rrthc Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak wytrzymają kondycyjnie to odeślą Portugalie do domu. I tego im życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Qfffa ten boski 7 to nuech se stringi założy do tych rzutów wolnych..chyba coś mu się już odkleja od tej sławy pod sufitem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jakiś te CR7 marniawy dzisiaj , a z tymi podniesionymi nogawkami to trzeba mieć w głowie słomę. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hihihi pikne udka przeca ma, to się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Pewnie takie jak 90% zawodowych piłkarzy po przebiegnięciu paru kilometrów [emoji848]. Ale żebym kiedykolwiek w meczu widzial takie pajacowanie[emoji53]Hihihi pikne udka przeca ma, to się chwaliWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Tym razem za Urugwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hejtujecie tak dla zasady czy na prawdę nie rozumiecie dlaczego podciągnął nogawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hejtujecie tak dla zasady czy na prawdę nie rozumiecie dlaczego podciągnął nogawki?Podpowiedz. Mieli się przestraszyć czy na zdjęciach dobrze wyglądać? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jajca sobie odparzył i klimę włączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Podpowiedz. Mieli się przestraszyć czy na zdjęciach dobrze wyglądać? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaWidzę że chyba nie ma sensu. Z Twojej błyskotliwej wypowiedzi wnioskuje ze możesz nie zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hejtujecie tak dla zasady czy na prawdę nie rozumiecie dlaczego podciągnął nogawki?Ja nie hejtuje i mnie to nie przeszkadza ale dlaczego te nogawki do góry ?I nie mam nic do niego, jest jednym z lepszych na świecie. A to że czasami poudaje ? a który nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Powiem szczerze, że też nie wiem dlaczego????I nie hejtuje tylko mnie to śmieszy Edytowane 30 Czerwca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hejtujecie tak dla zasady czy na prawdę nie rozumiecie dlaczego podciągnął nogawki?Żeby się w nie nie zaplątać podczas strzału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Prosta sprawa a jak potrafi pokazać kto miał do czynienia ze sportem.Żeby nie zepsuć zabawy pytanie podpowiedz. Dlaczego niektórzy siatkarze podciągają rękawy przed zagrywką? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Troszkę słaba interpretacjia mojego w sarkastycznego wpisu. Na pewno grałeś więcej niż ja , a niepodważalnie jesteś ekspertem [emoji6]Widzę że chyba nie ma sensu. Z Twojej błyskotliwej wypowiedzi wnioskuje ze możesz nie zrozumiec.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 a niepodważalnie jesteś ekspertem [emoji6] Nie, ja po prostu rozumiem dlaczego to zrobił a Ty najnormalniej hejtujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Prosta sprawa a jak potrafi pokazać kto miał do czynienia ze sportem.Żeby nie zepsuć zabawy pytanie podpowiedz. Dlaczego niektórzy siatkarze podciągają rękawy przed zagrywką?Bo się przykleja do ciała , a kto tak robi z piłkarzy ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Żeby się w nie nie zaplątać podczas strzału ?no właśnie .Że dobrym piłkarzem jest to wszyscy wiedzą. Ale nogi odslaniac jak panienka w burdelu? Dla większej sprzedaży zdjęć? Rozumie marketing. Ale aż tak ? Mimo wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nie , po prostu żaden inny piłkarz tak nie robi. Teraz w necie będą zdjęcia wspaniałych nóg Ronaldo i tyle.Nie, ja po prostu rozumiem dlaczego to zrobił a Ty najnormalniej hejtujesz.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Hihi PepeCiekawe, czy Portugalia się teraz cofnie... Edytowane 30 Czerwca 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Prosta sprawa a jak potrafi pokazać kto miał do czynienia ze sportem.Żeby nie zepsuć zabawy pytanie podpowiedz. Dlaczego niektórzy siatkarze podciągają rękawy przed zagrywką?Złej baletnicy.. grałem trochę w siatkę i nigdy nie podciągłem rękawków..Trochę snobuje i wariuje i tyle IMOAle dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Brawo po raz drugi...Cavani. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez SpinDoktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cavani nie kombinuje i nie podwija nogawek [emoji23][emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 K..... Kontuzja Cavaniego , słabo dla Urugwaju. Oby nic groźnego. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Brawo Urugwaj, wieśniak jedzie do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi