przemow Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Mieliśmy podobno słabą grupę. A tu proszę.Gdybyśmy nawet wyznieśli się na wyżyny możliwości i tak marne szanse mieliśmy patrząc na to co się dzieje :-)))) Edytowane 3 Lipca 2018 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Mieliśmy podobno słabą grupę. A tu proszę.Gdybyśmy nawet wyznieśli się na wyżyny możliwości i tak marne szanse mieliśmy patrząc na to co się dzieje :-))))Pewnie macie rację panie Przemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ciekawe czy Anglicy przełamią złą passę rzutów karnych. [emoji33] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) To się narobiło :-)Ale jaja ....Stres i ciśnienie głowy im pewnie rozwala :-)Edit ... a jednak :-) Edytowane 3 Lipca 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 No i Albion gra dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) No to Angole grają dalej Mam nadzieje że Szwedzi im dołożą Edytowane 3 Lipca 2018 przez Jożin z bażin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Co to sie narobilo??? Anglicy nigdy karnych w mistrzostwach nie wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Bardzo dobre rzuty karne, wszyscy podchodzili do piłki pewni siebie, strzały też były pewne - przyjemnie się oglądało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Co to sie narobilo??? Anglicy nigdy karnych w mistrzostwach nie wygrali Może to jakiś znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Może to jakiś znak? Bob, jak oni by to wygrali to sie tutaj zyc nie bedzie dalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Tutaj się z Tomaszewskim zgodzę-są tylko karne źle strzelone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Znowu musiał byś emigrować?! ...Ojczyzna wzywa Spoko, nie dadzą rady! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Komplet ćwierćfinalistow jest .Jakoś tak mi się układa w pamięci, że właśnie 1/4 to najlepsze mecze na MŚ.Bardzo często No to może zabawa w typowanie ? FrancjaBrazyliaChorwacjaAnglia To moje typy Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 FrancjaBrazyliaChorwacjaSzwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 To ja obstawię odrazu mistrza - Francja. [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Guzu, idziesz na łatwiznę , pojechałeś faworytami. Mamy imprezę niespodzianek. Przekornie, choć mam przekonanie, że wszystko nie wejdzie: Urugwaj (ze zdrowym Cavanim, bo Atletico Madryt nie jest najmocniejsze, ale zawsze może wykręcić numer najlepszym), Brazylia (bo Belgia musi zapłacić za wpakowanie się w tę ćwiartkę), Rosja (bo gospodarz chciałby mieć przywilej grania do końca turnieju, nawet jeśli skończy czwarty), Szwecja (bo grają brzydko, mają szczęście i nikt ich nie bierze pod uwagę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 A czas pokaże i jeszcze możemy się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 FrancjaBrazyliaChorwacjaRosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) FrancjaBrazyliaChorwacjaRosjaTo żeś teraz pojechał Chorwacja i Rosja ... Ciekawe w jaki sposób Edytowane 4 Lipca 2018 przez Jożin z bażin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Jak dla mnie to UrugwajBelgia Chorwacja Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Jak dla mnie to UrugwajBelgia Chorwacja Szwecja Francja znajdzie sposob na Urugwaj, tak sądzę. Choc gra Urugwaju jest na wysokim poziomie. FrancjaBelgiaI liczę na Chorwatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Będę kibicował poniższym:UrugwajBrazyliaChorwacjaSzwecjaMam wrażenie, że dwie pierwsze pary są dużo mocniejsze, a ich mecze będą ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Widać silny trend, nie tylko na tym forum do stawiania na Belgię. Zawsze darzyłem ich sympatią, podobnie jak pomarańczowych sąsiadów. W Rosji Roberto Martinez porwał się chyba jednak z motyką na słońce. Mając na tacy idealny kalendarz gier i łatwą grupę miał w swoich rękach wybór przeciwników i drogi do finału. Nikt chyba nie powie, że trudniejszą. Gdy zobaczyłem bramkę Januzaja opadła mi szczęka. To był najdziwniejszy gol tych mistrzostw. Jeśli Belgowie wygrają będzie można okrzyknąć ich rewelacją ostatnich dziesięcioleci. Drużyną, która nie kalkulując odprawiała kolejnych faworyzowanych przeciwników, przechodząc do historii. Tylko, że jakoś nie mogę sobie dzisiaj tego wyobrazić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Guzu, idziesz na łatwiznę , pojechałeś faworytami. Mamy imprezę niespodzianek. Przekornie, choć mam przekonanie, że wszystko nie wejdzie: Urugwaj (ze zdrowym Cavanim, bo Atletico Madryt nie jest najmocniejsze, ale zawsze może wykręcić numer najlepszym), Brazylia (bo Belgia musi zapłacić za wpakowanie się w tę ćwiartkę), Rosja (bo gospodarz chciałby mieć przywilej grania do końca turnieju, nawet jeśli skończy czwarty), Szwecja (bo grają brzydko, mają szczęście i nikt ich nie bierze pod uwagę). No dobrze, to sprowokowac sie dalem i poglebie swoj wpis odnosnie mojego typowania. Czy to jest mundial niespodzianek ?Na pewno jest to kolejna impreza zmeczonych pilkarzy. To otwiera droge do niespodzianek, sensacji. Dodatkowo poziom przygotowania taktycznego i kondycyjnego jest coraz bardziej wyrownany wsrod uczestnikow. To pokazaly grupy, to pokazaly mecze 1/8. Francja vs Urugwaj Uwazam, ze to moze byc najbardziej wyrownany z 4 meczy. O ile malo powazam trenera Le Bleus i jego wybory personalne nie sa zgodne z moimi wyobrazeniami, to jednak zawodnikow maja bardzo dobrych. A co wazniejsze, niektorych w bardzo dobrej formie. Sposob gry i taktyka Urugwaju, w ktorych upatrywalem sposobu na Portugalie bedzie taka sama na Francje. Ale Francja ma jednak innych pilkarzy niz Portugalia. I tu dochodzimy do ostatniego finalu EURO, gdzie niejaki Didier D. przegral ostatnie okruszki szacunku z mojej strony przegrywajac ow final z Portugalia. Belgia vs Brazylia Wielu "faworytow" oglada juz ten turniej z poziomu sofy w salonie. Brazylia jeszcze nie musiala nawet zagrac "pod wiatr". Gonic wyniku czy walczyc o zycie. To moze byc szansa dla Belgow. Ktorzy juz stawiajace do pionu gongi od Japonii otrzymali. Mundial 2006 i ekipa Brazylii jakies 14 razy lepsza od obecnej przespala turniej. Zanim zdazyla sie obudzic Thierry Henry wystawil im juz walizki na korytarz... Czy Belgia jest w stanie to zrobic ? Mysle, ze nie. Bo jednak tamta Brazylia z 2006 r to byla Brazylia. A ta obecna to nie ten poziom. Chorwacja vs Rosja W przeciwienstwie do Hiszpanow grajacych bez pomyslu i flaki z olejem, Chorwaci ida na bramke i laduja pociski. Strzaly z dystansu, szybkie akcje. Ruscy dostana kilka strzalow szybko i ani sedzia, ani doping nie pomoga. Tego zycze sobie, Wam, turniejowi Szwecja vs Anglia Anglia po wczorajszym meczu bedzie juz nie do zatrzymania dla Szwedow, ktorzy osiagneli wiecej niz planowali i tak naprawde to juz by pojechali na ryby na swoje lowiska A tak na serio. Solidna druzyna i dobrze ustawiona to zawsze trudny rywal. Ale potrzeba jednego /dwoch / trzech pilkarzy robiacych roznice w takich meczach o wszystko. W Anglii wskazemy ich w miare zgodnie. W Szwecji chetnie poslucham, ktorzy to Tyle z mojej strony, jak chodzi o pojscie na latwizne . Niestety mecze dopiero za kilka dni i znow obawiam sie, ze w watku wroca Lewandowscy, imprezy Orlow i inne tematy z 1 stron Super Expressu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No dobrze, to sprowokowac sie dalem i poglebie swoj wpis odnosnie mojego typowania. Czy to jest mundial niespodzianek ?Na pewno jest to kolejna impreza zmeczonych pilkarzy. To otwiera droge do niespodzianek, sensacji. Dodatkowo poziom przygotowania taktycznego i kondycyjnego jest coraz bardziej wyrownany wsrod uczestnikow. To pokazaly grupy, to pokazaly mecze 1/8. Francja vs Urugwaj Uwazam, ze to moze byc najbardziej wyrownany z 4 meczy. O ile malo powazam trenera Le Bleus i jego wybory personalne nie sa zgodne z moimi wyobrazeniami, to jednak zawodnikow maja bardzo dobrych. A co wazniejsze, niektorych w bardzo dobrej formie. Sposob gry i taktyka Urugwaju, w ktorych upatrywalem sposobu na Portugalie bedzie taka sama na Francje. Ale Francja ma jednak innych pilkarzy niz Portugalia. I tu dochodzimy do ostatniego finalu EURO, gdzie niejaki Didier D. przegral ostatnie okruszki szacunku z mojej strony przegrywajac ow final z Portugalia. Będzie fajny mecz, jeśli Cavanni będzie w 100% sprawny. Tego życzę drużynie i kibicom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi