DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Argentynska prasa przed meczem z Islandia: „Tylko Chorwacja jest dla nas rywalem groźnym, jesteśmy poza zasięgiem dla Islandii i Nigerii” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No i sa, tylko wynik sie nie zgadza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 I Szwecja wygrałaI będzie ciekawie Jeszcze za wcześnie na wróżenie fusow odnośnie rozwiązań w tej grupie...ale jest ciekawiej niż planowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 I Szwecja wygrałaI będzie ciekawie Jeszcze za wcześnie na wróżenie fusow odnośnie rozwiązań w tej grupie...ale jest ciekawiej niż planowane O tak ???? Ciekawa będzie opcja: Meksyk wygrywa z KoreąNiemcy remisują ze Szwecją A Szwedzi zagrali moim zdaniem lepszy mecz niż Niemcy do tej pory...zresztą teraz zaczną się dobre mecze...wszyscy się rozgrzeją na dobre ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 O tak ???? Ciekawa będzie opcja: Meksyk wygrywa z KoreąNiemcy remisują ze Szwecją A Szwedzi zagrali moim zdaniem lepszy mecz niż Niemcy do tej pory...zresztą teraz zaczną się dobre mecze...wszyscy się rozgrzeją na dobre ????Pozostaje pytanie czy Brazylia wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie.Bo pierwsza Brazylia w swojej, a Niemcy drudzy w swojej...I mamy konfrontacje sztuk walki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Drugie mecze tak zwanych faworytów będą ciekawe Czyżby Niemcy zagrali tylko trzy mecze mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Bardzo ładnie sobie Tunezyjczycy radzą Niespodzianki zapewne nie będzie, ale nie ma mowy o łatwym meczu dla Anglików, którzy notabene raczej za wiele na tym mundialu nie zdziałają. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Anglia wymęczyła strasznie fartownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A dziś o 17?Poza Teleekspresem? Jakies typy ? Moja propozycja to 2-1 dla Polski \m/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Moja propozycja to...trzymać kciuki i kibicować .Nie widzę absolutnie faworyta w tym meczu,każdy scenariusz jest możliwy i remis wezmę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja chyba o 17 pójdę na ryby, bo mój lekarz nie zalecał mi nerwowych sytuacji.Przypuszczam, że dzisiaj będzie ich wiele :D . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja chyba o 17 pójdę na ryby, bo mój lekarz nie zalecał mi nerwowych sytuacji.Przypuszczam, że dzisiaj będzie ich wiele :D . O ile nie wybierasz się na te ryby za granicę to łowienie w naszych wodach również można zakwalifikować do nerwowych sytuacji Polecam delikatne znieczulenie. Zarówno przed łowieniem jak i oglądaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dotychczasowy przebieg meczu Japonia - Kolumbia pokazuje, ze w "naszej" grupie bedzie "rumble in the jungle" Kazdy z kazdym i wszelkimi metodami Oby nasze Orly odnalazly sie w takich okolicznosciach i na koniec tego tygodnia mialy conajmniej 4 punkty na koncie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dotychczasowy przebieg meczu Japonia - Kolumbia pokazuje, ze w "naszej" grupie bedzie "rumble in the jungle" Nie wiem bo może się mylę ale czy nasi nie grają bardziej statycznie i wolniej biegają od Japończyków i Kolumbijczyków ? Jedni i drudzy jacyś tacy mocno zawzięci.Masz rację, łatwo nie będzie. Murzynków z Senegalu też się obawiam ale liczę na naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja chyba o 17 pójdę na ryby, bo mój lekarz nie zalecał mi nerwowych sytuacji.Przypuszczam, że dzisiaj będzie ich wiele :D . A po co się denerwować podwójnie ... ? Przecież nie będziesz zacinał w tempo ... ? A może się mylę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dobry wynik, Kolumbia bedzie nas musiala przyatakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Dobry wynik, Kolumbia bedzie nas musiala przyatakowac.Ale na boisku mam nadzieję ?...Bo jak wiadomo polską najmocniejsza formacja jest obrona Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 co jak co, ale nasi kibice są pewni wygranej! https://www.facebook.com/StadionowiOprawcy.net/videos/1715383758545481/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ale na boisku mam nadzieję ?...Bo jak wiadomo polską najmocniejsza formacja jest obrona A nasz nie jest kontratak? bo chyba nie gra pozycyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A nasz nie jest kontratak? bo chyba nie gra pozycyjna?Pozycyjna powiadasz ? To troszkę zależy u kogo Kontratak to w74 z Grześkiem Lato na setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Pozycyjna powiadasz ? To troszkę zależy u kogo Kontratak to w74 z Grześkiem Lato na setkę Dobra Guzu, klepiemy jak barcelona, caly czas na boki, niech tam Tobie bedzie. Nie bede sie sprzeczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Za 30 min się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A gdzie? ... nic się nie stało!!!??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 A gdzie? ... nic się nie stało!!!??? A potem hymn /wiadomo kogo/ Go West czyli Polska Biało-czerwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Piosenkę znoszę, ale teledysk ...sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi