Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Od momentu kiedy nasze orły odpadły z turnieju żywo kibicowałem Chorwacji więc nic więcej mi dzisiaj do szczęścia nie trzeba Piękna walka Edytowane 11 Lipca 2018 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Od momentu kiedy nasze orły odpadły z turnieju żywo kibicowałem Chorwacji więc nic więcej mi dzisiaj do szczęścia nie trzeba Piękna walka U mnie podobnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja czekam na sobotę. Belgowie muszą przecież odreagować hehe Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Myślę, że Belgowie rozjadą Anglię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Szczerze powiem, że przed meczem nie dawałem większych szans na awans Chorwatom, bo Anglicy z meczu na mecz grali lepiej, a Chorwacja była po 2 ciężkich meczach z dogrywkami i karnymi. Tak też wyglądali na zmęczonych póki nie zremisowali i złapali wiatr w żagle, a Angole młody, jeszcze nie doświadczony zespół nie wytrzymał ciśnienia i się nieco zagubił, co wykorzystali Chorwaci. Brawo dla nich za postawę i walkę do końca, pozytywnie mnie zaskoczyli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 W siódmym meczu zagraja o złoto Myślę że będzie dobry mecz z Francją Dodatkowe 3 dogrywki to 90 minut extra.Więc dodatkowy mecz.A zatem finał to ósmy mecz dla Bohaterów Szachownicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Francuzi zagrają w siódmym meczu, a Chorwaci wybiegali dodatkowe 90 minut w dogrywkach. I to na pełnym zmęczeniu. A w dzisiejszej dogrywce biegali szybciej niż "łączy nas piłka" w piątej minucie meczu z Senegalem. Widać do awansu na plażowy kocyk nie trzeba podkręcać tempa gry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Podziwiam drużynę Chorwacji, taki mały kraik, a grają bardzo skutecznie. Skąd oni wzięli tylu dobrych piłkarzy, bo to sami rdzenni mieszkańcy. Trener, motywacja, chęć walki?Obydwa mecze zapowiadają się wyrównane, tak jak wyrównane były półfinały. Rezultat można jedynie wróżyć z kart, bo nie da się ocenić kto wygra. Chorwatom nieco dopisało szczęście, więc może i w finale będzie podobnie? Mnie wszystko jedno kto wygra, byle mecz był wart czasu przed TV. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Sądziłem i tak też typowałem, że Chorwaci będą wicemistrzami, ale ...pomyly, pomyly, pomylyłem się Z czego się cieszę i mam nadzieję, że walka o finał będzie co najmniej tak ciekawa jak wczorajszy mecz oraz, że vive la CHORWACJA !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Sądziłem i tak też typowałem, że Chorwaci będą wicemistrzami, ale ...pomyly, pomyly, pomylyłem się Z czego się cieszę i mam nadzieję, że walka o finał będzie co najmniej tak ciekawa jak wczorajszy mecz oraz, że vive la CHORWACJA !!!!Mała Chorwacja jest wielka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 nasze "orły" mogłyby się uczyć od Chorwatów jak zostawia się serce na boisku. Drużyna to jest drużyna, a nie gwiazdy gwiazdeczki i inne g...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gdzieś tam napisali, że Chorwaci zadrwili sobie z rankingu FIFA. Wygląda na to, że nasi też tak zrobili 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 My go poprostu oszukaliśmy.Sztab Nawałki sztucznie napompował rank po to żeby być losowanym z 1 koszyka,ale oszustwa kończą jak zwykle .Zostaje wstyd i niesmak.Nowy ranking w poniedziałek i tu już nie będzie tak kolorowo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gra Chorwatów to idealny przykład na to jak drużyna pozbawiona wirtuozów (wartość rynkowa 350 mln) może osiągnąć sukces. Odłóżmy na bok czynniki zewnętrzne jak losowanie grup (choć ich grupa była trudna) czy układ drabinki. No cóż, jestem złośliwy... Czy Modric sprawiał wrażenie piłkarza, który jest myślami przy presezonie w Realu Madryt? Czy Rakitic sprawiał wrażenie piłkarza, który jest myślami na plaży na Bahamach? Czy zmieniany Strinic sprawiał wrażenie człowieka, który płacze dlatego bo boli go noga? Czy Rebic sprawiał wrażenie, że jest myślami przy transferze do Bayernu? Czy Zlatko Dalic przy stanie 0:1 myślał o meczu o 3 miejsce, przy 1:1 o dociągnięciu do karnych, przy 2:1 o utrzymaniu korzystnego wyniku? Chyba przez 120 minut nie było Chorwata, który nie myślałby o tym samym. Pokonać kolejną przeszkodę w drodze po mistrzostwo. Inaczej się nie da. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Teraz to widzę tak:1. Chorwacja 2. Francja 3. Belgia 4. Anglia ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Teraz to widzę tak:1. Chorwacja 2. Francja 3. Belgia 4. Anglia ????OK. Gramy to ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 OK. Gramy to ! Chciałbym ale będzie tak:FrancjaChorwacjaAnglia Belgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Rakitic gra 70 mecz w sezonie, dzień wcześniej ma 39 stopni gorączki, na boisku daje z siebie wszystko.To pokazuje jak słabi mentalnie i nieprofesjonalni są polscy piłkarze.Ogromny sukces Chorwacji jeszcze bardziej uzmysłowił nam - kibicom, kaliber blamażu zaliczony przez biało-czerwonych Wstyd i tyle. Moim skromnym zdaniem, pora na selekcjonera, który zdyscyplinuje i dobierze piłkarzy, takich którzy zostawia na boisku serca, a nie smród wstydu i słabe wymówki ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Niestety z niewolnika... Dla nich spełnieniem jest duża jak na polskie warunki kasa za siedzenie na ławce w zagranicznym klubie. Koniec, tyle wystarczy, jakaś reklama, fajna laska, szybki samochód i drogie wakacje. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gramy i to, polska mysl szkoleniowa trzyma sie mocno, jest niewzruszona bez wzgledu na ilosc porazek i kompromitacji...5 miejsce w slabej lidze to sukces - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-jerzy-brzeczek-mozliwym-nastepca-adama-nawalki/v2tqbyb ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gramy i to, polska mysl szkoleniowa trzyma sie mocno, jest niewzruszona bez wzgledu na ilosc porazek i kompromitacji...5 miejsce w slabej lidze to sukces - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-jerzy-brzeczek-mozliwym-nastepca-adama-nawalki/v2tqbyb Myślałem że gorzej nie będzie a jednak,Bonieki spólka PZPN chyba się wzorują na PZW i dalej będzie kolesiostwo i łapówkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Tu rybacy, tam fryzjerzy...czarno widze przy takim scenariuszu ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Rakitic gra 70 mecz w sezonie, dzień wcześniej ma 39 stopni gorączki, na boisku daje z siebie wszystko.To pokazuje jak słabi mentalnie i nieprofesjonalni są polscy piłkarze.Ogromny sukces Chorwacji jeszcze bardziej uzmysłowił nam - kibicom, kaliber blamażu zaliczony przez biało-czerwonych Wstyd i tyle. Oj dobrze, że Rakitic nie jest ruskiem Te mistrzostwa są słabe, bardzo fizyczne, taktyczne. Mało gry ofensywnej, na polocie, ryzyku. Jak Polska miałaby odnieść sukces to właśnie na takim mundialu i tak jak piszesz to uzmysławia nam jak nasi dali du... Chyba, że to była ta wsławiona i przemyślana taktyka naszego trenera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Gdzieś tam napisali, że Chorwaci zadrwili sobie z rankingu FIFA. Wygląda na to, że nasi też tak zrobili Albo inaczej, to ranking Fifa zadrwił z Polaków jak balon pękł. Co z tego, że znaleźliśmy się w top 10, jak graliśmy na poziomie Luxemburgu (nie obrażając ich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Cóż, możemy się emocjonować występami innych, pisać o przekrętach ruskich choć innym też się zdarzyło się wybiegać kilometrów no i cieszyć się, że nasi grają w zagranicznych klubach, choć po tym mundialu powinni grać chyba w Santo Subito z San Escobar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi