Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Gramy i to, polska mysl szkoleniowa trzyma sie mocno, jest niewzruszona bez wzgledu na ilosc porazek i kompromitacji...5 miejsce w slabej lidze to sukces - https://sport.onet.pl/mundial-2018/reprezentacja-polski/mundial-2018-jerzy-brzeczek-mozliwym-nastepca-adama-nawalki/v2tqbyb

Ale urwał!!!.....nasza rzeczywistość

i co coś  mi  się  marzy  aby  nowy  trener  odstawił  to  towarzystwo   wzajemnej  adoracji  i  nowych  fryzur  i dobrej " atmosfery  "   Trudno ,    moim  zdaniem  należy  budować  skład  od  nowa   ,  powołać : nowych młodych

głodnych  pokazania  się  w  świecie  zawodników   max   25 lat   . Argument  podstawowy  talent  chęć  do  pracy  i  rozwoju   , a  nie  ledwo  się  pokazał  i  zmiana  klubu  i  pieniędzy  bez    bazy   i  ogrania   ...

i pompowanie   balonika   .  Jest   wiele  przykładów   np .  Kapustka   , nie mógł  się  jeszcze  ogrywać   w  polskiej  lidze  rok , dwa  , trzy    wzmocniłby  się  nabrał  doświadczenia  ?  Gdzie  ten  talent  teraz  jest   , jak  on  wygląda

piłkarsko  ,  jeśli  nie  będzie grał  regularnie   to  kto  da  mu  dobry  kontrakt ..?

Edytowane przez Maciej 77
  • Like 1

W ramach ciekawostki, kilka słów z Wikipedii o nowym trenerze Orłów. 

Kariera trenerska

Na początku lutego 2010 roku Brzęczek został pierwszym trenerem Rakowa Częstochowa[1]. Po serii nieudanych meczów umowa z klubem została rozwiązana 3 listopada 2014, na prośbę głównego sponsora[2].

17 listopada 2014 roku został trenerem Lechii Gdańsk. Dnia 1 września 2015 roku został zwolniony. Od końca września 2015 trener GKS Katowice[3], 20 maja 2017, po przegranej w meczu z MKS Kluczbork i utracie szans na awans, podał się do dymisji[4]. 11 lipca 2017 roku został trenerem Wisły Płock. 12 lipca 2018 roku został ogłoszony nowym selekcjonerem reprezentacji Polski w piłce nożnej[5].

• Like 1

Boniek: "Jurek ma ogień w oczach". Nie jestem lekarzem, ale jest to czytelny objaw podwyższonej temperatury. Zaleciłbym ze trzy miesiące pełnopłatnego chorobowego. Świat się nie zawali. Chłopcy na wakacjach, a przed nowym selekcjonerem i tak wiele lat wytężonej pracy. Odpocznij Jurku. I nie przemęczaj się, bo i tak nic z tego nie będzie. Oczywiście poza dozgonną wdzięcznością wyrozumiałych rzesz kibiców. Dumni ze zwycięstwa, wierni w chorobie!!!

• Like 1

Chyba  nie  było nikogo  lepszego  na  rynku - mistrzostwa  jeszcze  trwają    i  przymiarki    w  różnych  klubach  i  federacjach  też   ...

p.s  myślałem  że prezes  Boniek   mnie  czymś   zaskoczy  ... tak  udało  się............   jednak  negatywnie .

Gdybym wiedział... Myślę, że podołałbym przynajmniej tak, jak Jerzy podoła. I wyniki mam lepsze. Żadna z prowadzonych przeze mnie drużyn nie poniosła porażki. Wywołać ogień w oczach mogę w pięć minut. Szklaneczka Laudersa i po sprawie. Panie Zbyszku, rozwiąż pan kontrakt, zapłać Jurkowi karę za zerwanie umowy. Podzielcie się sprawiedliwie, a potem proszę o rozważenie mojej kandydatury. Zobowiązuję się, że pod moim okiem chłopcy nie zagrają gorzej niż w Rosji (bo się nie da, ale o tym sza).

• Like 1

Fuftbol futbolem, ale czy ktoś z was śledzi Wimbledon? Dzieją się tam dobre rzeczy, wczorajsze ćwierćfinały na bardzo wysokim poziomie, niesamowite widowisko Del Potro vs Nadal, Król Roger poza turniejem. Polecam ;)

Może i śledzi ale nie o tenisie ten wątek A po piłce

• Like 2