BOB1 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Na całe szczęście już jutro zaczynają grać Ci, którzy grają ... będę nowe tematy do dyskusji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Można faktycznie Lewego winić, ale z drugiej strony który z nich pokazał że chce, że jest w formie. Żaden z nich się nie wyróżniał. Kompletnie żaden. A Lewy jaki jest taki jest. Dla mnie jeden z najlepszych w Polskiej piłce i tych że starych dziejów szanuję i Lewego również. Tak po prawdzie Panowie gdzie byśmy byli gdyby nie jego bramki z eliminacji i do euro i do mś. No kurczę nigdzie byśmy nie jechali. Żaden z naszych pilkarzy w ostatnich latach nie walił bramek tyle ile zrobił to Lewy czy to w bundeslidze, czy to w LM. Realowi puknal 4 potem puknal 5 w 10 minut. Nie jedzmy po gościu który nas tak naprawdę wprowadził na te mistrzostwa. I nie porównujemy ludzi którzy byli młodsi, którzy byli przede wszystkim w formie, którzy grali w klubach, nie mieli kontuzji. Byli w gazie na euro. Tu tego nie było, więc z czego ma się wziąć wynik? Nazwiska nie grają trzeba zapierd..c a w tych meczach nasi piłkarze po prostu nie mieli siły,slaba kondycja lub może te treningi były dla nich za mocne i dostali za mocno w dupe. Żeby oceniać kogoś to chociaż trochę wypadałoby mieć szacunek do pilkarza,czlowieka tym bardziej samemu nic nie osiągając w piłce. Krytykować można, ale z umiarem a nie obwiniać go jakby to on przegrał ten cały mundial Edytowane 29 Czerwca 2018 przez bartosz311287 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Szczęsnego bronić nie mam zamiaru.Podziel sobie tą kase jaką dostaną na cały sztab .Taką kase jaką dostanie Lewy za te mistrzostwa to ma za jeden mecz w Bayernie....ale pojechał dla kasy.... he he dobre :-)Ba...postaw Ronaldo w naszej reprezentacji to usiądzie i będzie płakał że żadnej piłki nie dostał albo focha strzeli i z boiska zejdzie.kogo ty chcesz porownywac ?Lewandowskiego do Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Rozumiesz co czytasz czy nie?Gdzie tam masz porównanie?Wstawienie zawodnika "wyższej klasy" w nasze szeregi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Usłyszałem mądre zdanie. Jak ktoś krytykuje i wytyka błędy po słabym występie od razu zostaje zaatakowany i wszyscy wokół się obrażają. Może boli to, że włożyło się serce i ściskało kciuki za projekt, którego teraz można się jedynie wstydzić. Czy po takim występie, który był kompromitacją i najgorszym występem polskiej kadry w imprezie mistrzowskiej, krytyka jest czymś złym, czy wręcz pożądanym. Czy mamy dalej pieścić się naszymi pupilami, czy walnąć pięścią w stół i powiedzieć: ostatni raz przechodzi taka chałtura. Jeśli Nawałka mówi dwa tygodnie temu, że Krychowiak jest w życiowej formie to może jest ktoś inny o tym nazwisku, bo nie mógł mówić o tym snującym się cieniu piłkarza. Jeśli Nawałka mówi, że nie było szans na wyjście z tej grupy, to przypominam, że wyszła z niej Japonia, a grupa była najłatwiejsza. Dwa tygodnie temu na myśl o Japonii na twarze polskich kibiców spływał ironiczny uśmiech. Chyba słusznie i Belgia powinna to zweryfikować. Jednak my okazaliśmy się dużo gorsi. Zakochaliśmy się nie w umiejętnościach i aktualnej formie naszych piłkarzy tylko w ich nazwiskach. I dalej kibice szukają rozpaczliwie potwierdzenia, że to wypadek przy pracy, że teraz musi być tylko lepiej, że...Nie będzie dopóki kibice zamiast budować pomniki niezależnie od wyniku, nie zaczną się zdecydowanie domagać zaangażowania i tego, że z orzełkiem na piersi trzeba wypaść godnie. To przywilej i honor, ale coś za coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Co Ty, za przeproszeniem pierdo... sz?Kibice powinni się zdecydowanie domagać? Czego i od kogo? Ty myślisz, że ktoś w PZPNie będzie słuchał Ciebie czy innych kibiców? Oni mają tak samo wyjebane na kibiców ja PZW na wędkarzy, czy rząd (każdy jeden) na obywateli. Liczy się kasa i nic więcej. Co by się nie działo kibice i tak będą. Wkurwieni, narzekający ale będą. I kupią bilety na kolejny mecz i siądą przed tv co by reklamy obejrzeć, przed i po przerywniku w postaci meczu.A czepiać się Lewandowskiego, że sam nie wygrał meczy ... żenujące. A już pisać o najlepszym piłkarzu, jakiego kiedykolwiek mieliśmy, że to mierny człowiek to trzeba mieć coś nie w porządku pod kopułą... Facet poświęcił się i podporządkował całe życie dla piłki nożnej. Osiągnął więcej niż jakikolwiek polski fudbolista w historii, a tu po nieudanym turnieju od miernot go wyzywają. Bo wymagania, co do niego mieli takie, że mistrzostwo sam powinien zdobyć.Ja rozumiem być rozczarowanym, ba nawet wkurwionym żenującą postawą naszej kadry. Ale żeby takie brednie zaraz wypisywać???Ja mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie teraz na głupi pomysł zwalniania Nawałki, albo że on sam zrezygnuje... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Artech 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Idealnie w punkt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Arturze, dziękuję za komentarz i pozwolę sobie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Co Ty, za przeproszeniem pierdół... sz?Kibice powinni się zdecydowanie domagać? Czego i od kogo? Ty myślisz, że ktoś w PZPNie będzie słuchał Ciebie czy innych kibiców? Oni mają tak samo wyjebane na kibiców ja PZW na wędkarzy, czy rząd (każdy jeden) na obywateli. Liczy się kasa i nic więcej. Co by się nie działo kibice i tak będą. Wkurwieni, narzekający ale będą. I kupią bilety na kolejny mecz i siądą przed tv co by reklamy obejrzeć, przed i po przerywniku w postaci meczu.A czepiać się Lewandowskiego, że sam nie wygrał meczy ... żenujące. A już pisać o najlepszym piłkarzu, jakiego kiedykolwiek mieliśmy, że to mierny człowiek to trzeba mieć coś nie w porządku pod kopułą... Facet poświęcił się i podporządkował całe życie dla piłki nożnej. Osiągnął więcej niż jakikolwiek polski fudbolista w historii, a tu po nieudanym turnieju od miernot go wyzywają. Bo wymagania, co do niego mieli takie, że mistrzostwo sam powinien zdobyć.Ja rozumiem być rozczarowanym, ba nawet wkurwionym żenującą postawą naszej kadry. Ale żeby takie brednie zaraz wypisywać???Ja mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie teraz na głupi pomysł zwalniania Nawałki, albo że on sam zrezygnuje...Masz rację ... Problem jest taki że oni czyt. zawodnicy nie chcą grać z Lewandowskim Jest to smutne ale prawdziwe. Zazdroszczą mu sławy umiejętności i kasy.Może nawet celowo to zrobili co niektórzy żeby jego wartość spadła i żeby nikt go nigdzie nie chciał.Lewy się wyłamał w Arlamowie i nie "walczył" przy "piwku"co moglo się też kolegom z druzyny nie spodobać. Niestety to było widać że nie wszyscy chcieli z nim grać.Moze mu chcieli pokazać że bez nich sam nic nie zrobi Nie wiem ale na pewno jest tam jakieś drugie dno ... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Jożin z bażin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Co Ty, za przeproszeniem pierdo... sz?Kibice powinni się zdecydowanie domagać? Czego i od kogo? Ty myślisz, że ktoś w PZPNie będzie słuchał Ciebie czy innych kibiców? Oni mają tak samo wyjebane na kibiców ja PZW na wędkarzy, czy rząd (każdy jeden) na obywateli. Liczy się kasa i nic więcej. Co by się nie działo kibice i tak będą. Wkurwieni, narzekający ale będą. I kupią bilety na kolejny mecz i siądą przed tv co by reklamy obejrzeć, przed i po przerywniku w postaci meczu.A czepiać się Lewandowskiego, że sam nie wygrał meczy ... żenujące.A już pisać o najlepszym piłkarzu, jakiego kiedykolwiek mieliśmy, że to mierny człowiek to trzeba mieć coś nie w porządku pod kopułą... Facet poświęcił się i podporządkował całe życie dla piłki nożnej. Osiągnął więcej niż jakikolwiek polski fudbolista w historii, a tu po nieudanym turnieju od miernot go wyzywają. Bo wymagania, co do niego mieli takie, że mistrzostwo sam powinien zdobyć.Ja rozumiem być rozczarowanym, ba nawet wkurwionym żenującą postawą naszej kadry. Ale żeby takie brednie zaraz wypisywać???Ja mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie teraz na głupi pomysł zwalniania Nawałki, albo że on sam zrezygnuje...Witam. Może Kolega przypomni mi ile to piłkarz Lewandowski osiągnął więcej od inny!? Ile razy z drużyną był na podium MŚ ?Ile razy z drużyną był na podium ME? Ile razy z drużyną był na podium Olimpijskim? Ile razy wygrał LM z drużyną klubową? Ile złotych piłek i butów ma te obiecujący młody piłkarz? Kiedy był królem strzelców MŚ, ME ? Pytam co Ty pier....isz że to najlepszy polski piłkarz!?!?!?? Byli lepsi ! Dużo lepsi !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam. Może Kolega przypomni mi ile to piłkarz Lewandowski osiągnął więcej od inny!? Ile razy z drużyną był na podium MŚ ?Ile razy z drużyną był na podium ME? Ile razy z drużyną był na podium Olimpijskim? Ile razy wygrał LM z drużyną klubową? Ile złotych piłek i butów ma te obiecujący młody piłkarz? Kiedy był królem strzelców MŚ, ME ? Pytam co Ty pier....isz że to najlepszy polski piłkarz!?!?!?? Byli lepsi ! Dużo lepsi !!! Pozdrawiam.Bo Nie ma z kim...Sam nie da rady .Do wygrywania trzeba zespołu.Z Bayernu też nie przez przypadek chce odejść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Na jego miejscu popier...ił bym granie w reprezentacji.Ciekawe co wtedy osiągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Bo Nie ma z kim...Sam nie da rady .Do wygrywania trzeba zespołu.Z Bayernu też nie przez przypadek chce odejść ...No tak. Biedny . Ale Bayern bez niego jakoś dawał radę? Coś tam sobie wygrał ten Bayern? To gdzie ma ta nasza gwiazda zagrać by coś wygrać? Jak obecny klub jest za cienki ? A i w Bayernie też nie ma z kim grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 No tak. Biedny . Ale Bayern bez niego jakoś dawał radę? Coś tam sobie wygrał ten Bayern? To gdzie ma ta nasza gwiazda zagrać by coś wygrać? Jak obecny klub jest za cienki ? A i w Bayernie też nie ma z kim grać?Załóż trampki i graj w reprezentacji Na pewno będziesz mistrzem świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Załóż trampki i graj w reprezentacjiNa pewno będziesz mistrzem świataCzego Kolega nie rozumiał? Piszemy o mnie ? Czy Naszym młodym obiecującym piłkarzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Witam. Może Kolega przypomni mi ile to piłkarz Lewandowski osiągnął więcej od inny!? Ile razy z drużyną był na podium MŚ ?Ile razy z drużyną był na podium ME? Ile razy z drużyną był na podium Olimpijskim? Ile razy wygrał LM z drużyną klubową? Ile złotych piłek i butów ma te obiecujący młody piłkarz? Kiedy był królem strzelców MŚ, ME ? Pytam co Ty pier....isz że to najlepszy polski piłkarz!?!?!?? Byli lepsi ! Dużo lepsi !!! Pozdrawiam.Który to niby polski piłkarz osiągnął więcej niż Lewandowski? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Co Ty, za przeproszeniem pierdo... sz?Kibice powinni się zdecydowanie domagać? Czego i od kogo? Ty myślisz, że ktoś w PZPNie będzie słuchał Ciebie czy innych kibiców? Oni mają tak samo wyjebane na kibiców ja PZW na wędkarzy, czy rząd (każdy jeden) na obywateli. Liczy się kasa i nic więcej. Co by się nie działo kibice i tak będą. Wkurwieni, narzekający ale będą. I kupią bilety na kolejny mecz i siądą przed tv co by reklamy obejrzeć, przed i po przerywniku w postaci meczu.A czepiać się Lewandowskiego, że sam nie wygrał meczy ... żenujące.A już pisać o najlepszym piłkarzu, jakiego kiedykolwiek mieliśmy, że to mierny człowiek to trzeba mieć coś nie w porządku pod kopułą... Facet poświęcił się i podporządkował całe życie dla piłki nożnej. Osiągnął więcej niż jakikolwiek polski fudbolista w historii, a tu po nieudanym turnieju od miernot go wyzywają. Bo wymagania, co do niego mieli takie, że mistrzostwo sam powinien zdobyć.Ja rozumiem być rozczarowanym, ba nawet wkurwionym żenującą postawą naszej kadry. Ale żeby takie brednie zaraz wypisywać???Ja mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie teraz na głupi pomysł zwalniania Nawałki, albo że on sam zrezygnuje...co Ty gadasz PZW porównujesz do PZPN ?! tego Bońka żywcem zeżrą jak nie będzie zgody z kibicami. Zmienią go momentalnie, tu jest zgoda potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Który to niby polski piłkarz osiągnął więcej niż Lewandowski?Finansowo żaden!!!! Reszta Wikipedia. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kto dzis wygra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kto dzis wygra?Urugwaj 2:0Francja 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kto dzis wygra?Myślę że Francja i Urugwaj. Ale ??? To piłka. I grają indiwiduliści ? Ale czy są najlepsi w swoich drużynach? Kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Urugwaj 2:0Francja 3:1I tu się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Portugalia i Francja wygrają swoje mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 I tu się zgadzamy Dobrze że przynajmiej tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Polscy kibice cały czas żewnie wzdychają do K. Górskiego i jego kadry. Oczywiście to była świetna drużyna... Ale to było 40 lat temu! Nie wiem czy to tylko przypadłość Polaków, ale my uwielbiamy siąść i narzekać „panie a kiedyś to byłooo...” Było i się zmyło i trzeba żyć tu i teraz.Pewnie że na tych mistrzostwach dali dupy i zespół praktycznie nie istniał, ale ostatnie eliminacje do ME i sam turniej dały emocje kibicom. Eliminacje do MŚ również. Na turnieju niestety coś nie pykło, co to było i tak się pewnie nie dowiemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi