Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Przegrali mecz. Szkoda meczu, szkoda kibiców którzy wierzyli, szkoda czasu. Ale najbardziej szkoda Lewandowskiego  :(  Jego cena na rynku transferowym pewnie spadnie od tej wtopy  :(

to ze ktos tam cos myslal o nim w Realu M . nie swiadczy ze juz go ktos tam kupi.

problem jego jest taki jak wielu napastnikow,jesli nie strzelasz bramek w waznych meczach,to jestes kupa i cena twoja sama spadnie

ktos go kiedys na jego nieszczescie porownywal z Krystianem,mysle smialo ze dziela ich lata swietlne

a myslac o naszej druzynie,nie da sie grac dobrego turnieju kiedy polowa druzyny grzeje lawe we wlasnych klubach,fizyki sie nie da oszukac,choc sa i tacy naiwni

Daliśmy Senegalowi dwa gole na tacy. Nie wypracowali sobie akcji, to my im wszystko nagraliśmy. Sami jesteśmy sobie winni. Przypadkowy gol Cionka i kiks Krychowiaka. W składzie spodziewam się wielu zmian - Kownacki, Góralski, Bereszyński, Linetty, Kurzawa może Glik? Jeszcze możemy wyjść z tego dołka. Ale nie z takimi błędami jak dziś.

• Like 5

to ze ktos tam cos myslal o nim w Realu M . nie swiadczy ze juz go ktos tam kupi.

problem jego jest taki jak wielu napastnikow,jesli nie strzelasz bramek w waznych meczach,to jestes kupa i cena twoja sama spadnie

ktos go kiedys na jego nieszczescie porownywal z Krystianem,mysle smialo ze dziela ich lata swietlne

a myslac o naszej druzynie,nie da sie grac dobrego turnieju kiedy polowa druzyny grzeje lawe we wlasnych klubach,fizyki sie nie da oszukac,choc sa i tacy naiwni

Nie gadaj głupot, to nie wina Lewandowskiego, często miał czterech Senegalczyków na plecach.

• Like 2

Prawda taka, że wcześniej graliśmy z ogórami i się tym zachwycaliśmy. A jak pojechaliśmy na mundial, gdzie trzeba robić wszystko dwa/trzy razy szybciej no to widzieliśmy...

Taki Krychowiak po przyjęciu piłki, żeby podać prostą piłkę do stopera na trzy metry (nie piszę o bardziej ryzykownych podaniach do przodu), średnio poprawia ją dwa razy. Kto liznął piłki, wie, że ta gra polega na tym, że zanim się ją przyjmie to już trzeba wiedzieć co się z nią zrobi. Dlatego np. dobrze wyszkoleni piłkarze wykonują przyjęcie kierunkowe żeby zgubić przeciwnika i ogólnie jak najwięcej grają z pierwszej piłki żeby przyśpieszyć grę. Wystarczy takiemu kolesiowi dać grać i czekać na jego stratę. Nie dziwię się, że jak poszedł do PSG, to koledzy z szatni się z niego śmieli. To tak, jakby najlepsi wędkarze nie umieli zawiązać agrafki do żyłki..

Zieliński 0 podań do przodu. Milik z Lewandowskim wymienili między sobą przez cały mecz, jedno celne podanie. Nie chcę mi się tego nawet analizować, bo to jest żart. 

A Nawałka? Niestety przywiązanie do nazwisk, zero ryzyka, twórczości, tylko stawianie na coś, co się kiedyś sprawdziło. 

Edytowane przez Bartas93
  • Like 5

Bednarek zszedł na bok bo widział, że Szczęsny wyszedł (według mnie niepotrzebnie) i chciał mu zrobić miejsce. Zobacz powtórkę. Według mnie wina Krychowiaka i Szczęsnego. No i braku komunikacji obrońca - bramkarz.

Edytowane przez coma
  • Like 1

No tak się nie gra, jakby Bednarek się nie zatrzymał to spokojnie doszedł by do piłki pierwszy. A jeśli pomyślał tak jak piszesz to znaczy że źle ocenił sytuacjię i jest to jego błąd.

Bednarek zszedł na bok bo widział, że Szczęsny wyszedł (według mnie niepotrzebnie) i chciał mu zrobić miejsce. Zobacz powtórkę. Według mnie wina Krychowiaka i Szczęsnego. No i braku komunikacji obrońca - bramkarz.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

chyba zarty sobie robisz, ze obronca robi miejsce bramkarzowi i to nawet nie w polu karnym

prawda jest taka że Krycha źle dograł piłkę to był główny powód,straty bramki. Nie chcę bronić Bednarka,ale jak widać w powtórce Nianga nie było na boisku kilka sekund wcześniej, może chłop się nie spodziewał że Niang zaraz będzie na boisku, no i Szczęsny mógł sobie odpuścić to wyjście. A nóż Bednarek mógłby bardziej Niangowi przeszkodzić w zdobyciu bramki. Takie jest oczywiście moje zdanie

• Like 1

No tak się nie gra, jakby Bednarek się nie zatrzymał to spokojnie doszedł by do piłki pierwszy. A jeśli pomyślał tak jak piszesz to znaczy że źle ocenił sytuacjię i jest to jego błąd.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

proste,jak bycie prawdziwym rasowym obronca

prawda jest taka że Krycha źle dograł piłkę to był główny powód,straty bramki. Nie chcę bronić Bednarka,ale jak widać w powtórce Nianga nie było na boisku kilka sekund wcześniej, może chłop się nie spodziewał że Niang zaraz będzie na boisku, no i Szczęsny mógł sobie odpuścić to wyjście. A nóż Bednarek mógłby bardziej Niangowi przeszkodzić w zdobyciu bramki. Takie jest oczywiście moje zdanie

ale bednarek byl ostatnim obronca i powinien wiedziec co sie dzieje na boisku

Krycha tak naprawde chyba nie wiedzial gdzie ta pilka wyladuje po jego podaniu,ale i tak do pewnego momentu tragedi nie zrobil

obronca nie sadzil ze napastnik z przeciwnej druzyny moze byc tak szybki,niestety :D

Edytowane przez Nories
  • Like 1

jak prysznic? kreatywna ksiegowosc nawalki ( nie granie z silnymi druzynami meczow towarzyskich ) wywiyndowala reprezentacje na 8 meisce w rankingach.

fakty natomiast sa takie ze polacy sa po prostu za slabi na mundial.

koledzy z afryki grajacy bardzo slabo zdolali naszych ograc. to co tu mowic o silnych druzynach?

Edytowane przez peresada
  • Like 5