Gość mikolaj Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Tak czy siak, przegrywali że aż wstyd, jak wygrali jeszcze większy wstyd. Dobrze, że już wrócili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Przemku, poruszyłeś dwie ciekawe kwestie. Facet, który zarobił na grze w dwóch niemieckich klubach sporo forsy zostaje powołany do reprezentowania swojego kraju. Oczekiwania wobec niego są bardzo duże, bo wykazał się w Niemczech umiejętnościami, które dają nadzieję na sukces całego zespołu. To samo dotyczy reszty piłkarzy. Jadą na mundial. Grają totalną padakę. I ten gość, który w klubie gra dobrze, a tu równał do najgorszych, wychodzi i wyciąga z występu zespołu pozytywne wnioski. I jeszcze przysrywa kolegom, bo mu nie podawali. Może po meczu z Senegalem trzeba było być z kolegami, a nie odgrywać szopkę z żoną. Jeśli ktoś uważa, że rehabilitacją za występ na MŚ było strzelenie gola Japonii to gratuluję samopoczucia. Ja zapamiętam ostatnie osiem minut. I tekst: daliśmy z siebie wszystko przez pełne 90 minut. I druga sprawa. Zazdrość. Trzeba być delikatnie mówiąc nieskomplikowanym, żeby zazdrościć drugiemu tego, że jest zamożnym piłkarzem, choć okazał się mizernym człowiekiem. Naprawdę znalazłeś na tym forum aż takich prostaków? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Czekaj bo czegoś nie rozumiem Twierdzisz że jest mizernym człowiekiem i jednocześnie piszesz że odstawial szopke z żoną Czyli co ?rodzina dla Ciebie (a w Lewego przypadku żona) nie ma żadnego znaczenia tak ? Poj...ał bym kolegów tak samo jak on Co do gry i strzelania bramek w Niemczech ... tam grają cala drużyną A on jako napastnik jest od "przyłożenia nogi" A do obrony i prowadzenia gry to mają innych równie dobrych zawodników jak on A w Polskiej reprezentacji niestety nie ma równej drużyny ani zmienników I niestety to jest ból Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Jożin z bażin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Właśnie o to chodzi. "Szopka z żoną"?Polaków i ta żona bardzo boli....i na nią też wiadra pomyj wylewają...czemu?Wszyscy zapomnieli że to mistrzyni świata i zrobili z niej głupią WAGs...bo ma więcej niż inni.... @Slaweknikt wrzuć i mnie na piedestał skoro to takie proste.... Ps. Na Pudzianowskiego też ludzie pluli....a jednak chłopak dalej robi swoje i rozwija się finansowo nie tylko dzięki KSW... CR7 też zdarzało się nie strzelać. Jego też z blotem mieszali.....i dalej niebotyczne pieniądze kasuje.Można się jeż do tego przyzwyczaić że jak jest dobrze to na rękach noszą a jak gorzej to mieszają z błotem... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Przemku, poruszyłeś dwie ciekawe kwestie. Facet, który zarobił na grze w dwóch niemieckich klubach sporo forsy zostaje powołany do reprezentowania swojego kraju. Oczekiwania wobec niego są bardzo duże, bo wykazał się w Niemczech umiejętnościami, które dają nadzieję na sukces całego zespołu. To samo dotyczy reszty piłkarzy. Jadą na mundial. Grają totalną padakę. I ten gość, który w klubie gra dobrze, a tu równał do najgorszych, wychodzi i wyciąga z występu zespołu pozytywne wnioski. I jeszcze przysrywa kolegom, bo mu nie podawali. Może po meczu z Senegalem trzeba było być z kolegami, a nie odgrywać szopkę z żoną. Jeśli ktoś uważa, że rehabilitacją za występ na MŚ było strzelenie gola Japonii to gratuluję samopoczucia. Ja zapamiętam ostatnie osiem minut. I tekst: daliśmy z siebie wszystko przez pełne 90 minut. I druga sprawa. Zazdrość. Trzeba być delikatnie mówiąc nieskomplikowanym, żeby zazdrościć drugiemu tego, że jest zamożnym piłkarzem, choć okazał się mizernym człowiekiem. Naprawdę znalazłeś na tym forum aż takich prostaków?Znasz gościa osobiście skoro twierdzisz że jest mizernym człowiekiem? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) A jeszcze zapomniałem o super bramkarzu koledze naszego "snajpera" niejakim Szczęsnym na 6 strzałów oddanych w światło naszej bramki obronił.... JEDEN !!! w pięciu pozostałych przypadkach wyjmował piłkę z siatki nasz Pan trener upodobał sobie kilku zawodników których poziom gry zmniejsza się odwrotnie proporcjonalnie do wieku i takie potem mamy skutkiNo jak ktoś traktuje sport tylko przez pryzmat kasy to takie są tego skutki.... kolego PrzemkuSzczęsnego bronić nie mam zamiaru. Podziel sobie tą kase jaką dostaną na cały sztab .Taką kase jaką dostanie Lewy za te mistrzostwa to ma za jeden mecz w Bayernie....ale pojechał dla kasy.... he he dobre :-)Ba...postaw Ronaldo w naszej reprezentacji to usiądzie i będzie płakał że żadnej piłki nie dostał albo focha strzeli i z boiska zejdzie. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez przemo_w 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Przemek wykładasz parę złotych i jesteś na ustach wielu ???? Tak, mając odpowiednie środki i powiedzmy dwa lata zrobię z Ciebie gwiazdę tabloidów. Tak jak np. zrobiono to z niejaką Natalią co moim zdaniem było testem na "maluczkich" jak daleko i co można wykreować. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Pisałem wcześniej żeby poczytać sobie posty z początku tematu. Osoby które już wtedy pluły na reprezentacje mimo iż wygrywali robią to nadal.Poległem. Szkoda mojego czasu kopanie się z koniem bo co by się nue działo dla nich i tak bedzie źle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 No ale co sie takiego dzieje, zeby nie mowic, ze jest zle? Wycieczki osobiste i nazywanie kogos takim czy innym to jedno, trudno tym sie nie oburzac, ale statystyki i tzw. obiektywne czy autentyczne fakty to inna para kaloszy...Lewy zagral fatalnie, druzyna zagrala fatalnie, selekcjoner fatalnie tym dyrygowal. Nie ma jednej pozytywnej rzeczy. Szok ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 ...a taki Nawałka to super gość. Czesze dwieście tysięcy miesięcznie. Maradona? Super! Ten to zarobił w życiu. O, jest i Putin. Najbogatszy człowiek w caaaałej Rosji. Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Jeśli będzie decyzja o zmianie selekcjonera to macie chłopaki szansę....chetnie ja będe później oceniał...Ps. Była taka reklama..."wszyscy jesteśmy Nawałkami" . To się naprawdę po raz kolejny dzieje :-))))) Edytowane 29 Czerwca 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Czyli wsio okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Kurcze. Czy ja gdzieś napisałem że wszystko jest ok?Jestem jak większość rozczarowany. Nie kryłem zdziwienia po naszych ostatnich 10 min na mundialu...Je... bym im taką karę za to że z podziwu by nie wyszli.Wg mnie to dzieje się coś w środku o czym nie wiemy i raczej wiedzieć nie będziemy. No chyba że któremuś się coś wymsknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Coloumb, nie widzę nic oburzającego w tym co napisałem o narodowym idolu. I nie muszę go znać osobiście. Chyba nie mam na to ochoty. Przeczytajcie uważnie to co powiedział po ostatnim meczu w imieniu swoim i drużyny jako jej kapitan. Niemcy na wyścigi przepraszali swoich kibiców. Marzyłbym, żeby Polacy tak zagrali, choć wynik jednakowo mizerny. Jeśli jedyną osobą przepraszającą za farsę z Japonią jest Fabiański...Wymiękam. I na koniec, myślę że w najbliższym czasie dowiemy się o polskim mundialu wielu rzeczy. Nieciekawych. Pazdan już coś bąkał. Przemku, przeczytaj wypowiedź trenera, zanim będziesz karał. "Zawodnicy zagrali końcówkę bardzo dobrze, stosując NISKI PRESSING". Bez komentarza. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Co by nie bylo, zostawmy na boku pieniadze i zony, bo to troche nieladnie tym sie zajmowac. Nic nam do kasy i wybranek pilkarzy. Tylko i az tyle. Co do tlumaczen, usprawiedliwien i w ogole postawy, to mam rownie negatywne zdanie. Zal sluchac. Piaskownica. Lewy nie sprostal ani jako napastnik, ani jako kapitan. Nawalka polegl jako strateg. Reszta druzyny, z nielicznymi wyjatkami, to rownie fatalny poziom. To jest rozpad i rozklad reprezentacji, nie ma co zbierac. W meczu o honor stracilismy honor wygrywajac. To jest gorzka pigula do polkniecia. Trzeba rozgonic towarzystwo i powoli budowac od nowa. Ci sa za slabi technicznie, fizycznie i mentalnie, to stracone, zepsute pokolenie ???? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Znasz gościa osobiście skoro twierdzisz że jest mizernym człowiekiem? Racja. Zwłaszcza, że nie wiemy np., ilu potrzebującym pomógł całkowicie bezinteresownie, bez rozgłosu. po meczu z Senegalem trzeba było być z kolegami, a nie odgrywać szopkę z żoną. Na tym basenie, z drineczkami? A może wcześniej w Arłamowie też, kiedy pili tylko po trzy piwa na głowę?https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/762911/mundial-2018-boniek-o-zabawie-kadrowiczow-wypili-po-trzy-piwa-i-co-sie-staloNie chodzi o to, by wypominać komuś każdą kroplę alkoholu (choć to trochę dziwne, że profesjonalni piłkarze nawet tuż przed Mundialem nie mogą się bez niego obejść), ale o czym taki facet jak Lewy - który ma wszystko rozpisane i zaplanowane w najdrobniejszym szczególe (każdy posiłek, drzemkę, regenerację itp.), który praktycznie co roku dzięki indywidualnym treningom dokłada do swojego warsztatu jakiś nowy element (rzuty karne, wolne itp.) - miałby rozmawiać z tymi polskimi kopaczami, którzy zadowalają się kontraktem w zachodnim klubie i samą bytnością w kadrze ?Lewy miał w każdym meczu po jednej okazji. Z Senegalem rzut wolny (strzelony dobrze, zasługa bramkarza, że obronił). Z Kolumbią i Japonią po jednej okazji sam na sam z bramkarzem (przy czym musiał od razu strzelać, bez przyjęcia). Fakt, w tych dwóch ostatnich sytuacjach mógł zachować się lepiej, akurat za to trudno go usprawiedliwiać.Ale mieszanie go z błotem za to, że nie zrobił więcej? Nie dostawał podań to cofał się do środka, angażował się w odbiór piłki, próbował rozgrywać. Żeby zrobić więcej, musiałby się chyba rozdwoić. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Krzysiek Rogalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Inne mecze ogladalismy, u mnie Lewy co chwila padal, tracil pilke, zle podawal ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Inne mecze ogladalismy, u mnie Lewy co chwila padal, tracil pilke, zle podawal A z iloma przeciwnikami walczył w tych pojedynkach i w jakich sektorach boiska? Co w tym czasie robili pozostali polscy piłkarze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zawsze tylko dwóch po bokach i trzeci doskakujący zza pleców odcinając podanie :-)Tyle kasy dostaje to powinien dać radę ha ha ha :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Co by nie bylo, zostawmy na boku pieniadze i zony, bo to troche nieladnie tym sie zajmowac. Nic nam do kasy i wybranek pilkarzy. Tylko i az tyle. Co do tlumaczen, usprawiedliwien i w ogole postawy, to mam rownie negatywne zdanie. Zal sluchac. Piaskownica. Lewy nie sprostal ani jako napastnik, ani jako kapitan. Nawalka polegl jako strateg. Reszta druzyny, z nielicznymi wyjatkami, to rownie fatalny poziom. To jest rozpad i rozklad reprezentacji, nie ma co zbierac. W meczu o honor stracilismy honor wygrywajac. To jest gorzka pigula do polkniecia. Trzeba rozgonic towarzystwo i powoli budowac od nowa. Ci sa za slabi technicznie, fizycznie i mentalnie, to stracone, zepsute pokolenie ????Chyba za mocno powiedziane... Rozgonić mówisz... A jest tam przecież grupa, która chce grać z orłem na piersi.Turniej nie wyszedł, więcej nawet, zakończony w tragikomicznym stylu. Ale to nie powód, żeby wszystkich piętnować.Znam się na piłce pewnie, jak 90% Polaków, może ciut bardziej. Ale nie mnie podejmować decyzje, są mądrzejsi, bardziej kompetentni. Zauważ, że podobne sytuację były ostatnio i w siatkówce i w ręcznej. Voleyball zdaje się idzie w dobrym kierunku, ale po mś w tym roku, w zależności od wyniku, jestem przekonany, że wiele się nasłucham... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Hiszpanie sa ciency, dali 3 gole strzelic jednemu takiemu nielubianemu. A wystarczylo kryc jak Senegalczycy, Kolumbijczycy i Japonczycy. Maja sie od kogo uczyc, patalachy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Portugalia ma mimo wszystko odrobinę lepszą drugą linię niż Polska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Panowie nie chodzi o kasę i wytykanie błędów. Dla mnie chodzi o zaangażowanie zwlaszcza podczas reprezentowania kraju. Tylko tyle i aż tyle. Pewnie juz to ktos napisał, ale gdyby przegrane mecze były w walce z trawą w zębach nikt nic krytycznego by nie napisał. Hough ☺ A tak mamy to co mamy i czytamy i nie tylko na jb. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Zawsze tylko dwóch po bokach i trzeci doskakujący zza pleców odcinając podanie :-)Tyle kasy dostaje to powinien dać radę ha ha ha :-)Ty masz jakąś obsesję na punkcie kasy ? to chyba jednak Ty mu strasznie jej zazdrościsz tu prawie w każdym poście o niej piszesz. co to kogo obchodzi ile zarabiają ile dostali czy ile dostaną , nie ma to znaczenia , na MŚ zagrali słabo i tyle , w kadrze nie ma dobrej atmosfery i to widać i na boisku i poza nim Edytowane 29 Czerwca 2018 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ciekawe co jeszcze wymyślisz? To ja im wytkałem że dla kasy grają?To była ironia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi