Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Po raz kolejny czuję się oszukany. Nikt nie potrafił powiedzieć prawdy. Każdy pompował balonik, począwszy od mediów przez pseudofachowców byłych pilkarzy, na Bońku kończąc. Teraz słyszę z ust Lewego, ze na tyle nas stać. To k... po co było to pierd... wszędzie jakie z nas asy. K... mać! Złodzieje marzeń! Sprzedawcy złudzeń!

A jakby powiedzieli miesiąc czy dwa temu że stać ich na bardzo niewiele to o ile spadłaby kwota kontraktu na Samsunga, parówki, chipsy, Huwai , maszynkę do golenia czy płyn na łupież ?

• Like 1

Po raz kolejny czuję się oszukany. Nikt nie potrafił powiedzieć prawdy. Każdy pompował balonik, począwszy od mediów przez pseudofachowców byłych pilkarzy, na Bońku kończąc. Teraz słyszę z ust Lewego, ze na tyle nas stać. To k... po co było to pierd... wszędzie jakie z nas asy. K... mać! Złodzieje marzeń! Sprzedawcy złudzeń!

He he he .... 99% ludzi pompowało sobie samo 99% nadziei, że Polacy zawalczą w tych mistrzostwach.  

• Like 1

Moim skromnym zdaniem nie ma co wieszać psów na Lewandowskim, przecież dzisiejsza ofensywa Polaków to... nie wiem jak to nazwać. Jak miał chłop grać, jak jego kontakty z piłką w całym meczu można chyba zliczyć na palcach obu rąk.

Zaznaczam - nie jestem jakimś wielkim fanem Lewandowskiego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

He he he .... 99% ludzi pompowało sobie samo 99% nadziei, że Polacy zawalczą w tych mistrzostwach.  

Chyba każdy zdawał sobie sprawę , że NIE zrobimy SHOW ; ale to co za reprezentowali toż to żenada , żałość i ..............

Najważniejsze:  ZERO WOLI WALKI !!!!!

• Like 6

Lewandowski wreszcie się wkurwił przy wywiadzie bylo to widac po jego grymasie twarzy że...na tyle było nas stać i że sam napastnik meczu nie wygra !!! moim zdaniem wine za gra a raczej jej brak odpowiada zajebiscie rozgrywajacy ZIELIŃSKI ! rozgrywajacy do tyłu. No ale co tam liczyły się nazwiska a nie skuteczność 3 celne strzały w całym meczu ? toż to jakaś kurwa żenada...

Kiedyś w jakimś innym wątku o piłce kopanej, napisałem, że nasza reprezentacja to bardzo przeciętna drużyna europejska (teraz jakieś dziwne statystyki wywindowały nas bardzo wysoko?). Za takie twierdzenie, dostałem "kilka kopów".

Obawiam się, że ten turniej to udowodni ... obym się mylił.

Niestety miałem rację. Szczerze podziwiam prawdziwych kibiców, którzy pozostaną z tą drużyną. Tym bardziej, że drużyny nie ma. Prawdziwa statystyka zakwalifikuje nas w szczycie najsłabszych zespołów tej imprezy. Dla mnie, oczywistą oczywistością było to, że w ogóle zakwalifikowaliśmy się do Moskwy - to sukces. Mażę tylko o jednym ...niech propaganda medialna, przestanie nam wciskać kit, że jest to nasza dyscyplina narodowa bo służy to tylko jednemu-wyciskaniu kasy. Nie jestem przeciw naszym chłopakom, którzy najlepiej wypadają w reklamach (choć Glik w reklamie dezodorantu, nie potrafi nawet wcelować sobie "strumieniem zapachu" pod pachę)ale powinni zostać sprowadzeni na ziemię...jak praca taka płaca. Nie napiszę, że jesteśmy w "dupie za murzynami" bo właściwie każda afrykańska drużyna przebijała nas, w każdym nawet tym podstawowym elemencie.

PS w obstawianiu wyniku byłem chyba najbliżej? niestety

Edytowane przez BOB1
  • Like 2

Nie martwcie się - już za dwa tygodnie startuje Tour de France na którym w orłem na klacie pojedzie dzisiejszy świerzoupieczony mistrz polski Michał Kwiatkowski - tam takiej wpadki pewnie nie będzie.

Michał to tam do "roboty" jedzie, w górach nie podoba to nie kolarz na duże tury, w TDF trzymam kciuki za Rafała Majke i na płaskich za Petera Sagana

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka