Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Nota bene zaraz oba posty zostaną "wycięte" bo to przecież POLITYKA... ;) :D

mówisz i masz ;)

No proszę, nie przypuszczałem że jestem prorokiem... ;)  :lol:  :lol:  :lol:

Chyba już wracają.

comment_0ODktd5qyjAIAi6bFL2lk7UNMAbk2jJE

Też do "wycięcia"? bo przecież Pan Rewiński był niegdyś posłem z listy "Partii Piwa"... ;)  :lol:  :lol: :lol:  

PPPP ???? Dla odmiany w 3 Programie PR w Powtorce z rozrywki przewijala sie PPP...Polska Partia Protestujaca, protestuje zawsze do konca, w swych protestach nieustajaca, pe pe pe! ????

Ja tez protestuje do konca. Przeciwko chalturnikom!

Edytowane przez coloumb

Z występu chałturników możemy być zadowoleni z jednego powodu. Możemy ocenić go według kryteriów czysto sportowych. A to już jest coś. Inaczej twierdzi chyba tylko Dariusz Szpakowski, ale on dla osób znających się na piłce chyba już od dawna nie jest autorytetem. Co do innych drużyn i ich występu, wciąż wałkowany jest udział osób trzecich. Poniedziałek i wtorek przyniosły apogeum dyskusji na ten temat. Nic dziwnego. Kibic oglądający mecz oczekuje, że sędzia będzie bardziej suflerem niż pierwszoplanowym aktorem. Dopóki temat sędziowania nie znika chociażby z tego wątku, trudno będzie dopingować tę czy ową drużynę. Bo co to za rozrywka, mieć świadomość, że w każdej chwili możesz być zrobiony w balona? VAR tak naprawdę przyniósł odwrotny skutek. Miał uwiarygodnić sędziowanie jako uczciwe. Tymczasem stał się handicapem dla uczestników, którzy w światowej piłce więcej znaczą. Może została nam tylko rozrywka w chodzenie do STS-u?