałby większą ochotę na grę, skupiłby się bardziej na grze i więcej przeszkadzał rywalowi, gdy sytuacja tego wymaga, a w odpowiednim momencie więcej siły i wytrzymałości pomaga w wyjściu na pozycję napastnikowi, walkę o piłkę itd. itp. Wiele czynników można by było powymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ruscy jadą na koksie i to widać gołym okiem. Żeby któremuś żołnierzowi Czerczesowa serducho nie stanęło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Odchodzi NawalkaBedzie nowy SELEKCJONER Oby mial z czego wybierac i madrze wybieral. Euro w nowej formule juz niedlugo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Odchodzi NawalkaBedzie nowy SELEKCJONER Oby mial z czego wybierac i madrze wybieral. Euro w nowej formule juz niedlugo ...Nie podjął ryzyka. Byłby pod sporą presją i jakby sytuacja się powtórzyła władze, media, opinia publiczna zjedliby go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Masz rację, ale bez wytrzymałości i siły nie wykorzystasz potencjału nawet jeśli jesteś dobry technicznie i masz super przegląd pola. Jak jesteś przemęczony, pojawiają się głupie błędy, myślisz o przetrwaniu na boisku, a nie o kreatywnym rozgrywaniu. Piszemy o dopingu, czy o przemeczeniu i slabej wydolnosci. Bo jesli o tym drugim to trener powinien byc odpowiedzialny za zle przygotowanie fizyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi