radek_u Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tomek a Ty nie pomyliłeś dyscyplin? To nie jest reprezentacja kółka różańcowego zakonnic i dopóki wygrywają a wygrywają to bez sensu jest rozliczanie tym bardziej, że nawet nie wiadomo kto. Zresztą tez lubię piwo i panienki i np mi poprawiają one humor ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Tylko ze pan kierownik kadry nie konicznie woli panie... Edytowane 15 Października 2016 przez Krzysztof Jeżyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Nie wiem jaka jest sytuacja, co działo się przed meczami, materacem nie byłem, ale takie uwagi natury ogólnej.@radek_u czy jak w robocie masz mieć trudny dzień, wymagający maksymalnej koncentracji i sprawności fizycznej, dzień wcześniej robisz imprezę, chlasz, bzykasz i idziesz do pracy niewyspany i na kacu? To że nie jest to kółko różańcowe, nie ulega kwestii, tym bardziej trudna do wyobrażenia jest sytuacja - piwko, numerek i do łózia o 22giej.Kszysztof - dopóki reprezentacja w rozkroku nie biega, nic nam do tego kto kogo woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tomek a Ty nie pomyliłeś dyscyplin? To nie jest reprezentacja kółka różańcowego zakonnic i dopóki wygrywają a wygrywają to bez sensu jest rozliczanie tym bardziej, że nawet nie wiadomo kto. Zresztą tez lubię piwo i panienki i np mi poprawiają one humor No właśnie "Dopóki wygrywamy" wszystko jest ok i nie ma problemu? Dopiero jak wszystko zacznie się sypać trzeba reagować? Takie akcje trzeba tłamsić w zarodku i nie wydaje mi się, że pomyliłem dyscyplinę bo chyba w każdej dyscyplinie sportowej trzeba być przygotowanym i skoncentrowanym na 100% swoich możliwości. Wierzę Radku, że lubisz bzykać i pić piwo ale chyba Ty nie reprezentujesz Polski w najbardziej popularnej dyscyplinie w naszym kraju, więc moim zdaniem porównanie całkiem nie na miejscu. Wiadomo, że nikt by nie robił szumu gdy sie skończyło na piwku czy dwóch ale żeby się od razu schlać i rzygać w hotelu to już lekka przesada.Wracając do tych naszych wygranych spotkań to zobacz w jakim stylu te punkty zostały zdobyte (pomijając mecz z Danią do 50 minuty) męczarnia z Armenią? Jak to oglądałem to nie wiedziałem o co chodzi, jasne, że trudniej się gra gdy przeciwnicy zaparkują w bramce autobus i bronią się cały mecz ale w podobnej sytuacji Rumuni na wyjeździe rozjechali Armenię 5-0, mecz meczowi nie równy ale coś jest na rzeczy. Drugie połowy w naszym wykonaniu sa tragiczne, nie wiem brak sił, koncentracji czy po zdobyciu 2 bramek w pierwszej połowie nadmierne rozluźnienie? Miejmy nadzieję, ze selekcjoner wszystko uporządkuje a jak ptaszki ćwierkają kierownik Iwan może polecieć ze stanowiska, jeszcze kwestie Teodorczyka i Boruca powinny wyjaśnić się już niebawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Nie piszcie tu o stylu bo to już nie ma znaczenia.Trzeba wygrywać i zbierać punkty. Portugalia zdobyła Mistrza Europy a stylu w jej grze to tam nie było ale nikt już nie pamięta o stylu a o tym że są Mistrzami Europy . Edytowane 15 Października 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 No to do przerwy prowadzimy z Rumunią 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Grosik to jednak jest wariat :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Brawo !!!2:0 To się Lewy odgrywa Edytowane 11 Listopada 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ale widać Rumun złośliwa bestia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A Krychowiak gra??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Rumcajsy na kolanach 3:0 Brawo!!! Edytowane 11 Listopada 2016 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 I petardy nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) I petardy nie pomogły Petardy to Lewego wkur.... Edytowane 11 Listopada 2016 przez tony1983 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A Krychowiak gra???Nie. Ale na boisku był. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Za to jak Teodorczyk kaca nie ma, to z niego pożytek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Lewandowski,PISZCZEK ,,Fabiański .POLSKA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Piękny, mądrze rozegrany mecz Szacunek - mamy coraz dojrzalszą drużynę. W końcu nie cofnęli się po strzeleniu pierwszego gola tylko grali atakując jak dotychczas. Świetnie się oglądało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Czarnogóra przegrała z Armenią !!!!Prezent od losu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Petardy to Lewego wkur....Można powiedzieć że tymi bramkami pokazał im środkowy palec :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Piszczka wzięli i nie popił i pograł - dziwne Edytowane 12 Listopada 2016 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Przyznaje, jestem pozytywnie zaskoczony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dobry mecz, nie spodziewałem się, że Rumuni w miarę łatwo dadzą się ograć u siebie, oprócz pierwszych 20-25 minut drugiej połowy to nic nie pokazali. Ale żeby nie było zbyt kolorowo to Krychowiak i Linetty porażka, widać, że Krycha jest pod formą i siedzi na ławie w PSG ruszał się po boisku jakby miał na plechach plecak z kamieniami a Linetty szkoda gadać w skali 1-10 dałbym mu naciągane 2 dziwiłem się, że po 1 połowie nie zszedł z boiska. Dobra zmiana Teodorczyka, jak nie pije to całkiem dobrze wygląda na boisku Fajnie, że mamy 3 punkty przewagi nad Czarnogórą i teraz jeszcze bardziej szkoda 2 punktów z Kazachstanu byłoby 5pkt. do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Szkoda, szkoda...ale moglo byc tez szkoda punktow, i to nawet 3, z Armenia, troche pokory sie nam przyda, mamy i tak duuuzo farta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Weźcie pod uwagę ze Kazachstan nie tylko nam punktów urwał i pewnie nie jednym urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi