Skocz do zawartości

Rosja.2018

coloumb

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podjął ryzyka. Byłby pod sporą presją i jakby sytuacja się powtórzyła władze, media, opinia publiczna zjedliby go...

Bardzo dobrze zrobił ze zrezygnował

Nowy trener dostanie kredyt zaufania wiec jak wtopimy kolejne mecze to nie będzie tragedii A w przypadku Nawałki ta niechęć ludzi była by nie do zniesienia

Jak dla mnie jeden z lepszych trenerow jaki był w naszej reprezentacji

Nie zapomnijmy że wygrał z Niemcami co się nikomu wcześniej nie udało

• Like 6

Piszemy o dopingu, czy o przemeczeniu i slabej wydolnosci. Bo jesli o tym drugim to trener powinien byc odpowiedzialny za zle przygotowanie fizyczne. 

A czym jest doping? W zależności jakie weźmiesz specyfiki możesz poprawić siłę, wydolność, wytrzymałość, dodatkowo jesteś mniej podatny na kontuzje, szybciej się regenerujesz, jak i szybciej dochodzisz do siebie po ewentualnej kontuzji itd..

Dodatkowo oczywiście przygotowanie fizyczne musi iść z tym w parze, ze wspomagaczami czy też bez...

Edytowane przez wilczybilet

Guzu

Napisano dziś, 12:21

Odchodzi Nawalka

Bedzie nowy SELEKCJONER

Oby mial z czego wybierac i madrze wybieral.

Euro w nowej formule juz niedlugo ...

Żadnego Euro w nowej formie nie będzie, od 2000 r ta sama bajka albo się nie zakwalifikują albo będzie trzy mecze w grupie potem powrót płacz i mówienie że następnym razem damy radę.

Żadnego Euro w nowej formie nie będzie, od 2000 r ta sama bajka albo się nie zakwalifikują albo będzie trzy mecze w grupie potem powrót płacz i mówienie że następnym razem damy radę.

No to wiesz więcej niż ja.

Zatrzymałem się na nowej formule Euro, turniej pierwszy raz rozgrywany w różnych państwach Europy.

Ale może to jest nieaktualne ?

Dzięki za wyjaśnienie

No niestety bardzo brzydki ten mecz, sędziego po meczu chyba będzie ręka bolała od podnoszenia tych kartek.

I coś mi się wydaje, że jeśli Anglicy strzelą bramkę na 2:0, to murawa zamieni się w jeden wielki ring.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2