przemow Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A Francja-Dania ? Mamy 26 miejsce he heCzyli tacy ostatni nie jesteśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Belgia prowadzi 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A ja jestem za Chorwatami. Mają niezłą pake. Szczególnie para Modric-Rakitic pokazują klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Na weszło.pl faworyzują...Urugwaj. I podali całkiem ciekawy argument. Doskonała obrona zbilansowana z silnym atakiem. Ciekawe. Występ Polaków skomentowali słowami: bardzo państwa przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No nie można zaprzeczyć Cavani-Wampir robią robotę. Tak samo Godin ogarnia obronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Na weszło.pl faworyzują...Urugwaj. I podali całkiem ciekawy argument. Doskonała obrona zbilansowana z silnym atakiem. Ciekawe. Występ Polaków skomentowali słowami: bardzo państwa przepraszamy. Urusi moga jeszcze namieszac, jak dobrze wejda w mecze. Portugalie powinni polknac. Anglia - Belgia, mecz ktorego nikt nie chce wygrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Końcówka może być "ciekawa". Angole wytną trzy razy Belgów i wskoczą do pożądanej ćwiartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 No proszę. I Belgia się odważyła. Muszą się czuć bardzo mocni. Brazylia, Francja...Chyba, że będziemy świadkami kolejnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Do tej pory jestem w szokuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Elyminacje skończoneCzas na Turniej \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Najgorszy mecz, jaki oglądałem na tych mistrzostwach.Ciężko coś sensownego napisać, strasznie źle graliśmy. Senegal nie dużo lepiej, wystarczyło.Długo brak zaangażowania, wolniejsi do każdej piłki, połowa zawodników wyglądała, jakby się bała. Drugi gol pięknie oddał postawę naszej drużyny. Krychowiak byle gdzie, Bednarek nie wiadomo czemu odpuścił (a miał najbliżej do piłki), a Szczęsny jak zwykle niepotrzebnie wybiegł. Co dalej? Z taką grą to Kolumbii nie przejdziemy. Z taką jak na Euro w meczu z Portugalią w 1 połowie - damy radę. Jakbym miał postawić pieniądze.W niedziele raczej przegramy, w ostatnim wygramy kończąc na ostatnim miejscu z trzema punktami.Kolumbia wygra 2 mecze. Remis Japonii z Senegalem. Strasznie szkoda, nie tego się spodziewaliśmy.Wszystko trafiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Robert Lewandowski mówi: "Z Japonią pokazaliśmy, że umiemy grać w piłkę". "Wiadomo, że jako ofensywny zawodnik chciałbym, żebyśmy jeszcze zaatakowali, ale mieliśmy wynik" (o ostatnich 8 minutach meczu). " Cieszę się, że wygraliśmy. Drużyna zrobiła swoje". Wojciech Kowalczyk mówi: "Mecz z Japonią był najgorszym w wykonaniu tej drużyny na mistrzostwach, a ostatnie 8 minut było żenujące " "Pojechałbym na Okęcie, ale mnie nie przepuszczą....miałbym ze sobą kamienie". Słowo do Roberta Lewandowskiego: odpruj, proszę to co masz przyszyte na koszulce. Przyszyj w to miejsce logo PZPN-u, zdjęcie małżonki albo Order Uśmiechu. Poproście z trenerem i prezesem, żeby przed meczami puszczali wam z taśmy Rodowicz, Krawczyka ,Łazukę lub jakiś inny fajny kawałek. Nie występujcie w strojach biało-czerwonych, bo to się Polakom kojarzy. Przeczytaj artykuł o kibicach Sportingu Lizbona w kontekście tego co powiedział Kowalczyk. Brak w twojej długiej wypowiedzi jednego słowa. Przepraszam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 A że niby za co ma przepraszać ? Że jego koledzy z drużyny to banda biednych zakompleksionych nieudaczników Sam Lewandowski meczu nie wygra A jak reszcie się nie chciało to sam miał zapier...ć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 ..... Sam Lewandowski meczu nie wygra A jak reszcie się nie chciało to sam miał zapier...ć ?A powinien, powinien. Jako kapitan i kandydat do roli gwiazdy powinien dać przykład jak powinno się zapier...ać. Chyba że nie mógł, albo i jemu się nie chciało ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Występ Polaków na MŚ 2018 w dwóch słowach... https://www.youtube.com/watch?v=PwoUM9lgKKg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 A że niby za co ma przepraszać ? Że jego koledzy z drużyny to banda biednych zakompleksionych nieudaczników Sam Lewandowski meczu nie wygra A jak reszcie się nie chciało to sam miał zapier...ć ?Nie pozostaje mi nic innego jak samemu przeprosić Ciebie i Roberta. Muszę udać się do lekarza od oczu, bo przez 270 minut nie zauważyłem jak nasz kapitan ciągnie drużynę i wykazując zaangażowanie zostawia serce na murawie. Przepraszam też, że w niewłaściwy sposób odczytałem słowa naszego wybitnego piłkarza. Wszak drużyna jest młoda i perspektywiczna, możemy być pewni, że po tym co zobaczyliśmy przysporzy nam w następnej dekadzie wielu radości i wzruszeń. Szczególnie gdy trenerem jest charyzmatyczny taktyk i mąż opatrznościowy, który poprowadził nasze Orły do jakże przekonującego zwycięstwa z zawsze groźną Litwą. Przepraszam Prezesa Bońka i dziękuję, że zwrócił uwagę tym którzy po dwóch pierwszych meczach bezczelnie krytykowali naszych chłopców. Przecież w meczu z Japonią pokazali lwi pazur ucierając nosa najbardziej zagorzałym malkontentom. Końcówka tego meczu zapisze się w historii futbolu jako przykład walki do końca i pokazania rywalowi gdzie raki zimują. Przepraszam jeszcze raz i proszę o pokutę i wybaczenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Nie pozostaje mi nic innego jak samemu przeprosić Ciebie i Roberta. Muszę udać się do lekarza od oczu, bo przez 270 minut nie zauważyłem jak nasz kapitan ciągnie drużynę i wykazując zaangażowanie zostawia serce na murawie. Przepraszam też, że w niewłaściwy sposób odczytałem słowa naszego wybitnego piłkarza. Wszak drużyna jest młoda i perspektywiczna, możemy być pewni, że po tym co zobaczyliśmy przysporzy nam w następnej dekadzie wielu radości i wzruszeń. Szczególnie gdy trenerem jest charyzmatyczny taktyk i mąż opatrznościowy, który poprowadził nasze Orły do jakże przekonującego zwycięstwa z zawsze groźną Litwą. Przepraszam Prezesa Bońka i dziękuję, że zwrócił uwagę tym którzy po dwóch pierwszych meczach bezczelnie krytykowali naszych chłopców. Przecież w meczu z Japonią pokazali lwi pazur ucierając nosa najbardziej zagorzałym malkontentom. Końcówka tego meczu zapisze się w historii futbolu jako przykład walki do końca i pokazania rywalowi gdzie raki zimują. Przepraszam jeszcze raz i proszę o pokutę i wybaczenie. Wybaczam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja chciałem tylko przypomnieć ,że we wszystkich ważnych imprezach Pan... Lewandowski strzelił tylko dwie bramki.... , ogólnie to zawsze była wina tych co nie podawali , tych co śmieli bronić no i tego idioty bramkarza a tak po za tym to grał super a inni to lebiegi co tylko symulują grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Wracamy w komplecie, ponieważ sędzia Marciniak również pakuje manatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja chciałem tylko przypomnieć ,że we wszystkich ważnych imprezach Pan... Lewandowski strzelił tylko dwie bramki.... , ogólnie to zawsze była wina tych co nie podawali , tych co śmieli bronić no i tego idioty bramkarza a tak po za tym to grał super a inni to lebiegi co tylko symulują grę A ile mial 100 procentowych sytuacji do strzelenia bramek Eliminacyje mecze to nie były ważne tylko o pietruszkę dlatego zostal królem strzelców tak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Eliminacje to nie impreza. Niestety, statystyki Lewego sa kosmicznie fatalne, trudno to zrozumiec ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Tu chyba bardziej przemawia zazdrość przez niektórych. Lewy dorobił się ok 396 mln i to niektórych boli bardzo :-)Widać za to olewanie i nieudacznictwo mu płacili i płacą :-))))) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) A jeszcze zapomniałem o super bramkarzu koledze naszego "snajpera" niejakim Szczęsnym na 6 strzałów oddanych w światło naszej bramki obronił.... JEDEN !!! w pięciu pozostałych przypadkach wyjmował piłkę z siatki nasz Pan trener upodobał sobie kilku zawodników których poziom gry zmniejsza się odwrotnie proporcjonalnie do wieku i takie potem mamy skutkiNo jak ktoś traktuje sport tylko przez pryzmat kasy to takie są tego skutki.... kolego Przemku Edytowane 29 Czerwca 2018 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Przemek, że tak trochę starszawo to ujmę: w dzisiejszych czasach wykreować i wrzucić na piedestał da się prawie wszystko oczywiście nic nie ujmując nikomu ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi